Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον στη Τσεχία

Τι σημαίνει το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα της Νίμπουρκ με τη Γαλατασαράι

Νίκος Μοσχοβίτης

«Ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον στη Τσεχία

Προφανώς και με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εντός της ομάδας με τον κορωνοϊό, η πρώτη μέριμνα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη επιστροφή όλων των μελών, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται, οπότε φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον για την ευρωπαϊκή συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ Μαteco αναμένεται να υποδεχθεί την Ιγκοκέα την ερχόμενη Τετάρτη (29/12), αλλά σήμερα, η Νίμπουρκ παίζει με τη Γαλατασαράι στη Τσεχία, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Οι Τούρκοι, είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, καθώς μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, είναι πρώτοι και μαθηματικά, έχοντας εξασφαλίσει απευθείας την πρόκριση τους για τη φάση των 16 του Basketball Champions League.

Οι Τσέχοι όμως, θέλουν οπωσδήποτε νίκη, καθώς μπορεί να είναι στο 2-3, όπως ο ΠΑΟΚ Μαteco και η Ιγκοκέα, όμως δεν έχουν καμία ισοβαθμία. Οπότε σε περίπτωση ήττας σήμερα, αποκλείονται από τα play in και την ερχόμενη Τετάρτη στο Παλατάκι, o ΠΑΟΚ Μαteco θα παίξει με την Ιγκοκέα, όντας ήδη στην ενδιάμεση φάση και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα έχει εκεί, θα προκύψει ο αντίπαλος αλλά και το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα έδρας.

Βέβαια, με τα δεδομένα αυτά, προφανώς και η Νίμπουρκ είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα και σε περίπτωση δικής τους νίκης και ήττας του ΠΑΟΚ Μαteco από την Ιγκοκέα, ο Δικέφαλος του Βορρά μένει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ