Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΑΕΚ των 21 bans κάνει λόγο για «οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης»

Η ανακοίνωση της Ένωσης

PAOK24

Η ΑΕΚ των 21 bans κάνει λόγο για «οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης»

Ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι «δέχθηκε ανελέητο πόλεμο», εξέδωσε σήμερα (27/5) η ΚΑΕ ΑΕΚ, μια ομάδα που έχει μόνη της σπάσει τα ρεκόρ των bans από τη FIBA… Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν την Ομάδα μας στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους οπαδούς της, οι οποίοι είτε με τη μορφή Αγάπης Διαρκείας, είτε με τη σταθερή παρουσία τους στο νέο μας ΣΠΙΤΙ, στα Άνω Λιόσια, έδωσαν το «παρών», ανταποκρινόμενοι και στο αυτονόητο οπαδικό τους καθήκον, αλλά και στην έκκλησή μας για στήριξη στη νέα προσπάθεια, που αποτελούσε-αποτελεί τον διπλό στόχο της ΚΑΕ: Την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και το μοντέλο εξυγίανσης της εταιρίας μας.

Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ξεχωριστά και τους οπαδούς μας στην περιφέρεια, οι οποίοι για άλλη μία φορά έδωσαν βροντερό παρόν, μη αφήνοντας τη «Βασίλισσα» ποτέ μόνη, καταρρίπτοντας ξανά τα ρεκόρ προσέλευσης, με ή δίχως περιοριστικά μέτρα ελέω υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αθλητές και προπονητές (πρώην και νυν) οι οποίοι κατέθεσαν και την ψυχή τους στο παρκέ, ανεξάρτητα από συνθήκες. Η καθηλωτική παρουσία τους προκάλεσε άλλωστε το παρατεταμένο και συγκινητικό χειροκρότημα των δεκάδων συνενωσιτών στις εξέδρες του «Δ. Τόφαλος» παρά την πίκρα της ήττας, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές, και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε όλους όσοι αναζητούν την πόλωση με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα περί κινδυνολογίας και απαξίωσης της ΑΕΚ.

Παρότι θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε χιλιάδες δικαιολογίες και για τον αγωνιστικό στόχο, για ομολογημένα και αναμολόγητα, για τις πρωτοφανείς ατυχίες, που έπληξαν τον Οργανισμό, με αποκορύφωμα την τραγωδία με την απώλεια Στέφαν Γέλοβατς, αλλά και με δεύτερη τραγωδία, που αφορά σε προσωπικό θέμα αθλητή μας, αλλά και με σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν προτιθέμεθα να επιμείνουμε, για καταστάσεις, που ξεπερνούν τα ανθρώπινα.

Σε κάθε περίπτωση διαβιούμε άπαντες πλέον στην κοινωνία μας σε μία μετασχηματισμένη αδυσώπητη πραγματικότητα. Είμαστε βέβαιοι, ωστόσο, ότι η πλειοψηφία των οπαδών μας έχει κρίση, και κατανοεί και αξιολογεί.

Θέλουμε να πιστεύουμε δε, ότι ουδείς αμφισβητεί την προηγούμενη χρυσή 7ετία, με αποκορύφωμα τις περιόδους των τροπαίων, των διακρίσεων, και των δράσεων σε όλα τα επίπεδα, όπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορέσαμε να ξεπεράσουμε ανυπέρβλητα εμπόδια και να φτάσουμε στις κορυφές.

Όμως, στην εφετινή περίοδο, δεχτήκαμε και δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο, και γνωρίζουμε ότι αυτός ο πόλεμος θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. Η ΑΕΚ BC θα δεχτεί εκ νέου λυσσαλέα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, επειδή ακριβώς δεν ενέδωσε σε πιέσεις, ενώ εξακολουθεί να αναζητεί μέσω πνεύματος ενότητας και αλληλοσεβασμού συλλογικές λύσεις για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτή η διαφορετικότητα ενοχλεί όλους όσοι εκ των παραγόντων επί σειρά ετών αρέσκονται στην ίντριγκα, και εκστασιάζονται με την εξουσιολαγνεία και το παρασκήνιο. Γνωρίζουμε καλά ποιοι είναι εκείνοι, που απεργάζονται το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ εξόντωσης της ΑΕΚ BC, που ποδηγετούν ή τρομοκρατούν την Ενημέρωση, η οποία μετεξελίχθηκε σε «αριθμητήριο» των bans, απέκρυψε πραγματικά γεγονότα, αρνήθηκε να κάνει «ρεπορτάζ» για το Γήπεδο και το «στοιχειωμένο» κονδύλι, απαξιοί να θέσει τον δάκτυλον «επί τον τύπον των ήλων» και να ψηλαφίσει τις πληγές συλλήβδην στο πολύπαθο μπάσκετ, στο οποίο «όλα βαίνουν καλώς», και το οποίο θεραπεύτηκε κατά πως φαίνεται ως διά μαγείας μέσα σε 8 μήνες και το πρόβλημα έγκειται μόνο στην ΑΕΚ…

Έχοντας την υποχρέωση ΜΟΝΟΝ απέναντι στους οπαδούς του ενδόξου Σωματείου μας, και επειδή αρκετά γράφτηκαν, με κόστος τεράστιο επικοινωνιακό/εμπορικό για την εταιρία μας, και επειδή η σιωπή εκλήφθηκε ως αδυναμία, ενημερώνουμε, ότι:

Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει να ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ και στην τρέχουσα περίοδο με τεράστια ποσά μόνον από την τσέπη του, προκειμένου για εφετινές και παλαιότερες ανάγκες. Σε καμία άλλη ΚΑΕ, εκτός των ομάδων, που μετέχουν στην Ευρωλίγκα των εγγυημένων εσόδων δεν συνέβη κάτι ανάλογο.

Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος είναι παρών και συνεχίζει να αναζητεί λύσεις για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ BC, με τα αποτελέσματα των επαφών παρά την τοξικότητα, που προκάλεσαν οι «εντεταλμένοι» και οι «πλανεμένοι», αλλά και η δυσχερής διεθνής οικονομική συγκυρία, να αρχίσουν να αποκαλύπτονται οσονούπω.

Η ΑΕΚ BC δεν προτίθεται να ζητήσει από κανέναν χάρες. Η ΑΕΚ BC επιθυμεί το δίκαιον και γι’ αυτό θα αγωνίζεται.

Σε κάθε περίπτωση, και για ν’ απαντήσουμε σε όλους όσοι κόπτονται για μας… Εμείς παρά τα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια που τεχνηέντως κάποιοι θα προκαλέσουν, θα επιλύσουμε τα προβλήματά μας. Δεν προτιθέμεθα να αφήσουμε, ωστόσο, στο μέλλον αναπάντητη ουδεμία πρόκληση από οιονδήποτε κι αν προέρχεται.

Θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις, με ονόματα.

Προσώρας, ας κλείσουν οι οπαδοί του Συλλόγου μας τα αυτιά τους στις «σειρήνες» της παραπληροφόρησης.

Μείνετε όρθιοι και δυνατοί.

Μείνετε δίπλα μας.

Τα καλύτερα έρχονται…».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακάμερα γεμάτη αναμνήσεις (vid)

Πλάνα από τη βράβευση αλλά και από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δε μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι χθες, ωστόσο η βράβευση της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1994 πριν το τζάμπολ, ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Δείτε το backstage video που ετοίμασε η ΚΑΕ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπάνε ανοίγει την καρδιά του στον Σχίζα! (vid)

Μια πολύ ξεχωριστή συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σταύρος Σχίζας διατηρεί το δικό του κανάλι στο Youtube και έχει ξεκινήσει μία σειρά πολύ ενδιαφερουσών συζητήσεων με ανθρώπους του αθλητισμού.

Αυτή την εβδομάδα, ήταν η σειρά του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος με το δικό του, μοναδικό τρόπο, μιλάει για το μπάσκετ, τη ζωή και όσα εξηγεί μέσα από το βιβλίο του, «Η Δύναμη της Ήττας».

Δείτε παρακάτω μια ξεχωριστή συζήτηση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η προσπάθεια των «παλιών» για τόνωση στον Νεραντζάκη

Η παρουσία ανθρώπων του μπάσκετ στο Παλατάκι έφερε και μία ιδιαίτερη κουβέντα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι με 73-89 χθες, επικύρωσε και μαθηματικά τα πλέι-άουτ για τον ΠΑΟΚ, με το γήπεδο χθες, να έχει αρκετές ξεχωριστές παρουσίες, λόγω της βράβευσης της ομάδας του 1994 που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης, δεν έκρυβε τον προβληματισμό του, όχι τόσο για τη χθεσινή ήττα, όσο για το γεγονός ότι η ομάδα έχοντας να κερδίσει από τις αρχές Φλεβάρη, είναι ξεκάθαρο ότι έχει και ψυχολογικό θέμα.

Μετά το τέλος και της συνέντευξης Τύπου, με αρκετούς από τους ανθρώπους της ομάδας του Κόρατς να παραμένουν στο χώρο του μουσείου στο γήπεδο, με πρωτοβουλία του παλιού παράγοντα, Άγγελου Μιχόπουλου και με τον Μπάνε Πρέλεβιτς από κοντά, έγινε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον προπονητή, θέλοντας να του τονώσουν το ηθικό ενόψει συνέχειας.

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση βαθμολογικά και με τα πλέι άουτ να ακολουθούν, η διαχείριση της ομάδας και η εύρεση κινήτρου, είναι δύσκολα ζητούμενα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ