Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Είμαστε με τον ΝτιΛίο”

Πλήρης υποστήριξη στον Αμερικανό

Θωμάς Παπάς

Καμπερίδης: “Είμαστε με τον ΝτιΛίο”

Ο Γιώργος Καμπερίδης, μίλησε στο blog του ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ Mαteco μίλησε για την πρόσφατη αναμέτρηση με την Στρασμπούρ. Ξεκαθάρισε πως οι παίκτες της ομάδας στηρίζουν τον Ντέιβιντ ΝτιΛίο παρά τις άστοχες βολές του στο τέλος της αναμέτρησης. Μίλησε για τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς στην ομάδα καθώς και τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επιστρέφουμε στην Stoiximan BasketLeague μετά από ένα μήνα, προερχόμαστε όμως από δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία χάσαμε, με διαφορετικό τρόπο, που μας πείραξε και τις δύο φορές! Δεν έχει σημασία που ήταν ο Ντέιβιντ στις κρίσιμες φάσεις. Είμαστε μαζί του. Τον στηρίζουμε. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Είμαστε ομάδα.

Θέλουμε και μπορούμε να αντιδράσουμε και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο αντίπαλός μας, που έχει καιρό να παίξει. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε πολύ προσεκτικοί και υπομονετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα μας πέρασε πολλά τον τελευταίο μήνα. Είχαμε πολλά θέματα, με τραυματισμούς και με τον κορωνοϊό. Βγήκαμε εντελώς εκτός ρυθμούς, αλλά σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας, είμαστε καλύτερα.

Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, μας στήριξε και μαζί του ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Δυστυχώς θα είναι λίγοι φίλαθλοί μας στο γήπεδο με τους περιορισμούς που υπάρχουν. Ξέρουμε ότι και αυτοί οι λίγοι που μπορούν να είναι στο γήπεδο θα μας βοηθήσουν κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για να έρθει η νίκη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ