Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Euroleague: Τριάδα επιλογών από το 1,88 μέχρι το 2,85!

Τρία σούπερ σημεία από τους tipsters του BetMarket.gr!

PAOK24

Προγνωστικά Euroleague: Τριάδα επιλογών από το 1,88 μέχρι το 2,85!

Ολοκληρώνεται σήμερα μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague και το BetMarket.gr έχει ετοιμάσει προγνωστικά μπάσκετ για 3 αγώνες της ημέρας. Ξεχωρίζει φυσικά, η μάχη με άρωμα… final 4 που έχουμε στην Καταλονία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Εφές.

Ας δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Παρτιζάν – Μπασκόνια (21:30)

Στην έδρα τους επιστρέφουν οι Σέρβοι μέσα στη «διαβολοβδομάδα», η οποία ξεκίνησε για αυτούς με το αριστερό. Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς άργησε να μπει στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και εν τέλει το πλήρωσε ακριβά. Η Παρτιζάν απέδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι πως ναι μεν θα παλέψει τα παιχνίδια που δίνει, αλλά μακριά από την έδρα της πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια. Το θετικό για τη «Grobari» είναι πως πλέον είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι, οπότε μπορεί να ανοίξει το rotation και να δωθούν ανάσες.

Η Μπασκόνια επιβεβαίωσε την Τρίτη αυτό που έχουμε πει σε παλιότερα προγνωστικά μας στη Euroleague. Μακριά από τη χώρα των Βάσκων παρουσιάζει ένα πιο αδύναμο πρόσωπο. Στον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση την κυρίαρχη ομάδα της Βιτόρια. Βέβαια, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως οι Βάσκοι παίζουν πολύ περισσότερο με το τρίποντο. Αν δεν μπουν τα μακρινά σουτ, τότε υπάρχει θέμα.

Το Βελιγράδι έχει τους δικούς του κανόνες. Από εκεί δεν περνά εύκολα κανείς. Η Παρτιζάν θέλει να παραμείνει στη μάχη της πρόκρισης στην 8αδα και θα κυνηγήσει τη νίκη. Ο άσος με το χάντικαπ στο -3,5 έχει απόδοση 1.88.

Μπαρτσελόνα – Εφές Αναντολού (21:30)

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με άρωμα Final-4 και τελικών της διοργάνωσης. Οι Καταλανοί έφυγαν με το διπλό από το Αστρομπάλ, παρότι έβλεπαν το… φάντασμα της Βιλερμπάν να τους κυνηγά ξανά. Η απουσία του Τόμας Σατοράνσκι κόστισε στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι δεν είχαν καθαρό μυαλό σε πολλά σημεία του αγώνα. Την κρισιμότερη ώρα, όμως, βρήκαν εύστοχα σουτ και έφτασαν στη νίκη.

Η Εφές από την άλλη συνεχίζει στο νωχελικό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει σε αυτές τις περιόδους των σεζόν. Θυμίζουμε ότι και πέρυσι για αρκετό διάστημα φλέρταρε με τη μη είσοδο στα playoffs και τελικά έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, πάντως, είναι πως φέτος, όταν η μπάλα… καίει, η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι ισχυρή. Το ευχάριστο για τον Εργκίν Αταμάν είναι πως θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Σέιν Λάρκιν, άρα πρακτικά είναι πλήρης.

Η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Το ερώτημα πόσο συχνά βλέπουμε την Εφές αποδόσεις ανώ του 2,50. Οι Τούρκοι ναι μεν δεν είναι στην καλύτερη περίοδο τους, είναι πολύ μεγάλη, όμως, η απόδοση για ένα τόσο λεπτό παιχνίδι. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, αυτή την επιλογή στα προγνωστικά μας στη Euroleague σε απόδοση 2.85.

Ολίμπια Μιλάνο – Ζαλγκίρις (21:30)

Μετά από ένα διάστημα όπου θύμισε την ομάδα που περιμέναμε να δούμε, οι Ιταλοί επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα. Το σύνολο του Έτορε Μεσίνα δεν λέει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, γνωρίζοντας σκληρές ήττες. Το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Άλμπα Βερολίνου δείχνει του λόγου το αληθές. Σίγουρα η Μιλάνο παίρνει βοήθεια από την έδρα της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για «καυτή» έδρα.

Η Ζαλγκίρις συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Euroleague. Έχουμε πει και σε παλιότερα προγνωστικά μας στη Euroleague, πως οι Λιθουανοί δεν είναι ένα ρόστερ με περίσσιο ταλέντο. Παίζουν, όμως, με τέτοια νοοτροπία που κατεβαίνουν στο παρκέ σε… πολεμική ετοιμότητα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του τελευταίου αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια, όταν και μπήκαν στο γήπεδο και δημιούργησαν εξ αρχής διαφορά και στο τέλος πήραν τη νίκη.

Η Ζαλγκίρις δεν καταλαβαίνει από έδρες. Ναι μεν έχει δύο καινούριους παίκτες στο ρόστερ της (Πολονάρα, Τέιλορ), όμως ο Κάζις Μακσβίτις τους έχει προσθέσει άψογα στο υπάρχον σύνολο. Η Μιλάνο δεν έχει δείξει ψήγματα αντίδρασης με εξαίρεση δύο παιχνίδια. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, το διπλό σε απόδοση 2,57.

Betmarket προγνωστικά Euroleague

21:30 – Παρτιζάν – Μπασκόνια – 1 (-3,5 χάντικαπ) (1,88)

21:30 – Μπαρτσελόνα – Εφές Αναντολού – 2 (2,85)

21:30 – Ολίμπια Μιλάνο – Ζαλγκίρις – 2 (2,57)

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΑΣΘ: Στον τελικό το εφηβικό του ΠΑΟΚ, κέρδισε με 90-76 τον Άρη

Με «διαστημικό» Λέφα που πέτυχε 40 πόντους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-76 του Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Το σύνολο των Μελετιάδη - Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:00 την ΔΕΚΑ.

Σε εξαιρετική μέρα για τον ΠΑΟΚ ο Λέφας που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους!

Δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 59-53, 74-74(κ.α.), 76-90

Διαιτητές: Δέλλας-Κοντογιάννης-Κούρογλου

Άρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Τσαχτσίρας 17(2), Βενετίδης, Καζαμίας 9, Πεταλωτής 3(1), Επαμεινώνδας 20(3), Πατεράκης 15, Πουρλίδας 2, Φωτιάδης 7(1), Γιαννίκος 3(1).

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης-Σταυρόπουλος): Οικονομούδης 7, Τσιμερίκας, Αλευράς 2, Γιαννάτος 8(2), Λέφας 40(4), Πέργουλης 21(3), Μανθόπουλος 12(2), Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γράφει ιστορία με ΑΕΚ ο Μαργαρίτης

Μία συμμετοχή για να γίνει ρέκορντμαν στην ιστορία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει γράψει τη δική του ιστορία όλα αυτά τα χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά όλα δείχνουν ότι την προσεχή Κυριακή, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καρδίτσα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έφτασε τις 292 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, «πιάνοντας» στην κορυφή τον Γιάννη Πολίτη, ο οποίος κρατούσε αυτήν την κορυφή από το 1985.

Εφόσον ο Μαργαρίτης καταγράψει συμμετοχή στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα γίνει ρέκορντμαν στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μία ακόμα ξεχωριστή πρωτιά για ένα αθλητή που έχει συνδυάσει το όνομα του με το «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… σοκ του Πόρτερ Τζούνιορ

«Σκωτσέζικο ντους» για τον Αμερικανό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει συναντήσει έναν ολόκληρο… καινούργιο κόσμο από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ και τώρα, θα βιώσει ξανά κάτι πρωτόγνωρο γι’αυτόν.

Αφού βρέθηκε χθες στην Τούμπα και παρακολούθησε μαζί με τον Έλβαρ Φρίντρικσον από κοντά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, ζώντας από μέσα την ατμόσφαιρα του γηπέδου, την Κυριακή θα ζήσει ξανά κάτι μοναδικό.

Ποιο θα είναι αυτό; Ένα παιχνίδι με άδειες κερκίδες, αφού η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από τη Δ.Ε.Α.Β. στην Ένωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αμερικανός, έζησε έντονα τη χθεσινή ποδοσφαιρική αναμέτρηση, μεγαλώνοντας κι άλλο το… δεσμό που έχει αποκτήσει με τον ΠΑΟΚ, από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ