Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λυκογιάννης: “Κλειδί η διάθεση κι η συγκέντρωση”

Οι ατάκες του κόουτς του ΠΑΟΚ

PAOK24

Λυκογιάννης: “Κλειδί η διάθεση κι η συγκέντρωση”

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του και τη συνέχεια, στην media day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με την Στρασμπούρ.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK24 ο κόουτς του “Δικεφάλου”:

Για το αυριανό παιχνίδι: “Το πιο σημαντικό πράγμα έχει να κάνει με τη συγκέντρωση και τη διάθεση. Θα είναι μία μάχη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, για να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε την νίκη”.

Για το πρώτο ματς και το τι περιμένει να αλλάξει: “Στο πρώτο ματς δεν εμφανιστήκαμε. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα κι αθλητικότητα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα στοιχεία τους και να έχουμε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση, που ήταν ένα στοιχείο στο οποίο αποτύχαμε πλήρως στο πρώτο ματς”.

Για τις αλλαγές: “Οι καταστάσεις είναι που μας οδηγούν σε αυτό το πράγμα. Δε θα το χαρακτήριζα restart. Μαζί με τον Ολυμπιακό είχαμε τα περισσότερα κρούσματα. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση. Ούτε εμείς ξέρουμε το τι έχει αφήσει στην ομάδα. Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, το λεωφορείο έμοιαζε με… νοσοκομείο από τους βήχες κι από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τραυματισμούς, όσον αφορά στην αλλαγή του Κάρτερ. Με τον Ογκμπέιντε έχει να κάνει με καθαρά ασυμφωνία με το ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος. Το τι θέλουμε εμείς από τον παίκτη και τι θέλει ο παίκτης από εμάς. Διακρίναμε ότι μετά από τον covid ο παίκτης δεν ήθελε να είναι εδώ, οπότε λύσαμε τη συνεργασία σας. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που έρχονται μπροστά μας.

Αυτό που κάνουμε, είναι ότι πάμε με τη μέρα. Ποιος είναι και ποιος όχι. Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς κι ακόμη και σήμερα, θα λείπουν 2 παίκτες λόγω του τρίτου εμβολίου ο ένας και μίας μικροενόχλησης ο άλλος. Αυτά είναι στη ζωή μίας ομάδας. Έχουμε αναβληθεί πολλοί αγώνες ακόμη και στη Euroleague. Όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί, αυτή είναι η πραγματικότητα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ