Connect with us

ΑΣ

«Πρώτη στάση Μίκρα, δεύτερη στο Παλατάκι»

Tο κάλεσμα των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ για τα δύο σημερινά ραντεβού του Δικεφάλου!

PAOK24

«Πρώτη στάση Μίκρα, δεύτερη στο Παλατάκι»

Στις 17:00 σήμερα το απόγευμα, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Μίκρα την ΑΕΣΧ Πυλαίας, με στόχο την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Δυόμισι ώρες μετά και πιο συγκεκριμένα στις 19:30, η ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου υποδέχεται στο “Παλατάκι” την ιταλική Σάσαρι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Για τα δύο παιχνίδια, οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Νανιτζανιάν: «Στόχος μου το επόμενο προολυμπιακό τουρνουά!»

Θέλει μια θέση στο Παρίσι ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την συμμετοχή του στο δεύτερο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και τον επόμενο μεγάλο στόχο του, μίλησε στο acpaok.gr, ο Έλληνας Πρωταθλητής Πυγμαχίας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

«Αυτό ήταν το δεύτερο προολυμπιακό τουρνουά. Το πρώτο έγινε το 2023 στην Πολωνία ήταν Πανευρωπαϊκό. Το δεύτερο ήταν Παγκόσμιο, με πολύ δυνατούς αθλητές από κάθε χώρα απ' όλο τον κόσμο, στο οποίο την πρόκριση θα έπαιρναν μόλις οι τέσσερεις. Έκανα δύο καλές και δυνατές νίκες, ωστόσο στον τρίτο μου αγώνα αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Πρωταθλητή, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία.

Είχα από τις πιο δύσκολες κληρώσεις στο τουρνουά αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το παρατήσω. Με πεισμώνει ακόμα παραπάνω αυτό. Το τουρνουά ήταν καλά οργανωμένο και μας παρείχαν όλες τις ανέσεις.

Στόχος είναι το επόμενο προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο γίνεται τον Μάιο στην Ταϊλάνδη. Πριν από αυτό, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Σερβία, και είναι ένας μικρός στόχος και προετοιμασία για την πρόκριση του προολυμπιακού τουρνουά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς»

Οι σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάρα πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα playoffs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Η Πυλαία ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε τις άμυνες και τις επαφές. Πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και την επίθεση, και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ενώ έρχεται και το Final-4 του Κυπέλλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Θρίαμβος της Κεραμυδά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων ΑμεΑ

Η έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ επιστρέφει με τρία χρυσά μετάλλια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Βροχή» τα χρυσά μετάλλια σε δίσκο, ακόντιο και σφαίρα για την έφορο του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, αλλά και αθλήτρια, πανελληνιονίκη και κάτοχο πανελληνίων και πανευρωπαϊκών ρεκόρ Τάνια Κεραμυδά στο 1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ που ολοκληρώθηκε στο Jesolo της Ιταλίας.

Η Λοχίας (ΠΖ) του Στρατού Ξηράς Τάνια Κεραμυδά, μάλιστα, ήταν η μοναδική από τις Ένοπλες Δυνάμεις που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Στίβου του CISM για παρααθλητές.

«Είμαι ενθουσιασμένη και πολύ συγκινημένη. Το να σε επιλέγουν και να σε εμπιστεύονται να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου και τη σημαία σου σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι τεράστια τιμή και ευθύνη. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα για την υπηρεσία μου και για την Ελλάδα μου για να ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη αυτή. Αφιερωμένα στη χώρα μου και τα τρία χρυσά μετάλλια! Θέλω όλοι να θυμούνται ότι όσες δυσκολίες κι αν έρθουν, είτε μικρές είτε μεγάλες, δεν πρέπει ποτέ να παρατούν την προσπάθεια τους. Με τη βοήθεια του Θεού, με ταπεινότητα και πολλή δουλειά, η προσπάθεια για πιο μακριά συνεχίζεται. Η ζωή είναι πάντα μια προσωπική επανάσταση, να μην τα παρατάτε ποτέ!», καταλήγει στη δήλωσή της η Τάνια Κεραμυδά και παράλληλα δίνει θερμά συγχαρητήρια στον χρυσό Ανθυπαστυνόμο της ΕΛΑΣ Φώτιο Ντίμερη που ήταν ο έτερος παρααθλητής που συμμετείχε στους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τάνια Κεραμυδά κατέχει στον Ακοντισμό (F57) ευρωπαϊκό ρεκόρ (2023) και 2η σε παγκόσμιο επίπεδο επίδοση, ενώ είναι τέσσερις φορές χρυσή πανελληνιονίκης και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ (2020,2021,2022, 2023). Νέο πανελλήνιο ρεκόρ κατάφερε να σημειώσει ήδη φέτος (2024) στη νέα της κατηγορία στο ακόντιο F56 και η βολή της, μάλιστα, στα 19,83μ., της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο (17-25), στο Κόμπε της Ιαπωνίας. Νέο πανελλήνιο ρεκόρ (2024) σημείωσε και στη Δισκοβολία, στην οποία έχει αναδειχθεί δύο φορές 1η Πανελληνιονίκης (2022, 2023). Επιπλέον είναι 1η Πανελληνιονίκης στη Σφαιροβολία F57 (2022, 2023), ενώ αγωνίστηκε και στα 100μ. όπου κατετάγη επίσης 1η Πανελληνιονίκης το 2020 και το 2021.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ