Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Και τώρα… δουλειά (vid)

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι “ασπρόμαυροι”

PAOK24

ΠΑΟΚ: Και τώρα… δουλειά (vid)

Διακοπές τέλος για τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του, με τους “ασπρόμαυρους” να επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και να στρέφουν την προσοχή τους στη νέα σεζόν.

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο PAOK Sports Arena, για την πρώτη επίσημη προπόνηση της σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσει κι επίσημα η προετοιμασία.

Ο Άρης Λυκογιάννης, έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τον Γιανίκ Φράνκε, ο οποίος βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενώ παράλληλα είναι τραυματίας.

Πάρτε μία “γεύση” από την πρώτη προπόνηση της ομάδας:

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ακόμα μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά!» (pic)

Οι οδηγίες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αποψινή αναμέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της δίνει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο PAOK Sports Arena, απόψε για τον αγώνα απέναντι στη Ρόμα στις 20:00.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα, στις 18:00, με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να αναφέρει:
«Ετοιμαζόμαστε για μια ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στο PAOK Sports Arena.

Προστατεύουμε την έδρα μας και ωθούμε την ομάδα μας στη νίκη, μόνο με τη φωνή μας!»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελευταία και τυχερά!

Η… υπενθύμιση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα ελάχιστα εισιτήρια που απομένουν για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Ρόμα BC

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα μετράνε ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του για το σημερινό (20:00) παιχνίδι με τη Ρόμα BC στο "Παλατάκι", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Πριν από λίγο, η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ υπενθύμισε πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που δεν θα βρεθούν σήμερα στο PAOK Sports Arena μπορούν να μεταβιβάσουν τη θέση τους μέχρι και 6 ώρες πριν το τζάμπολ, δηλαδή μέχρι τις 14:00, ενώ παρέθεσε και το link για τα ελάχιστα εισιτήρια που παραμένουν χωρίς... κάτοχο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα η Ρόμα»

Το αγωνιστικό προφίλ και τα ατού των Ιταλών, καθώς και η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το αγωνιστικό προφίλ και τα ατού της Ρόμα, την οποία ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα στις 20:00 στο "Παλατάκι" στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Eurocup, ανέλυσε ο Νίκος Μοσχοβίτης στο PAOK24 On Studio.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ