Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τριλυράκης για χρέη και επόμενη μέρα

Σημαντική τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Νίκος Μοσχοβίτης

Τριλυράκης για χρέη και επόμενη μέρα

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Τριλυράκης, τοποθετήθηκε μέσω social media, για την κατάσταση στο τμήμα, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, σημειώνοντας πως από τη μέρα που ανέλαβε την ΚΑΕ η διοίκηση του Θανάση Χατζόπουλου, το χρέος έχει μειωθεί σχεδόν κατά 3 εκατομμύρια ευρώ και με τη βοήθεια του κόσμου και τόνισε ότι ανάλογη βοήθεια, είναι αναγκαία ξανά, τόσο στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου όσο και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Φίλοι και συνοπαδοί την Δευτέρα 22/8 ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα σας κάνω μια μικρή ανάλυση των μέχρι τώρα πεπραγμένων της διοίκησης του Θανάση Χατζόπουλου και εσείς αποφασίστε αν αξίζει να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια ή όχι.

Όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ πριν 2 χρόνια είχε χρέη περίπου 7.200.000€ προς τρίτους και το δημόσιο.

Σήμερα 2 χρόνια μετά το χρέος αυτό μειώθηκε κατά 2.900.000€!

Μειώθηκε κατά κύριο λόγο από τα χρήματα που έβαλε ο Θανάσης, από την ΑΜΚ που συμμετείχαν 10.000 (!) συνοπαδοί μας, από την οικογένεια Σαββίδη που έβαλε όσα και οι συνοπαδοί μας και από την σωστή λειτουργία της εταιρείας με ισοσκελισμένα έσοδα-έξοδα.

Το χρέος είναι πλέον περίπου 4.300.000€, εκ των οποίων τα 2.165.000€ είναι υποχρεώσεις προς την οικογένεια Σαββίδη και εταιρείες συμφερόντων της.

Τα υπόλοιπα χρέη 2.135.000€ είναι κυρίως προς το δημόσιο ρυθμισμένα.

Το χρέος δηλαδή πλέον είναι διαχειρίσημο αν έχεις την δυνατότητα να πληρώνεις περίπου 1.000.000€ τον χρόνο προς το δημόσιο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί πλέον να είναι ελκυστική για έναν νέο επενδυτή, αυτός είναι άλλωστε και ο δικός μας σκοπός να καθαρίσει από τα χρέη και να έρθει ένας μεγάλος επενδυτής να την πάρει.

Να υπενθυμίσω ότι τα έσοδα που μας είχε υποσχεθεί από την φορολογία των τυχερών παιγνίων το κράτος περίπου 400.000€, δεν τα έχουμε λάβει ακόμη!

Η φετινή χρονιά λοιπόν έχει έναν ακόμη οικονομικό Γολγοθά να ανέβει, αυτή την φορά η στήριξη των συνοπαδών μας μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και της συμμετοχής στην νέα ΑΜΚ που τρέχει είναι παραπάνω από απαραίτητη.

Μόνο τώρα τον Αύγουστο πληρώθηκαν σχεδόν 200.000€ σε υποχρεώσεις στο δημόσιο και εξόφληση όλων των υποχρεώσεων της μέχρι τώρα θητείας μας. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα χωρίς καμία υποχρέωση σε κανέναν!

Ο Θανάσης Χατζόπουλος έφτασε και ξεπέρασε με το παραπάνω τα όρια του, άλλωστε το δήλωσε από την αρχή ότι δεν είναι Σαββίδης.
Ο Ιβάν Σαββίδης μας βοήθησε και μακάρι να συνεχίσει να το κάνει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από μέρους μας για συμμετοχή και άλλων “δυνατών” παικτών για την στήριξη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προς το παρόν δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αληθινών ΠΑΟΚτσήδων σαν τον Αντώνη Τσαλόπουλο τον οποίο ευχαριστούμε για όλα και είναι δίπλα μας ψυχή και σώματι.

Η πόρτα της ΚΑΕ είναι για όλους ανοικτή…

Πλέον η συνέχεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξαρτάται από την βοήθεια του κόσμου, όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για το αγωνιστικό, κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος! Όλοι μας θέλουμε ο ΠΑΟΚ να γίνει ξανά πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σκεφτείτε μόνο αυτά τα 2.900.000€ που δόθηκαν σε χρέη να δινόταν στο αγωνιστικό. Αν συνεχιστεί λίγο ακόμη αυτή την προσπάθεια από όλους μας ενωμένους, θα έρθει και η ώρα που θα μπουν στο αγωνιστικό».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σας έχει ανάγκη όλους, οργανωμένους και μη, με λίγα και με πολλά, με ότι δύναμη έχει ο καθένας μας.

Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα που κάναμε φέτος θα παλέψει και θα τα δώσει όλα στο παρκέ, σας θέλει όμως δίπλα της, σας έχει ανάγκη!
Λάθη κάναμε και πιθανόν να κάνουμε και άλλα, τα σωστά όμως είναι πολύ περισσότερα.

Εμείς μαζί για μια ζωή…»

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ