Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαλούστρος: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας» (vid)

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ

PAOK24

Σαλούστρος: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας» (vid)

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη μέσα στο Λαύριο επικρατώντας με 70-75.

Ο Γιάννης Σαλούστρος που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αμέσωας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που είχε η ομάδα του, καθώς προερχόταν από τα παιχνίδια με τον Άρη και τη Σάσαρι.

«Ολοκληρώσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Κερδίσαμε τον Άρη, κάναμε μια μεγάλη νίκη με τη Σάσαρι και ήρθαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και εκτός έδρας», δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει «Ήταν ευκαιρία να κερδίσουμε, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Και τώρα συνεχίζουμε για το παιχνίδι με τον Ιωνικό».




ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναζητείται ο Τράβις Τόμπσον του Περιστερίου!

Κατηγορείται ότι χτύπησε και δάγκωσε την μπασκετμπολίστρια σύντροφό του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει το ζήτημα του Αμερικανού που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία καθώς Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως πρόκειται για τον σέντερ του Περιστερίου, Τράβις Τόμπσον.

Όπως μετέδωσε το BasketNews, ο παίκτης που είναι γνωστό από χθες ότι κατηγορείται είναι ο Αμερικανός Τράβις Τόμπσον ενώ η κοπέλα που έχει καταθέσει μήνυση είναι επίσης Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια και αγωνίζεται σε ομάδα της ελληνικής επαρχίας.

H κοπέλα του 29χρονου έχει κάνει την καταγγελία και χθες το βράδυ αστυνομικοί αναζητούσαν τον Τόμπσον στο ΟΑΚΑ, όπου το Περιστέρι αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο παίκτης ισχυρίστηκε ότι ήταν άρρωστος και δηλώθηκε ως μη διαθέσιμος για την αναμέτρηση, όντας απών από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η προθεσμία του εντάλματος για την σύλληψη του λήγει σήμερα το βράδυ, με την αστυνομία να προσπαθεί να τον εντοπίσει. Η 26χρονη φίλη του παίκτη κατήγγειλε ότι το ζευγάρι τσακώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής , στην περιοχή του Περιστερίου όπου διαμένει ο Τόμπσον.

Μετά τη λεκτική ανταλλαγή, ο Τόμπσον φέρεται να την έπιασε από το λαιμό, τη χαστούκισε στο πρόσωπο και τελικά τη δάγκωσε στην πλάτη. Η κοπέλα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της ούτε το ακριβές σημείο που συνέβη το περιστατικό και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Περιστέρι για να βοηθήσει τις αστυνομικές δυνάμεις να διεξαγάγουν την έρευνα.

Η ελληνική αστυνομία διαπίστωσε ότι η εφαρμογή Panic Button, που απαιτείται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, δεν είχε εγκατασταθεί στο κινητό της, ενώ η κοπέλα αρνήθηκε επίσης να μεταφερθεί και να φιλοξενηθεί προσωρινά σε ασφαλές μέρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μεγάλο κίνητρο με ΑΕΚ, τιμή να βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ»

Ο Έλβαρ Φρίντρισκον για τον αυριανό αγώνα στα Λιόσια και τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, καθώς και η αποστολή του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" θα βρεθούν σε λίγη ώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να "πετάξουν" για την Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 4ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play out της Basket League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για συμμετοχή στα play off, έστω και ως 8ος, με τον Στάθη Νεραντζάκη να στελεχώνει την αποστολή με τους Μαρκίς Τάουνς, Τζαμάνι ΜακΝις, Νίκο Τσιακμά, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Νίκο Αρσενόπουλο, Θοδωρή Σκουλαριώτη, Αριστοτέλη Σωτηρίου, Μίχαλ Μίχαλακ, Τζάστιν Άλστον και Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, επιλέγοντας να αφήσει στη Θεσσαλονίκη τον Σέσιλ Γουίλιαμς.

Για την αυριανή αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ, οι παίκτες της οποίας έκαναν αποχή από τις προπονήσεις χθες και σήμερα, ο Έλβαρ Φρίντρικσον δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ κι αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Χάσαμε και τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής. Κι επειδή είναι σήμερα τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, εκτός από το ότι θεωρώ ότι είναι τιμή να είσαι μέρος αυτής της ιστορίας, έχουμε έναν ακόμη λόγο για να κερδίσουμε στο αυριανό παιχνίδι. 

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε στην έδρα τους, ακόμη κι αν δεν θα υπάρχουν θεατές στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες το άδειο γήπεδο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας εκείνη την ατμόσφαιρα που θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να προσέξουμε πολύ το transition και την προσπάθειά τους να τρέξουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν εύκολα καλάθια".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα αποχή στην μπασκετική ΑΕΚ!

Αναστάτωση στην “Ένωση” λόγω υποσχέσεων του Αγγελόπουλου που δεν τηρήθηκαν και μεγάλη ανησυχία ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε νέα αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, από τη στιγμή που η υπόσχεση του μεγαλομετόχου της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, για καταβολή χρημάτων έως χθες, δεν τηρήθηκε ποτέ!

Έτσι, τόσο χθες όσο και σήμερα, οι παίκτες της ΑΕΚ απείχαν από την προπόνηση, σε συνέχεια της προ μίας εβδομάδας αποχής τους, που τελικά οδήγησε τον Αγγελόπουλο να τους καταβάλλει μέρος των χρημάτων που τους οφείλει!

Μάλιστα, εντός της ΑΕΚ εκφράζονται φόβοι πως ενδεχομένως να υπάρξουν αθλητές που δεν θα "κατέβουν" να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, εφόσον κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ