Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η επόμενη μέρα έχει μόνο Κολοσσό

Ο ΠΑΟΚ Μαteco είναι υποχρεωμένος να ξεχάσει ό,τι έγινε χθες

Νίκος Μοσχοβίτης

Η επόμενη μέρα έχει μόνο Κολοσσό

Οι καταστάσεις που έχει να διαχειριστεί από την αρχή της σεζόν αυτή η ομάδα, δεν είναι και οι ευκολότερες και ήττες όπως η χθεσινή από τη Στρασμπούρ, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Το ευρωπαϊκό «ταξίδι» ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο, (και) αυτή η ήττα ήταν σκληρή, αλλά η πραγματικότητα είναι ακόμα… σκληρότερη, με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό που ακολουθεί.

Δε θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος πως η ομάδα της Ρόδου, έχει την πιο σταθερή και καλή εικόνα στο πρωτάθλημα, κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά προέρχεται κι αυτή από αγωνιστική απραξία λόγω των αναβολών, ενώ είχε και αυτή κάποια κρούσματα κορωνοϊού, σε μέλη της.

Για τον ΠΑΟΚ Μαteco, το θέμα είναι πως θα επιστρέψει σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα. Και βέβαια, δεν έχει να κάνει μόνο με την πνευματική διαχείριση της κατάστασης, έχει να κάνει και με τη σωματική, δεδομένης της επιβάρυνσης και της μετά-COVID εποχής που έχει μπει η ομάδα και ακόμα προσπαθεί να συνέλθει.

Ο Γκρίφιν δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος ούτε το Σάββατο. Σύμφωνα με την ατάκα του Λυκογιάννη στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, υπάρχει η ελπίδα ότι από Δευτέρα, θα μπει στις προπονήσεις. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε θα ξαναμπεί με την ομάδα, στον επόμενο αγώνα, που είναι στην έδρα της ΑΕΚ.

Επίσης χθες, ο Μάντζαρης ήταν ξεκάθαρο ότι δυσκολευόταν πολύ να ακολουθήσει το ρυθμό του παιχνιδιού. Έχασε την προπόνηση της Τρίτης, το ίδιο έγινε και στο χαλάρωμα του πρωινού της Τέταρτης, «έβγαλε» 17 λεπτά και είναι ερωτηματικό αν θα έχει επανέλθει στα κανονικά του επίπεδα, μέσα σε ένα 48ωρο.

Μικροπροβλήματα υπήρχαν και με κάποιους άλλους παίκτες, η κατάσταση των οποίων θα φανεί στη σημερινή προπόνηση και με όσα έχουν γίνει από την αρχή της σεζόν, είναι φυσιολογικό ο Λυκογιάννης να μην είναι ήρεμος.

Επίσης, το παιχνίδι του Σαββάτου, είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ Μαteco, είναι στο 3-6 στο πρωτάθλημα και μόλις στη δέκατη θέση της βαθμολογίας. Οπότε γίνεται κάτι παραπάνω από αντιληπτό ότι το παιχνίδι αυτό, έχει ιδιαίτερη σημασία…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ