Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρώτο ανεπίσημο καλάθι της σεζόν (vid)

Η κίνηση του Τζέιλιν Χαντς

PAOK24

Το πρώτο ανεπίσημο καλάθι της σεζόν (vid)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ελευθερούπολη στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, με τον Τζέιλιν Χαντς να πετυχαίνει το πρώτο καλάθι και την ΚΑΕ να ανεβάζει το στιγμιότυπο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα και… ένσταση για Παναθηναϊκό

Έχασε με 85-83 από τη Μακάμπι, δυσκολεύει η παρουσία του F4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» στην 4η περίοδο του τρίτου προημιτελικού της Euroleague κόντρα στη Mακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά οι βολές του Μπράουν και το άστοχο τρίποντο του Ναν, έφεραν τη νίκη με 85-83 για τους Ισραηλινούς, οι οποίοι πήγαν στο 2-1 και πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

O Nαν ήταν πρώτος σκόρερ για τους Πράσινους με 25 πόντους (5/8 τρίποντα, 4/13 δίποντα), ο Παπαπέτρου είχε 17 και ο Λεσόρ, 14, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλούκας έμεινε στο 0!

Ο τέταρτος ημιτελικός, είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στο Βελιγράδι, με τον Παναθηναϊκό να παίζει για να γυρίσει τη σειρά στην Αθήνα, ενώ μετά το τέλος του αποψινού αγώνα, έγινε γνωστό ότι με απόφαση του Εργκίν Αταμάν, οι Πράσινοι κατέθεσαν ένσταση για μια τάπα του Λεσόρ στον Μπράουν, με το σκορ στο 83-83, για την οποία οι διαιτητές μετά από εξέταση στο instant replay, έδωσαν τζάμπολ και στην εξέλιξη, προέκυψε το φάουλ και οι νικητήριες βολές του Αμερικανού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο «Hall of Fame» της FIBA ο Πέτζα! (pic)

Σπουδαία στιγμή για τον Στογιάκοβιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ΝΒΑ και μερικά χρόνια μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, έρχεται μια μεγάλη διάκριση.

Το όνομα του Σέρβου, είναι μέσα σε αυτά που θα μπουν στο «Hall of Fame» της FIBA για το 2024, με τον Ρέτζι Μίλερ και τον Ρομέιν Σάτο, να ξεχωρίζουν από τους άλλους αθλητές που βρίσκονται μαζί του.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο γήπεδο μέχρι τη Μ. Πέμπτη ο ΠΑΟΚ

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα της ομάδας και η άδεια που ακολουθεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από τη στιγμή που το φιλικό με τον ΠΑΟΚ δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί, ο Στάθης Νεραντζάκης και οι παίκτες του, θα συνεχίσουν με προπονήσεις το πρόγραμμά τους, μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Μετά την προπόνηση εκείνης της ημέρας, οι παίκτες θα έχουν μία πενθήμερη άδεια, με το ραντεβού στο Παλατάκι, να δίνεται ξανά για τις 8 Μαΐου, με τους περισσότερους Έλληνες και ξένους, να εκμεταλλεύονται τις ημέρες του Πάσχα, για να περάσουν αυτό το διάστημα.

Ο Μίχαλακ αναμένεται να βρεθεί στην πατρίδα του, ενώ οι άλλοι, αναμένεται να βρεθούν σε κοντινούς ή και πιο μακρινούς προορισμούς, πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για την προετοιμασία τους, ενόψει Παναθηναϊκού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ