Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανονικά όλες οι διοργανώσεις της ΕΟΚ

Όσα αποφασίστηκαν στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο

Θωμάς Παπάς

Κανονικά όλες οι διοργανώσεις της ΕΟΚ

Η ΕΟΚ συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της επέλασης της μετάλλαξης “Omicron” του κορονοϊού και αποφάσισε στην παρούσα φάση να αναστείλει μόνο τα τουρνουά παίδων, κορασίδων και Rising Stars. Αυτό σημαίνει πως συνεχίζονται τα πρωταθλήματα που τελούν υπό την αιγίδα της. Όπως αναφέρεται δε στη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ «αναφορικά με τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 2/1 και 3/1, οι κομισάριοι θα λάβουν συγκεκριμένες οδηγίες και θα είναι ιδιαιτέρως τυπικοί στη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 30/12/2021, προκειμένου να αξιολογήσει τη κατάσταση, κατόπιν πολλών ερωτημάτων Σωματείων καθώς και Ενώσεων για κατευθυντήριες οδηγίες, λόγω της απότομης έξαρσης των κρουσμάτων της πανδημίας Covid-19. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα μέχρι στιγμής επιδημιολογικά δεδομένα, το Υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τις οδηγίες της Πολιτείας και κυρίως του ΕΟΔΥ, και παρατηρώντας ότι οι εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας είναι ραγδαίες και τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα με εντυπωσιακή ταχύτητα ελήφθησαν οι κάτωθι αποφάσεις:

1. Για καθαρά προληπτικούς λόγους αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα τουρνουά που τελούν υπό την αιγίδα της ΕΟΚ (Τουρνουά παίδων, τουρνουά κορασίδων, Τουρνουά Rising Stars) από την 3η μέχρι και την 8η Ιανουαρίου 2022.

2. Γίνεται ισχυρή σύσταση για αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου στις προπονήσεις των ομάδων όλων των κατηγοριών καθώς και τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων που έχει θεσπίσει η Πολιτεία. Ιδιαιτέρως, δε, αναφορικά με τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 2/1 και 3/1, οι κομισάριοι θα λάβουν συγκεκριμένες οδηγίες και θα είναι ιδιαιτέρως τυπικοί στη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

3. Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα συνεδριάζει σε καθημερινή βάση από 30/12/2021 μέχρι και 3/1/2022, ούτως, ώστε να αξιολογούνται τα δεδομένα. Στη συνέχεια, την 4η Ιανουαρίου 2022 θα συνεδριάσει ξανά το ΔΣ προκειμένου με βάση τις μέχρι τότε εξελίξεις να εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση και να δώσει κατευθυντήριες οδηγίες στις Ενώσεις και τα Σωματεία.

Ο αθλητισμός τα τελευταία δύο χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί ποικιλοτρόπως και για αυτό τον λόγο  πρέπει να παραμείνει ζωντανός, αλλά ταυτόχρονα τα παιδιά πρέπει να αθλούνται με ασφάλεια.

Δεν  χρειάζεται όμως ούτε πανικός, ούτε υπερβολές, αλλά φυσικά ούτε και επανάπαυση.

Αθλητισμός σημαίνει σεβασμός, εμπιστοσύνη και ψυχραιμία. Με αυτές τις τρεις αρχές όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον αθλητισμό οφείλουν να δείξουν σε όλη τη κοινωνία τον  δρόμο της εξόδου από τη κρίση. Σεβασμός στους θεσμούς, εμπιστοσύνη στους ειδικούς και ψυχραιμία στις αποφάσεις μας. Αυτό είναι το χρέος και η δύναμη του αθλητισμού. Αυτός είναι το χρέος και η ευθύνη όλων μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: “Ραντεβού” στο Παλατάκι

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Απόλλων Πατρών Carna, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 18:00, για την 1η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

0210 tickets 

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

Από το PAOK Sports Arena…

Πέμπτη (28/3): 12:00-18:00

Παρασκευή (29/3): 10:00-18:00

Σάββατο (30/3): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

OnLine μέσω του δικτύου της Ticketmaster στη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Τηλεφωνικά στο 2111981535

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ