ΜΠΑΣΚΕΤ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην 86η ΔΕΘ!
Συνεχίζεται η παράδοση ετών για τον ΠΑΟΚ.
Μία παράδοση πολλών ετών για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί και φέτος, καθώς όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, ο Δικέφαλος θα έχει για ακόμη μία χρονιά ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
Συνεχίζοντας μία παράδοση ετών, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα έχει και φέτος έντονη παρουσία κατά της διάρκειας της 86ης ΔΕΘ, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Μπροστά από το περίπτερο 8, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και όλοι οι επισκέπτες της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα για όλους τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το κατάστημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στην 86η ΔΕΘ, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το περίπτερο 8, ξεκινά την λειτουργία του από το πρωί του Σαββάτου (10:00).
Το ωράριο λειτουργίας είναι…
Σάββατο – Κυριακή: 10:00-22:00
Δευτέρα με Παρασκευή: 16:00-22:00
ΜΠΑΣΚΕΤ
Προετοιμάζεται για Ρόμα ο ΠΑΟΚ!
Χωρίς χρόνο για χάσιμο ο Δικέφαλος – Στο προσκήνιο το Eurocup
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και τη διατήρηση του αήττητου στη Stoiximan GBL, στρέφει άμεσα την προσοχή του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Τρίτη (3/11, 20:00) τη Ρόμα στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο του BKT EuroCup, με το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας να είναι ιδιαίτερα περιορισμένο.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους από το μεσημέρι της Κυριακής (1/11), λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (2/11).
Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει αρχικά ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και στη συνέχεια προπόνηση στο PAOK Sports Arena. Στις 14:00, ο Αντρέα Τρινκιέρι και δύο παίκτες του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης.
Από την πλευρά της, η αποστολή της Ρόμα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 16:30, ενώ στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ιταλικής ομάδας στο «Παλατάκι».
Ο ΠΑΟΚ, με όπλο του την άμυνα, πέρασε από το Ιβανώφειο με 53-63 κι έτσι έκανε το 5/5 στη GBL, παραμένοντας παράλληλα, στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δείτε όλο το backstage του μεγάλου διπλού:
Η Ρόμα επικράτησε της Σκαφάτι με 103-90 στην έκτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν την άφιξη της στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του EuroCup, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 20:00.
Η Ρόμα δυκσολεύτηκε για τρεις περιόδους, αλλά στην 4η πάτησε «γκάζι» κι έφτασε στη νίκη, με κορυφαίο τον Μάνιον, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ από κοντά ήταν και ο Κένι Ολίνικ, ο οποίος είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 25-29, 51-53, 78-76, 103-90




