Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ: Στις 8 Ιουνίου η Γ.Σ.

Στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και οι μέτοχοι της πρόσφατης Α.Μ.Κ.

Νίκος Μοσχοβίτης

ΚΑΕ: Στις 8 Ιουνίου η Γ.Σ.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 18:00, στο Παλατάκι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ, στην οποία έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και όσοι συνέβαλλαν στην τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία μαζεύτηκε το ποσό των 500.000 ευρώ, από τον κόσμο της ομάδας.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ., είναι μεταξύ άλλων και η νέα Α.Μ.Κ. ίδιου ύψους (500.000 ευρώ), με την ΚΑΕ να αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena.

Είναι η πρώτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν και οι νέοι μέτοχοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όσοι δηλαδή πήραν μέρος στην τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας. Για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουνίου είναι απαραίτητο οι μέτοχοι να ενημερώσουν με σχετικό email στη διεύθυνση metoxos@paokbc.gr έως την 1η Ιουνίου 2022, ώστε να λάβουν τη σχετική επιβεβαιωτική απάντηση.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σε μορφή pdf…

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της ανώνυμης αθλητικής εταιρείας (ΑΑΕ) με την επωνυμία

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

με το δ.τ. «ΠΑΟΚ 2004-ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

ΣΕ TAKTIKH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

[με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 043793606000 και ΑΦΜ 999719662]

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το δ.τ. «ΠΑΟΚ 2004-ΚΑΕ ΠΑΟΚ», καλεί τους μετόχους σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 8η Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο επί της οδού Αντ. Τρίτση 12, γήπεδο PAOK SPORTS ARENA που χρησιμοποιεί ως έδρα της η ΚΑΕ, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης

     ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή, ανάγνωση και έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01/07/2020 – 30/06/2021 μετά των επ΄ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018.
  2. Έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρείας από το ΔΣ και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 01/07/2020-30/06/2021 καθώς και απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών.
  3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 01/07/2021 – 30/06/2022.
  1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και την έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
  2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών, μέχρι του ποσού των 500.000€, με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν. 4548/2018 και εξουσιοδότηση του ΔΣ να καθορίσει τους ειδικότερους όρους της αύξησης και τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
  3. Παροχή εξουσιοδότησης στο διοικητικό συμβούλιο να αποφασίζει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μερικά ή ολικά με την έκδοση νέων μετοχών, μέχρι το τριπλάσιο αυτού, για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών.
  4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
  5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί την 15/06/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας (1) ψήφου.

Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και το Καταστατικό της εταιρείας οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στα γραφεία της εταιρείας (Αντ. Τρίτση 12) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Αναγνωρισμένη στην Ελλάδα Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ιδίας προθεσμίας πρέπει να υποβάλλει τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης των μετοχών καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Θεσσαλονίκη 16.05.2022

Για το ΔΣ της ΑΑΕ «ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ»

Αθανάσιος Χατζόπουλος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος»

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με πολύ κόσμο

Η ενημέρωση από την πλευρά των Πειραιωτών για τα εισιτήρια του αγώνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το αποψινό Game 3 των ημιτελικών της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, είναι το πρώτο εντός έδρας των Ερυθρόλευκων μετά το χαμένο τελικό της Euroleague και όπως φαίνεται, ο κόσμος των γηπεδούχων, αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Σ.Ε.Φ.

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, έχει διαθέσει ήδη 3.500 μεμονωμένα εισιτήρια για το παιχνίδι αυτό και απομένουν άλλα 2.000, ενώ οι γηπεδούχοι, έχουν και 5.739 εισιτήρια διαρκείας.

Οπότε, όλα δείχνουν ότι το Σ.Ε.Φ. απόψε θα έχει πολύ κόσμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η τελευταία νίκη στο Σ.Ε.Φ… (pic & vid)

23 χρόνια και 24 μέρες πριν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όλα δείχνουν ότι το αποψινό Game 3 των ημιτελικών του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, θα έχει χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν κάνει το 2-0 και να έχουν πολύ μεγάλη ποιοτική απόσταση από το «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος από την πλευρά του, θα παλέψει όπως μπορεί, όπως έκανε και στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Για να βρει κάποιος την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο Σ.Ε.Φ., πρέπει να γυρίσει το ημερολόγιο στις 4 Μαΐου του 2000. Τότε και πάλι σε ημιτελική σειρά πλέι οφ, είχε επικρατήσει με 66-69 και στη συνέχεια, επικρατώντας στο Αλεξάνδρειο, είχε περάσει στους τελικούς, στην τελευταία του παρουσία εκεί.

Ο Μπιλ Έντουαρντς, είχε 25 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ, ο Βίκτορ Αλεξάντερ είχε 15 και ο Γιώργος Μπαλογιάννης (που είχε επίσης 15 πόντους), είχε βάλει το μεγάλο τρίποντο για το 66-68. Από τότε βέβαια, έχουν περάσει 23 χρόνια και άλλες 24 ημέρες…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξανά χωρίς Μπλακ ο Ολυμπιακός

Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να λείψει και από το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό απόψε (19:05, ΕΡΤ 3) στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Basket League, το οποίο πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο του ζευγαριού, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ξανά μία απουσία.

Ο λόγος για τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μείνει εκτός και από τη σημερινή αναμέτρηση.

Σταθερά εκτός στα πλέι οφ, είναι και ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος αποτελεί τον ξένο του Ολυμπιακού, που «κόπηκε» από τον Γιώργο Μπαρτζώκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending