Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάρισα – ΠΑΟΚ (live)

Ζωντανή ενημέρωση από το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι του Δικέφαλου του Βορρά

Νίκος Μοσχοβίτης

Λάρισα – ΠΑΟΚ (live)

21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο ΠΑΟΚ, έχει απαιτητικό έργο στην έδρα της φορμαρισμένης Λάρισας.

Μπείτε στο live του PAOK24…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα αποχή στην μπασκετική ΑΕΚ!

Αναστάτωση στην “Ένωση” λόγω υποσχέσεων του Αγγελόπουλου που δεν τηρήθηκαν και μεγάλη ανησυχία ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε νέα αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, από τη στιγμή που η υπόσχεση του μεγαλομετόχου της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, για καταβολή χρημάτων έως χθες, δεν τηρήθηκε ποτέ!

Έτσι, τόσο χθες όσο και σήμερα, οι παίκτες της ΑΕΚ απείχαν από την προπόνηση, σε συνέχεια της προ μίας εβδομάδας αποχής τους, που τελικά οδήγησε τον Αγγελόπουλο να τους καταβάλλει μέρος των χρημάτων που τους οφείλει!

Μάλιστα, εντός της ΑΕΚ εκφράζονται φόβοι πως ενδεχομένως να υπάρξουν αθλητές που δεν θα "κατέβουν" να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, εφόσον κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά Αμερικανού αθλητή

Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League αναζητείται από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League που πιθανότατα εδρεύει στην Αθήνα, αφού στο ΑΤ του δήμου κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η μήνυση έγινε από τη σύντροφό του.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, εκκρεμούσε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του, που σημαίνει ότι δεν είχε βρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

KAE ΠΑΟΚ: «Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι σήμερα και για πάντα»

Το μήνυμα της ΚΑΕ με φόντο τη σημερινή ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν' αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Πέρασαν 98 χρόνια! 98 χρόνια γεμάτα πάθος. 98 χρόνια γεμάτα ένταση. Χαρές, αλλά και λύπες! Το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου έστειλε τις δικές του ευχές με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία είναι εξόχως σημαντική για την οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ! 98 χρόνια με το ίδιο πάθος! Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι τώρα και για πάντα. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ