Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαντς: «Άμυνα και ενότητα τα στοιχεία μας»

Ο Τζέιλεν Χαντς ξεχώρισε τα στοιχεία του φετινού ΠΑΟΚ σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Νίκος Μοσχοβίτης

Χαντς: «Άμυνα και ενότητα τα στοιχεία μας»

Ο Αμερικανός γκαρντ, πρόσθεσε ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, έχοντας 25 πόντους και σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ 3, αναφέρθηκε σε όλα.

«Το πρώτο πράγμα είναι η ενότητα που έχουμε ως ομάδα. Έχουμε ένα ρόστερ που έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες και μας αρέσει να παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Η ενότητα και η άμυνα είναι τα δύο δυνατά μας σημεία» ανέφερε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ, απάντησε:

«Πάντα, το όριο μας είναι ο ουρανός. Με οποιονδήποτε παίζουμε, αυτό που θέλουμε, είναι να κερδίζουμε».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Άρη Λυκογιάννη; «Είναι ωραία η συνεργασία μας. Νοιάζεται πολύ για τους παίκτες και τον ΠΑΟΚ. Αγριεύει κάποιες φορές αλλά αυτό που θέλει, είναι να κερδίζει και εγώ είμαι σύμφωνος με αυτό».

Μιλώντας γι’αυτά που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα, ανέφερε: «Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά αντιμετωπίσαμε και μια καλή ομάδα. Αν κρατάμε χαμηλά τους αντιπάλους μας, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Σίγουρα χρειάζονται και κάποια πράγματα στην επίθεση που πρέπει να δούμε».

Ο Χαντς μίλησε και για την επιλογή του νούμερου «8» οκτώ στη φανέλα του… «Από μικρός όταν έπαιζα, έπαιρνα πάντα το συγκεκριμένο νούμερο, γιατί ο αγαπημένος μου παίκτης, είναι ο Κόμπι Μπράιαντ. Ξέρω ότι στο ΠΑΟΚ το φορούσε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. Τον επέλεγα πάντα στο… 2Κ και αυτό είναι κάτι πολύ κουλ».

Μετά από ένα πολύ εντυπωσιακό κάρφωμα που είχε κάνει πέρσι με την Αντβέρπ, ο Κέβιν Ντουράντ τον είχε αποθεώσει διαδικτυακά, με τον Αμερικανό του ΠΑΟΚ να λέει γι’ αυτό πως… «Δε μπορώ να πω ότι έχουμε μία στενή σχέση, ωστόσο έχουμε δουλέψει μαζί στην προετοιμασία κι έχουμε μία ωραία σχέση» ήταν τα λόγια του Χαντς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ