Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέρει τον τρόπο!

Απαιτητική αποστολή για τον ΠΑΟΚ στο “Αλεξάνδρειο”!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ξέρει τον τρόπο!

Η νίκη εις βάρος του Απόλλωνα Πάτρας, επανάφερε τον ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών. Σήμερα στις 20:00 στο “Αλεξάνδρειο”, απέναντι στον “ανεβασμένο” το τελευταίο διάστημα Άρη, ο Δικέφαλος καλείται να επιστρέψει και στις νίκες μακριά από το “Παλατάκι”, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League!

Στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο “διπλό” που θα βελτιώσει κατά πολύ τη θέση τους στη βαθμολογία και θα ανοίξει τον δρόμο για ένα καλό “πλασάρισμα” στα πλέι οφ, οι “ασπρόμαυροι” θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Γιώργο Καμπερίδη και Απόστολο Ρούμογλου, έχοντας ωστόσο πάρει τον… αέρα του αντιπάλου τους στα πρόσφατα ντέρμπι!

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος “μετράει” 8 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια με τον Άρη σε PAOK Sports Arena και “Αλεξάνδρειο”, ενώ ο Άρης Λυκογιάννης, σε 11 παιχνίδια κόντρα στους “κίτρινους”, ως προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, του Χολαργού και φυσικά του ΠΑΟΚ, έχει καταγράψει ισάριθμες νίκες!

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το PAOK24 news για ΠΑΟΚ και Εθνική

Η επικαιρότητα στο προσκήνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο PAOK24 News by GAS24 ήρθε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελικού της εθνικής με τη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024 με τα όσα έγιναν στη Τιφλίδα να αποτελούν θέμα συζήτησης, όπως φυσικά και όλες οι εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ