Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίθεση της Θύρας 13 κατά… Κυβέρνησης και διαιτησίας!

Στο επίκεντρο των οπαδών του Παναθηναϊκού το ΟΑΚΑ και οι διαιτητές του προχθεσινού αγώνα στο ΣΕΦ!

PAOK24

Επίθεση της Θύρας 13 κατά… Κυβέρνησης και διαιτησίας!

Ανακοίνωση με αποδέκτες την Κυβέρνηση, τους Γιώργο Γεραπετρίδη και Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και τους διαιτητές του προχθεσινού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, εξέδωσε η Θύρα 13, τονίζοντας  χαρακτηριστικά:

«Γκρι κοράκια και Νέα τάξη πραγμάτων .

Ο κ. Λιόλιος προεκλογικά υποσχέθηκε 50-50, ισονομία και ότι το μπάσκετ θα έχει το επίπεδο που του αρμόζει…Αντιθέτως βλέπουμε διαιτησίες εκτρώματα ,σκάνδαλα με διαιτητές εργαζόμενους στις εταιρείες του και απευθείας αναθέσεις χορηγιών…

Με εκτελεστικά όργανα λοιπόν τους Πιτσίλκα και Κάρδαρη (γνωστοί για τις ερυθρόλευκες προτιμήσεις τους από τα σχολικά τους χρόνια) διατελέστηκε η προχθεσινή σφαγή στο Σεφ. Υπεύθυνοι για την συντήρηση αυτής της κατάστασης ο Αυγενάκης και η Κυβέρνηση.

Να γνωρίζετε όμως όλοι πως η αγάπη μας για την ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και θα μας βρει απέναντι σας.

Απέναντι στην απαθή κυβέρνηση η οποία παρεμβαίνει με διαδικασίες fast track μόνο σε ότι έχει πολιτικό αντίκτυπο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το ίδιο θα συμβεί εφόσον δεν δοθεί λύση για το γηπεδικό θέμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το κλειστό του ΟΑΚΑ το συντηρεί ο Παναθηναϊκός από το 1996 και η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να σταματήσει ο κ. Γεραπετρίτης να παίζει κρυφτό. Η κλεψύδρα υπομονής τελειώνει και τα αποτελέσματα θα φανούν στις κάλπες.

Μετά από 25 χρόνια φάπας και ασέλγειας με κάθε πιθανό τρόπο είναι φανερό ότι σας δημιουργήθηκαν αμέτρητα κόμπλεξ και ξεχάσατε τις ατελείωτες φάπες εντός παρκέ, ξεχάσατε τα δύο χρόνια στην Α2 με τις ευλογίες της Θύρας Λ7,τα επεισόδια μετά ή και κατά την διάρκεια κάθε ήττας σας, την φυγή σας σε ημίχρονο και τους ταλαίπωρους που κρυβόντουσαν πίσω από τις κουρτίνες, αντιθέτως ανεβάζατε λάβαρα συμμετοχών για να γεμίσει η οροφή του εξοχικού μας δείχνοντας πόσο μικρός σύλλογος είστε”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ