Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς αρχή, μέση και τέλος…

Εμφάνιση που δε σηκώνει δικαιολογίες και βαριά ήττα με 105-78 από τη Στρασμπούρ για τον ΠΑΟΚ

Νίκος Μοσχοβίτης

Χωρίς αρχή, μέση και τέλος…

Με τέτοια εικόνα, με εξαίρεση περίπου επτά λεπτά στην τρίτη περίοδο, το σκορ τα λέει όλα. Επίσης, με τέτοια εικόνα, κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο, δε μπορεί να υπάρχει δικαιολογία. Ο ΠΑΟΚ Μαteco, δεν… πήγε ποτέ στο Στρασβούργο και παρότι οι γηπεδούχοι ήταν χωρίς τον προπονητή τους, Λάσι Τουόβι, στον πάγκο λόγω κορωνοϊού και με τον ηγέτη, Ρόμπερσον, εκτός για τον ίδιο λόγο, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι.

Για τον ΠΑΟΚ, μόνο ο Μάρβιν Τζόουνς (18π., 13 ριμπ.) ήταν στο μήκος κύματος ενός τέτοιου αγώνα, ενώ διασώθηκε με τα τρίποντα του στο δεύτερο μέρος, ο Τολιόπουλος. Κατά τα άλλα, οι περισσότεροι εκτός τόπου και χρόνου, με τον Έντι να κάνει πάρτι με 26 πόντους και τα ριμπάουντ να είναι 32-22 για τους γηπεδούχους. Αν ο ΠΑΟΚ Μαteco, θέλει να επιστρέψει στο Στρασβούργο για να διεκδικήσει την πρόκριση, καλείται να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στη Θεσσαλονίκη…

Ο αγώνας
Τα… μηνύματα για την εικόνα του ΠΑΟΚ Μαteco, ήρθαν από νωρίς (8-0). Με δύο τρίποντα του ΝτιΛίο και πόντους από τον Λοβ, οι φιλοξενούμενοι έμειναν κοντά ως το 21-18 και από εκεί μετά, έχασαν κάθε επαφή. Η εικόνα στην άμυνα, ήταν θλιβερή και με Μποχάτσι και τον ασταμάτητο Έντι, η Στρασμπούρ, έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +12 (30-18).

Η εικόνα έγινε ακόμα χειρότερη στη δεύτερη περίοδο. Ο ΠΑΟΚ πελαγοδρομούσε στην άμυνα και στις ελάχιστες φορές που οι Γάλλοι αστοχούσαν, έπαιρναν επιθετικό ριμπάουντ (41-22). Αντίδραση δεν ερχόταν με τίποτα και οι Μίτσελ, Λανστνάουν και Ουντάνο ανέλαβαν, για το 57-34 του ημιχρόνου.

Ανάλογο ήταν και το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά αφού ο Έντι πήγε στον πάγκο για ανάσες, ο ΠΑΟΚ Μαteco, με τον Tζόουνς στυλοβάτη και πόντους από ΝτιΛίο, Χριστοδούλου, μείωσε (63-47). Τρία σερί τρίποντα του Τολιόπουλου, πήγαν το σερί στο 0-14 και το σκορ στο 66-56, αλλά οι απαντήσεις ήρθαν από τον Λανσντάουν με τον ίδιο τρόπο και κάποια… περίεργα σφυρίγματα για τους Γάλλους, που χτυπούσαν διαρκώς πάνω στον αδύναμο, γι’ αυτό το επίπεδο, Καμαριανό (75-56). Το 77-59, δεν άφηνε πολλά περιθώρια…

Αυτά τα επτά λεπτά, της τρίτης περιόδου, αποδείχθηκαν εξαίρεση του κανόνα για τον ΠΑΟΚ Μαteco, αφού στις αρχές της τέταρτης, η Στρασμπούρ, έκανε ό,τι ήθελε, για να πάει στο 89-59, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν εικόνα αποσύνθεσης… Το μόνο που έμενε, ήταν το τελικό σκορ, αν και οι διαιτητές, με τέτοιο σκορ, συνέχιζαν να προκαλούν απορίες με τα σφυρίγματά τους και ο Λυκογιάννης, με τη δεύτερη τεχνική ποινή, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η Στρασμπούρ, ξεπέρασε και τους 100 πόντους, για το τελικό, 105-78.

Δεκάλεπτα: 30-18, 57-34, 77-59, 105-78

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ