Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με προμηθευτή για τη νέα σεζόν

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

PAOK24

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με προμηθευτή για τη νέα σεζόν

Μετά τις ανακοινώσεις παικτών, η ΚΑΕ ξεκίνησε τις επισημοποιήσεις και χορηγικών συμφωνιών για τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε γνωστή σήμερα τη συμφωνία με προμηθευτή, αναφέροντας σχετικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία ARAL FARM AE, που θα συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ως επίσημος προμηθευτής.

Προφίλ εταιρίας…

Με πολλά χρόνια παρουσίας στον τομέα της υγείας, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και με έμπειρους ανθρώπους στο δυναμικό της η εταιρεία μας στη σημερινή της μορφή διαθέτει περισσότερους από 7000 κωδικούς προϊόντων για το χώρο του φαρμακείου όπως ιατροτεχνολογικά προϊόντα, ορθοπεδικά είδη , διαγνωστικές συσκευές, επιδεσμικό υλικό, καθώς επίσης πρώτες ύλες φαρμάκου και υλικά συσκευασίας, προμηθεύοντας τα περισσότερα σημεία στο χώρο της υγείας στην Β. Ελλάδα και συνεχίζει να αναπτύσσεται με νέα προϊόντα πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς και τον σεβασμό προς τις ανάγκες και επιθυμίες τόσο των συνεργατών μας όσο και του τελικού καταναλωτή.

Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στην Θεσσαλονίκη και καλύπτουν υψηλότατες προδιαγραφές ασφαλείας και αποθήκευσης ιατροτεχνολογικών προϊόντων, πρώτων υλών ,καλλυντικών αλλά και ευπαθών προϊόντων με ειδικά διαμορφωμένους ψυχόμενους χώρους αποθήκευσης. Η εταιρία φροντίζει να πραγματοποιεί συνεχή βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών της τηρώντας πάντα όλες τις προδιαγραφές βάσει του προτύπου ISO:9001/2015 το οποίο και διαθέτει».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ