ΜΠΑΣΚΕΤ
Καμπερίδης: “Να μη μείνουμε στα λόγια, αντίδραση στο γήπεδο”
Η αυτοκριτική κι η επόμενη μέρα

Ο Γιώργος Καμπερίδης έκανε τη δική του αυτοκριτική και μέσα από το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έδωσε το σύνθημα με φόντο το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους μας. Ήταν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Με πείραξε τόσο πολύ, που δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου. Έχουμε πει αρκετά όλη τη χρονιά, αλλά τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Και πρέπει να το κάνουμε στο παιχνίδι της Ρόδου. Να μην μείνουμε όμως στα λόγια, αλλά να δείξουμε μία αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Με πράξεις…
Παρά το γεγονός ότι έχουμε μείνει πίσω και πολύ μακριά από τις πραγματικές μας δυνατότητες, υπάρχει ακόμη ο στόχος των πλέι οφ. Θέλουμε να προλάβουμε έστω και στο τέλος και να είμαστε μέσα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε και καλύτερη θέση από την 8η, αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει πρώτα να κερδίσουμε στη Ρόδο, όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα. Το αποδεικνύει η πορεία της και η 3η θέση του Κολοσσού.
Έχουμε κι ένα ακόμη πολύ σημαντικό κίνητρο στο παιχνίδι αυτό. Τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τη Ρόδο και τα άλλα νησιά της περιοχής, που περιμένουν μία φορά όλο το χρόνο να έρθει η στιγμή για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Και αυτό πρέπει να είναι ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για όλους μας.

Με μια ελληνική σημαία και ένα μήνυμα θέλησε να χαιρετήσει την ημέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. «Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας. Χρόνια πολλά σε όλους του Έλληνες» είναι το μήνυμα του Δικεφάλου.
https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1639539081213362176?s=20
ΜΠΑΣΚΕΤ
Σημαίες, κασκόλ και συνθήματα του ΠΑΟΚ στο Παρτιζάν – Ολυμπιακός
Με… άρωμα Δικεφάλου το παιχνίδι στην κατάμεστη Stark Arena

Δεν πέφτει... καρφίτσα στη Stark Arena στην αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.
Στις εξέδρες του γηπέδου δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο... ΠΑΟΚ, με τους φίλους της Παρτιζάν να υψώνουν από νωρίς σημαίες και κασκόλ του Δικεφάλου.
Παράλληλα, οι οπαδοί της σερβικής ομάδας φωνάζουν σε άπταιστα ελληνικά, συνθήματα του ΠΑΟΚ, κάνοντας ακόμα πιο «καυτή» την ατμόσφαιρα που υπάρχει!
ΜΠΑΣΚΕΤ
Θα σκίσετε κανά καλσόν!
Πρόστιμο για… γέλια του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για πυρσούς, καπνογόνα και επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Με χρηματικό πρόστιμο, κρατηθείτε, ύψους 2.500 ευρώ, τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για καπνογόνα, κροτίδες και επεισόδια έξω από το γήπεδο πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ενώ απάλλαξε τους "πράσινους" για χρήση λέιζερ και υβριστικό σύνθημα!
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για χρήση λέιζερ και β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 19-3-2023 και
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για επεισόδια (καπνογόνα, κροτίδες) εκτός του αγωνιστικού χώρου (κερκίδες) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων πριν την έναρξη του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα».
Τρεις μήνες πριν βέβαια, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ με χρηματικό πρόστιμο 8.000 ευρώ, για συνθήματα και ένα κέρμα που πετάχτηκε στο παιχνίδι με το Περιστέρι στο "Παλατάκι"!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!