Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζόπουλος!

Όλα όσα είπε στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου

Νίκος Μοσχοβίτης

Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζόπουλος!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε για όλους και για όλα, ξεκαθάρισε το σκεπτικό του για το θέμα της εξυγίανσης και όποτε το έκρινε, ανέβασε τους τόνους.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε:

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά έχει τελειώσει. Με έναν τρόπο που πειράζει τους περισσότερους στο αγωνιστικό. Δεν πήγαμε καλά, ήρθαν πολλά ανάποδα. Ξεκίνησε, συνεχίστηκε και τελείωσε ανάποδα η χρονιά.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, είχα πει ότι το όραμα μου είναι σε πρώτη φάση να επιβιώσει η ομάδα. Να μη χαθεί. Αν καταφέρουμε να την ξεχρεώσουμε θα είναι η ευχαρίστηση της ψυχής μου. Στις επόμενες συνεντεύξεις Τύπου, παντού τόνιζα ότι πρώτος στόχος ήταν να ξεχρεώσουμε. Είχα τονίσει επίσης ότι θα είμαι εδώ μέχρι να ξεχρεώσει η ομάδα.

Στην αρχή της χρονιάς, είχα πει ότι έχουμε μπροστά μας ξανά βουνά, από οικονομικής άποψης. Μέσα σ ε αυτήν τη χρονιά, η προσοχή έφυγε από το οικονομικό και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για να ζήσει η εταιρεία. Για μένα αυτό είναι το πιο βασικό και δύσκολο κομμάτι.

Στο αγωνιστικό φέτος, δεν κατάφερε η ομάδα να βρει τη χημεία της και να μπορέσει να δείξει το πρόσωπο που μπορούσε. Αυτό έγινε για διάφορους λόγους που τους ξέρουμε εμείς που είμαστε κάθε μέρα δίπλα στην ομάδα. Σε περισσότερες λεπτομέρειες δε θέλω να μπω γιατί θεωρώ ότι πάει σε επίπεδο κουτσομπολιού.

Το πρώτο φταίξιμο είναι δικό μου. Εγώ χειρίζομαι μαζί με το προπονητή, ποιοι θα έρθουν. Δε θέλω να επιρρίψω ευθύνες και να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Έχω επικριθεί για τον τρόπο που λειτουργώ. Σε πολλούς ενοχλεί το γεγονός ότι είμαι τόσο κοντά στην ομάδα, ότι κάθομαι στον πάγκο και όχι στα επίσημα. Υπάρχουν δύο τρόποι να διοικήσεις. Ο ένας είναι το αφεντικό πίσω και έχει τους υπόλοιπους να τραβούν το κουπί. Ο δεύτερος, είναι με τον ηγέτη να βγαίνει μπροστά και να κρατάει πρώτος το κουπί. Εγώ ζω τη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ και κανένας δε θα μου αναφέρει ξανά αυτό το θέμα! Επειδή λένε ότι πάει η εταιρεία μου καλά, πάει καλά γιατί εγώ και ο πατέρας μου πριν από μένα, λειτουργούσαμε με το δεύτερο τρόπο.

Είπαμε για τη στήριξη και ζητούσαμε από τον κόσμο να έρθει, να κόψει εισιτήρια, να βοηθήσει την ομάδα. Για τους εντός έδρας αγώνες μας, είχαμε έξοδα αγώνων 116.285 ευρώ. Αυτά περιλαμβάνουν τα πάντα. Τα εισιτήρια μας ήραν 63.545 ευρώ. Μπήκαμε μέσα 52.000 ευρώ. Σε μία εταιρεία που προσπαθεί να κάνει εξυγίανση καταλαβαίνει ότι τα χρήματα αυτά είναι κρίσιμα

Για την Ευρώπη, το συνολικό κόστος είναι 68.886 ευρώ, τα έσοδα μας πλην χρημάτων στοιχήματος, τα έσοδα ήταν 51.405. Χάσαμε 17.000 ευρώ. Αν είχαμε πάρει τα χρήματα του στοιχήματος, θα ήμασταν σε καλό σημείο. Γι’ αυτό είχαμε πάρει την απόφαση να συμμετάσχουμε στην Ευρώπη και να ανεβάσουμε κατά τι το μπάτζετ.

Για τα χρέη, προς Εφορία και ΙΚΑ που είναι αυτά που κάθε μήνα μας τρώνε το «ζουμί» μας. Από τις επτά ρυθμίσεις στην εφορία που ξεκινήσαμε με 2.155.000, τώρα χρωστάμε 1.116.000. Έχουε πληρώσει 1.038.000. Στο ΙΚΑ, που πέρσι είχαμε μια αναστολή, λόγω COVID, από 330.267 κατεβήκαμε στις 266.000. Αυτό είναι ένα από τα βουνά της επόμενης χρονιάς. Αυτό το 1.400.000 σχεδόν στο οποίο πρόκειται να προστεθεί κι ένα ποσό της τάξης των 200.000-250.000 για ένα παλιό πρόστιμο από παλιούς ελέγχους

Για τους προμηθευτές, υπήρχε το χρέος στο πρακτορείο που καταφέραμε και μηδενίσαμε με το διπλασιασμό της αύξησης από την οικογένεια Σαββίδη. Από 1.200.000, τώρα είναι στις 633.000 που μέσα σε αυτά είναι και παλιά χρέη προς δύο εταιρείες του κ. Σαββίδη και κάποιους άλλους προμηθευτές.

Αυτήν τη διετία, με τα προβλήματα του κορωνοϊού, με πλέον 10.000 μετόχους, κάναμε ένα υπολογισμό ότι αν είχαμε 3.000 κόσμο στην κερκίδα, έχουμε χάσει από τα έσοδα των εισιτηρίων ποσό των 1.044.000 και δεν υπολογίζω διαρκείας. Φέτος είχαμε κάποια, όχι αυτά που προσδοκούσαμε λόγω των κανόνων της Πολιτείας. Μας στοίχισε ένα μεγάλο αριθμό διαρκείας. Τα ακριβά διαρκείας πήγαν πολύ καλά, δυστυχώς όμως δεν ήρθε ο πολύ κόσμος.

Εμείς ζούμε κάθε μέρα, μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, προσπαθώντας να παλεύουμε με νούμερα, με χρέη, να πληρώνουμε την ομάδα και τα τρέχοντα. Αρχή της χρονιάς βγάζουμε έναν τεράστιο χάρτη και κάθε μήνα, ό,τι πληρώνουμε το σβήνουμε. Τέτοια οργάνωση, με νούμερα, να ξέρουμε που βαδίζουμε και πως πάμε, δε νομίζω ότι έχουν πολλές ΚΑΕ.

Στη Γ.Σ. θα ζητηθεί μία νέα ΑΜΚ πάλι των 500.000 ευρώ, για να μπορέσουμε να πολεμήσουμε αυτά τα χρήματα. Είμαι άνθρωπος με όρια δεν έχω ατελείωτο μπάτζετ να διαθέσω στην ομάδα. Και τα όρια μου, που φέτος πληρώθηκαν από τα ταμεία της ομάδας 2.5 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 2 και πέρσι, με τη βοήθεια του κόσμου. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να συνεισφέρω του χρόνου. Γι’ αυτό ζητάω ξανά τη βοήθεια του κόσμου. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να μην πάνε στράφι δύο χρόνια αγώνα».

Για το πότε υπολογίζει να μηδενίσει τα χρέη: «Εξαρτάται καθαρά από το τι έσοδα μπορεί να έχει η ομάδα. Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα που να μπορούσαμε να τα βάλουμε και να ξοφλήσουμε. Αλλά αυτό δε γίνεται από μέρους μου, δεν υπάρχει η δυνατότητα. Για το λόγο αυτό, ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου και κάθε βοήθεια. Ακόμα επιχειρηματιών που μπορούν να βοηθήσουν, με μεγαλύτερη άνεση για να τελειώσει η «γάγγραινα» και να μπορέσει η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα.

Σήμερα η ομάδα έχει 4.726.000 ευρώ εναπομείναντα χρέη. Μέσα σε αυτά βέβαια, φαίνεται κι ένα κομμάτι δανεισμού που ξέρετε ότι υπάρχει από την οικογένεια Σαββίδη, αλλά και τα χρήματα τα δικά μου, που μπαίνουν αναγκαστικά λόγω νόμου, μέσω δανεισμού. Δεν έχω χρήματα να βάλω από πλάγιες οδούς. Είναι φορολογημένα και ό,τι μάζευα για τη ζωή μου το βάζω σε αυτήν την ομάδα. Το οικονομικό, θα εξαρτηθεί από το τι έσοδα θα έχουμε. Τα περίφημα χρήματα του στοιχήματος που περιμένουμε κάθε μέρα. Όλοι τα προϋπολόγισαν, όχι μόνο εμείς».

Για το τι θα άλλαζε στην ομάδα: «Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ίσως θα έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους παίκτες. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε κάποιους με τραυματισμούς, αλλά είχαμε την ατυχία να έχουμε κάποιους να κοιτούν τα νούμερα τους, να μη δέχονται ένα ρόλο στην ομάδα. Ίσως αυτό θα έπρεπε να γίνει. Απλώς επειδή πίστευα ότι η ομάδα είχε παραπάνω δυνατότητες, αλλά δεν απέκτησε ποτέ τη χημεία για να τις βγάλει, ίσως αυτό έπρεπε να γίνει».

Για το αν θα τον βοηθήσει αυτή η διετία για την επόμενη χρονιά όσον αφορά τις εμπειρίες: «Μπορεί να συγκινούμαι εύκολα και να κλαίω κι εύκολα. Είμαι όμως πολύ πεισματάρης. Δεν παρατάω εύκολα κάτι που έχω ξεκινήσει, εκτός αν φτάσω σε σημείο, να μην υπάρχει πραγματικά ευρώ. Εκεί θα πρέπει να πω στον κόσμο, συγνώμη, δεν υπάρχει μία, οπότε δε μπορώ να συνεχίσω. Να κάνω τι; Να δημιουργήσω άλλα χρέη; Δεν υπάρχει νόημα. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη σε επιλογές προσώπων που κάναμε πέρσι. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις στα οικονομικά μας, που θα ξέρουμε μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε το ύψος του μπάτζετ και θα δούμε αν θα ξαναπάμε Ευρώπη, τι παίκτες θα πάρουμε και τι οικονομική δυνατότητα θα έχουμε.

Θα πρέπει να βρούμε παιδιά, με μία φιλοδοξία, να θέλουν να πάνε μπροστά. Να θέλουν να μπουν στο πετσί αυτής της ομάδας. Να θέλουν να παλέψουν σε κάθε ματς».

Για το ποσό που απομένει σε χρέη που φτάνει περίπου τα 2.000.000 και πως υπολογίζει να αποπληρωθούν: «Η Εφορία πληρώνεται κάθε μήνα, χρειαζόμαστε κάθε μήνα περίπου 50.000 ευρώ για τις ρυθμίσεις για να μειώνουμε αυτό το ποσό. Αν συνεχίσουμε να πληρώνουμε θέλουμε ακόμα δύο και κάτι χρόνια. Αν πετύχουμε μία αύξηση, θα μπορούσε ένα κομμάτι να σβήσει κάποιες από τις ρυθμίσεις, ούτως ώστε το μηνιαίο δοσολόγιο να μειωθεί. Αυτό είναι ένα οξυγόνο κάθε μήνα. Έχουμε να πληρώνουμε κάθε μήνα το προσωπικό, τους παίκτες, τα σπίτια των παικτών, τα τρέχοντα της Εφορίας και όχι μόνο τα παλιά. Τα τρέχοντα είναι άλλο ένα τέτοιο ποσό. Φέτος θέλαμε κάθε μήνα 110-120.000 ευρώ, κάθε μήνα για να πληρώνουμε Εφορία. Το μηνιάτικο της ομάδας ήτα περίπου 200-220.000 ευρώ! Όταν η ρευστότητα, κάποιους μήνες, δεν είναι αυτή που πρέπει, αρχίζουν τα ζόρια. Εκεί πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα βοηθάει. Εγώ βόηθα-βόηθα, έχω αρχίσει να ζορίζομαι σοβαρά. Δεν το παίζω μεγιστάνας. Αυτό που πάντα ευχόμουν, ήταν να ξεχρεώσουμε την ομάδα και να τη πάρει κάποιους καθαρή και να μπορέσει να συνεχίσει να βρει το δρόμο της».

Για το δάνειο της οικογένειας Σαββίδη: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι με την οικογένεια για αυτό το κομμάτι. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε να δούμε τι ισχύει. Από πέρσι που είχαμε αναλάβει, είχε ειπωθεί ότι η οικογένεια δεν τα θέλει αυτά τα χτήματα, αλλά αυτό απέχει από το να σβηστούν από τα βιβλία μας. Έχουν τόσες επιχειρήσεις, είναι η ΠΑΕ, Θα έρθει κάποια στιγμή που θα ωριμάσει κι αυτό και θα γίνει η συζήτηση για το τι θα γίνει με αυτό το ποσό».

Για τον Άρη Λυκογιάννη και τη συνεργασία μαζί του: «Βιώσαμε διάφορες καταστάσεις, οι οποίες ξεκινήσουν κατά κύριο λόγο από τους παίκτες. Δε λέω ότι ο κ. Λυκογιάννης είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος, αλλά δεν του αρέσει να χάνει. Όταν λέει κάποια πράγματα κι ο παίκτης δεν τα ακολουθεί, αυτό οδηγεί σε ένα συνδυασμό πραγμάτων και δεν υπήρξε ποτέ χημεία στην ομάδα. Ο κόουτς Λυκογιάννης θα είναι και του χρόνου ο προπονητής μας. Εγώ επιμένω ότι πρέπει να μείνουμε στο οικονομικό. Εφόσον του πούμε του ανθρώπου τι λεφτά έχουμε, τότε να του πούμε ότι πάμε να κάνουμε την ομάδα, με πιο σωστές αποφάσεις και να προχωρήσουμε».

Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή και αν το σκέφτεται: «Μπορεί βαθμολογικά να μην έχουμε δικαίωμα αλλά με τον πόλεμο έχουν φύγει κάποιες ομάδες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε ψάχνουν αριθμό ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα brand name στην Ευρώπη που τον θέλουν οι διοργανώσεις. Πρόσφατα έγινε πρόσκληση και από Eurocup. Δε νομίζω ότι είναι σοφό να πάμε γιατί απαιτεί κάποια επίπεδα μπάτζετ, που δε μπορούμε να φτάσουμε. Βλέποντας το οικονομικό μας πλάνο, θα δούμε αν μπορούσε να το στηρίξουμε, συζητώντας με τη διοργάνωση που ήμασταν και πέρσι. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και είναι μια ομάδα με ιστορία στην Ευρώπη».

Για την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος για παλιά χρέη, ενώ άλλες ομάδες έχουν προβλήματα και δεν έχουν κυρώσεις: «Εγώ κοιτάω το σπίτι μου. Την ομάδα και την εταιρεία. Να είμαστε εμείς συμμαζεμένοι, τυπικοί και στην ώρα τους. Το τι κάνουν οι άλλοι και τι προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω δε με απασχολεί πολύ. Υπάρχουν ομάδες με προβλήματα και θα έχουν πρόβλημα γιατί πλέον η ΕΟΚ έχει εναρμονίσει το καταστατικό της με τη FIBA. Από εδώ και πέρα ομάδα που χρωστάει σε παλιά, θα έχουν ζήτημα, θα προσπαθήσουν να της βοηθήσουν με κάποια πλάνα πληρωμών, αλλά αν δεν ακολουθηθούν και δελτία να βγάλουν θα έχουμε ανάκληση. Έχουν πρόβλημα και ομάδες που έχουν και κόσμο. Ο ΕΣΑΚΕ γι’ αυτό θέσπισε τον καινούργιο κανονισμό με το φάκελο στις 30 Μαΐου, ίσως να είναι λίγο νωρίς, αλλά γίνεται για να αναγκαστούν οι ομάδες να είναι πιο τακτοποιημένες. Από τη μία είναι καλό, από την άλλη δημιουργεί πρόβλημα, γιατί χρειάζεται ένα ποσό στην εγγυητική που πρέπει να κλείσεις. Εμείς καταθέσαμε πλήρη φάκελο, οπότε δε μας ανησυχεί το θέμα του πιστοποιητικού».

Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αν σκέφτεται να φέρει κάποιον: «Ο κ. Σταυρόπουλος με την ενασχόληση του με ην ΕΟΚ έρχεται με συμβουλευτικό ρόλο. Την έκανε αυτήν τη δουλειά τόσα χρόνια αμμισθί και δυστυχώς λόγω των οικονομικών μας, το να πάρουμε έναν τεχνικό διευθυντή, είναι μία επιβάρυνση που δε μπορούμε να τη σηκώσουμε. Φυσικά και θέλουμε, αλλά μέχρι να ξεχρεώσουμε όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε το κατιτίς παραπάνω. Και αυτήν τη δουλειά θα πρέπει να την κάνουμε μεταξύ μας, μέχρι να αναπνεύσουμε οικονομικά. Όχι ότι δε θέλουμε όμως».

Για το αν σκέφτεται να πάρει τις ακαδημίες από τον Α.Σ.: «Σε πρώτη φάση, μέχρι να στρώσουμε και να πατήσει καλά στα πόδια της η εταιρεία. Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε. Είναι αρκετά παιδιά, αρκετοί προπονητές και θέλει παρακολούθηση. Το θέμα είναι να το πάρεις και να κάνεις δουλειά. Είναι καλό να έρθουν και να είναι κάτω από την ΚΑΕ. Όσο είμαστε ακόμα αδύναμοι στο οικονομικό όμως…»

Για το πως κλείνει η φετινή χρονιά και αν μένει υπόλοιπο: «Δε νομίζω ότι θα έχουμε θέμα. Ήδη έχουμε διακανονίσει τους παίκτες, έχουμε πληρώσει και εφορία Μαΐου. Το οικονομικό πλάνο το ξεκινάμε Ιούλιο και τελειώνει Ιούνιο. Νομίζω θα είμαστε πληρωμένοι φέτος, το θέμα είναι να είμαστε δυνατοί να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν. Αυτό έχει να κάνει με το πως θα πάει η αύξηση, τα διαρκείας…»

Για την οικονομική πολιτική των φετινών εισιτηρίων διαρκείας: «Οι τιμές τόσα χρόνια είναι ίδιες. Δεν αλλάζουν. Αν τις χαμηλώσουμε, να το κλείσουμε, να φύγουμε! Είναι βασικό έσοδο τα διαρκείας. Ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, παίζει περίπου στις 2.000 διαρκείας. Φέτος που υπήρχε μία δυναμική υποτίθεται, για παραπάνω λόγω των μέτρων, ξαναμείναμε στα ίδια. Θέλω να πιστεύω ότι και του χρόνου, θα είμαστε στα ίδια. Εκτός κι αν ο κόσμος, επικεντρωθεί από την εξυγίανση, μόνο στο αγωνιστικό. Θα σημαίνει ότι δε συμβαδίζει το όραμα το δικό μου, με τα «θέλω» του κόσμου».

Για το τηλεοπτικό και τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα: «Περιμένουμε τις συζητήσεις του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ και με συνδρομητικό κανάλι. Θα γίνει συμβούλιο για το πως θα πάει η μοιρασιά. Κάποιες ομάδες από την Αθήνα έχουν τρελές απαιτήσεις. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ζητούν από 1 εκατομμύριο και η ΑΕΚ ζητάει 700.000. Αν τα πάρει η ΑΕΚ αυτά τα λεφτά, εγώ θα ζητήσω 1.000.000 και αν δεν τα πάρω ο ΠΑΟΚ δε θα παίζει στην τηλεόραση. Είχαμε κάνει μια συμφωνία να πάμε όλες οι ομάδες μαζί. Να γίνει ένας επιμερισμός, με θέσεις και εμπορικότητα. Αλλά να βγαίνουν ομάδες με χίλια μύρια προβλήματα και να ζητάνε τρελά πράγματα δε θα το ανεχτώ. Εκεί μπορεί μετά, να πάμε μόνοι μας, με δικά μας μέσα».

Για το πως θα ένιωθε ο ίδιος, ως νεαρός οπαδός αν έβλεπε την ομάδα του εκτός πλέι οφ, μετά από 14 χρόνια: «Ο νεαρός οπαδός, αν είναι και μέτοχος, μπορεί να έρθει στη Γ.Σ., μπορεί να έρθει να μου ότι απέτυχε και να φύγω. Η ζωή είναι τροχός και γυρίζει. Πέρσι ήταν μια καλή χρονιά. Μας πήγαν όλα πρίμα. Φέτος μας πήγαν όλα ανάποδα. Εμείς δεν είμαστε στεναχωρημένοι; Δε με καίει εμένα μέσα μου; Βλέποντας όμως τα χίλια άλλα προβλήματα που έχουμε, είναι δεύτερης προτεραιότητας. Όταν παίζεται ύπαρξη σου, ενδιαφέρεσαι γι’αυτό. Όταν εγώ δεν ήξερα αν θα βγει ο Μάιος, ποια πλέι οφ; Ήμασταν ένα βήμα από το γκρεμό. Ο νεαρός οπαδός δεν έχει την εμπειρία. Βλέπει μόνο οπαδικά κι εγώ πλέον στην ηλικία που είμαι, πρέπει να βλέπω κι άλλα πράγματα και να μην τυφλώνομαι από τον οπαδισμό μου. Προτιμώ να με κράζετε γιατί δεν πήγαμε καλά στο αγωνιστικό και να ζει η εταιρεία, γιατί φέτος είμαστε από τους πρώτους με πλήρη φάκελο. Οι δικαιολογίες για τις τράπεζες που δε μας βγάζουν την εγγυητική… Εγώ σε μία μέρα την έβγαλα! Γιατί μου την έβγαλε. Εγώ θέλω την ομάδα μου καθαρή.

Κάποια ματς που χάσαμε δεν τα χάσαμε μόνο επειδή ήμασταν κακοί. Να μην την ανοίξω αυτήν την κουβέντα και μετά η τιμωρία έρχεται μέσα στο γήπεδο… Ας το σταματήσω εδώ. Πρώτος στόχος είναι η υγεία του σπιτιού μας».

Για τη συνεργασία με τον Α.Σ.: «Με τον πρόεδρο του Α.Σ. από την πρώτη μέρα που συζητήσαμε να αναλάβουμε, μου έδωσε την ομάδα εν λευκώ. Η λειτουργία που έχουμε στο γήπεδο, τα τμήματα, οι ώρες, λογικό είναι όταν είναι τόσα τμήματα, λογικό είναι να υπάρχουν κάποια ζητήματα με αγώνες. Καλή διάθεση να υπάρχει. Αν τα δούμε καλοπροαίρετα μια χαρά μπορούμε να συνεννοηθούμε. Πρέπει να βρεθούμε κάποια στιγμή να δούμε το γήπεδο που «βογγάει». Είναι πλέον 22 ετών. Έχει αρχίσει να έχει θέματα, να ζητάει συντήρηση που εγώ μόνος μου, δε μπορώ να αντέξω, οπότε θα πρέπει να μπει το χέρι στη τσέπη κι από αλλού. Το γήπεδο είναι τεράστιο, τα κόστη δε μπορούμε να τα αντέξουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Νέο “ραντεβού” στο Παλατάκι

Σημαντικό ματς, απαραίτητη η παρουσία του κόσμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση της η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Μαρούσι, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 20:15, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

  • Από το PAOK Sports Arena…

Τετάρτη (24/4): 12:00 – 18:00

Πέμπτη (25/4): 10:00-18:00

Παρασκευή (26/4): 10:00-18:00

Σάββατο (27/4): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 10€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00)".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ζωντανός» ο ΠΑΟΚ για την 8η θέση!

Το “διπλό” του Αμαρουσίου και ο σαββατιάτικος “τελικός” στο PAOK Sports Arena!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tη νίκη με σκορ 90-76 πανηγύρισε το Μαρούσι στην έδρα του Λαυρίου και έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε "ζωντανός" για την 8η θέση, που οδηγεί στα playoffs της Basket League!

Το Μαρούσι πήρε από τα πρώτα λεπτά προβάδισμα στο σκορ και έφτασε δίκαια στο "διπλό", με τον σαββατιάτικο αγώνα στο "Παλατάκι" (20:15) να είναι ουσιαστικά ο... τελικός για την 8η θέση που οδηγεί "πάνω" στον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των playoffs.

Κορυφαίος για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο Χιλ με 36 πόντους ενώ για το Λαύριο ο Μουρ σημείωσε 18.

Τα δεκάλεπτα: 14-27, 30-45, 53-64, 76-90.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Μισή χρονιά χωρίς διπλό!

Άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα για τη φετινή ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχασε και από την ΑΕΚ με 99-91, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων χθες, μεγαλώνοντας κι άλλο ένα αρνητικό σερί.

Αυτή, ήταν η 11η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για το «Δικέφαλο του Βορρά» στο πρωτάθλημα και για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που κέρδισε μακριά από το Παλατάκι, πρέπει να γυρίσει το ημερολόγιο στις 11… Νοεμβρίου του 2023. Τότε, είχε κερδίσει με 54-67 στην Πάτρα τον Απόλλωνα, αλλά στη συνέχεια η μοναδική νίκη μακριά από το γήπεδο του, ήταν στην Ευρώπη, με εκείνο το 87-88 επί της Τόφας, μετά από δύο παρατάσεις στις 9 Ιανουαρίου.

Σε συνολικά 15 εκτός έδρας παιχνίδια ως τώρα σε επίσημες διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ μετράει μόλις τέσσερις νίκες, ενώ αν ληφθούν υπ’όψιν, τα ουδέτερα της Ρόδου και της Κρήτης, σε Super Cup και Final 8 Kυπέλλου αντίστοιχα, το σχετικό ποσοστό, είναι μόλις 4/18 νίκες μακριά από το Παλατάκι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ