Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρίποντη εκτέλεση με Χαντς και λαό!

Με 18 εύστοχα τρίποντα και 8 του Αμερικανού, ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” την Καρδίτσα με 63-92

Νίκος Μοσχοβίτης

Τρίποντη εκτέλεση με Χαντς και λαό!

Το χαμένο τρίποντο του Τζέιλεν Χαντς στο τέλος του αγώνα με τη Σάσαρι, αποδείχθηκε πως πείσμωσε πολύ τον Αμερικανό. Σήμερα στην Καρδίτσα, έκανε μία ιστορική εμφάνιση με 8/10 τρίποντα και 28 πόντους, ήταν ο ηγέτης σε μία «καυτή» βραδιά για τον ΠΑΟΚ με 18/34 σουτ τριών πόντων!

Πέραν του Χαντς, ο Φράνκε είχε 15 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ, με τους δύο να παίζουν και για τον απόντα Ράιλι, ο Πόλι ήταν και πάλι θετικός, έχοντας 12 πόντους, ενώ ο Σάιμπερτ στο ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του είχε 7 πόντους.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, έδωσε δυναμικό «παρών» στο κλειστό της Καρδίτσας, παρά τις απαγορεύσεις της Αστυνομίας και του Αυγενάκη, ομάδα και οπαδοί πανηγύρισαν μαζί, ένα μεγάλο διπλό και μία άνετη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στο 5-3 και έκανε ένα ακόμα βήμα για να εξασφαλίσει μία θέση στο Final Eight του Κυπέλλου

Ο αγώνας: 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από το ξεκίνημα καλά διαβασμένος στην άμυνα, αλλά ήταν άστοχος στο μακρινό σουτ. Ωστόσο πήρε το προβάδισμα από την αρχή (2-8) και δεν το έχασε στη συνέχεια. Η Καρδίτσα ήταν άστοχη και με πολλά λάθη, ο μοναδικός που έδειχνε ως απειλή ήταν ο Πρίτζετ και και ο Τζέιλεν Χαντς, άρχισε να ζεσταίνεται με το πρώτο του τρίποντο και τον ΠΑΟΚ να κλείνει την πρώτη περίοδο στο 15-20.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο, ο Χαντς άρχισε να «ζεσταίνεται» και με μακρινά σουτ και από Τσιακμά-Σαλούστρο, η διάφορα άρχισε να ανοίγει (21-35) και με ένα ακόμα σουτ τριών πόντων του Χαντς, το πρώτο μέρος, ήταν στο 30-45.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τρίποντα από τον Χαντς του Μαργαρίτη και παρότι η Καρδίτσα προσπάθησε κάπως να μειώσει, αλλά ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ, δε σταματιόταν με τίποτα. Στο τρίτο δεκάλεπτο, έβαλε τέσσερα τρίποντα, έφτασε τα 8/9, σε εκείνο το σημείο και το 46-75 στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, είχε τελειώσει και την υπόθεση νίκη.

Το τέταρτο δεκάλεπτο, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να εκτελεί έξω από τη γραμμή των τριών πόντων, κυρίως με τον Πόλι, ενώ ο Λυκογιάννης, μοίρασε περισσότερο το ροτέισον, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον Σάιμπερτ, αλλά και στους Χρηστίδη, Σαρικόπουλο. Το μόνο που έμενε, ήταν το τελικό σκορ, που έφτασε στο 63-92…

Δεκάλεπτα: 15-20, 30-45, 46-75, 63-92

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ