Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Euroleague: Δύσκολες έδρες και παιχνίδια λεπτομερειών

Σημεία που αξίζουν

PAOK24

Προγνωστικά Euroleague: Δύσκολες έδρες και παιχνίδια λεπτομερειών

Συνέχεια της πρώτης διαβολοβδομάδας της φετινής σεζόν και στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά Euroleague και αναλύσεις των αγώνων.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ντέρμπι δεν υπάρχει σε αυτή την 4η αγωνιστική, υπάρχουν όμως πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια (20:45)

Μετά από μία άνευ προγράμματος νίκη κόντρα στην Εφές Αναντολού, οι «νυχτερίδες» παραμένουν στην Κωνσταντινούπολη. Τα «καναρίνια». όμως, δεν αστειεύονται φέτος και στα πρώτα τρία παιχνίδια, δείχνουν ένα πολύ επιβλητικό προφίλ.

Φαντάζει δύσκολο να κάνει μέσα σε δύο μέρες δύο τόσο καλές εμφανίσεις εκτός έδρας η Βαλένθια. Ακόμα δυσκολότερο φαντάζει το ενδεχόμενο να φτάσει το 50% ευστοχίας στο τρίποντο στο α’ ημίχρονο με την Εφές. Η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί για τη νίκη και μπορεί να έρθει με σχετική άνεση. Ο άσος με το χάντικαπ στο -8,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,92.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν (21:05)

Παιχνίδι με υψηλό ρυθμό αναμένεται να διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ. Η Μακάμπι δεν είχε πείσει με τις εμφανίσεις μέχρι και την Τρίτη. Το εξαιρετικό της, όμως, β’ ημίχρονο με τη Μονακό, έδειξε ότι εφόσον αυτό το σύνολο αποκτήσει ρυθμό και χημεία, μπορεί να κάμψει κάθε αντίσταση. Φυσικά, μεγάλο πρόβλημα για το σύνολο του Όντεντ Κάτας παραμένει η άμυνα. Μπορεί οι Ισραηλινοί να δέχτηκαν μόλις 70 πόντους την Τρίτη, η συνολική τους εικόνα δεν πείθει μέχρι στιγμής στο αμυντικό μισό του παρκέ.

Η Βιλερμπάν από την άλλη, ενώ προσπαθεί να παίξει ανοιχτά, δυσκολεύεται πολύ να βρει στόχο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει τη 16η χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης (67,3 πόντοι). Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι είναι 14η στο δείκτη EFG% (ευστοχία με βαρύτητα και στο τρίποντο).

Η Μακάμπι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Εμφανίσεις όπως αυτή με τη Μονακό μπορούν να έχουν και περισσότερους πόντους. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, το over 82,5 στους πόντους των Ισραηλινών σε απόδοση 1,87.

Μπάγερν Μονάχου – Ολίμπια Μιλάνο (21:30)

Άτυπος ιταλικός εμφύλιος σε βαυαρικό έδαφος. Αυτή θα μπορούσε να είναι η λεζάντα για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Ολίμπια Μιλάνο. Ιταλικός εμφύλιος ελέω της παρουσίας του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο των Γερμανών. Ο Ιταλός, όμως, ακόμα δεν έχει βρει την απαιτούμενη χημεία στην ομάδα του. Έχει, βέβαια, το ελαφρυντικό ότι και τις δύο προηγούμενες χρονιές που εν τέλει έφτασε στα playoffs, το ξεκίνημα των Βαυαρών μόνο θετικό δεν ήταν.

Η Μιλάνο από την άλλη έχει πετύχει κάτι, το οποίο είναι άξιο αναφοράς. Ενώ παρουσιάζει ένα οριακά μέτριο πρόσωπο, έχει πάρει ήδη δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Και θα μπορούσε να έχει το απόλυτο των νικών, όμως η Άλμπα είχε άλλη γνώμη στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ακόμα και στον τελευταίο αγώνα με την Παρτιζάν εκτός έδρας, το σύνολο του Έτορε Μεσίνα δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι είναι έτοιμο να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, αυτή η κατάσταση είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τη Μιλάνο. Στην κακή περίοδο της παίρνει αποτελέσματα. Σκεφτείτε τι θα γίνει όταν βρει ρυθμό – κάτι που αναμένουμε να συμβεί όσο η ομάδα δίνει παιχνίδια σε καλό ρυθμό. Παράλληλα, βέβαια, με την κακή εικόνα των γηπεδούχων, οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.Το διπλό με το χάντικαπ στο -3,5 σε απόδοση 1,98.

Betmarket Επιλογές:

20:00 – Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια – 1 (-8,5 χάντικαπ) (1,92)

21:30 – Μπάγερν Μονάχου – Ολίμπια Μιλάνο – 2 (-3,5 χάντικαπ) (1,98)

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά Αμερικανού αθλητή

Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League αναζητείται από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League που πιθανότατα εδρεύει στην Αθήνα, αφού στο ΑΤ του δήμου κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η μήνυση έγινε από τη σύντροφό του.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, εκκρεμούσε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του, που σημαίνει ότι δεν είχε βρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

KAE ΠΑΟΚ: «Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι σήμερα και για πάντα»

Το μήνυμα της ΚΑΕ με φόντο τη σημερινή ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν' αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Πέρασαν 98 χρόνια! 98 χρόνια γεμάτα πάθος. 98 χρόνια γεμάτα ένταση. Χαρές, αλλά και λύπες! Το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου έστειλε τις δικές του ευχές με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία είναι εξόχως σημαντική για την οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ! 98 χρόνια με το ίδιο πάθος! Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι τώρα και για πάντα. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΑΣΘ: Στον τελικό το εφηβικό του ΠΑΟΚ, κέρδισε με 90-76 τον Άρη

Με «διαστημικό» Λέφα που πέτυχε 40 πόντους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-76 του Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Το σύνολο των Μελετιάδη - Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:00 την ΔΕΚΑ.

Σε εξαιρετική μέρα για τον ΠΑΟΚ ο Λέφας που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους!

Δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 59-53, 74-74(κ.α.), 76-90

Διαιτητές: Δέλλας-Κοντογιάννης-Κούρογλου

Άρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Τσαχτσίρας 17(2), Βενετίδης, Καζαμίας 9, Πεταλωτής 3(1), Επαμεινώνδας 20(3), Πατεράκης 15, Πουρλίδας 2, Φωτιάδης 7(1), Γιαννίκος 3(1).

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης-Σταυρόπουλος): Οικονομούδης 7, Τσιμερίκας, Αλευράς 2, Γιαννάτος 8(2), Λέφας 40(4), Πέργουλης 21(3), Μανθόπουλος 12(2), Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ