ΜΠΑΣΚΕΤ
Σερέλης: «Πολύ κατώτεροι των προσδοκιών»
Ο προπονητής του Λαυρίου χαρακτήρισε άνετη και δίκαιη την επικράτηση του ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του σήμερα, στην κατάσταση κάποιων ξένων της, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.
«Δεν έχω να πω πολλά. Ημασταν πολύ κακοί. Από το πρώτο δεκάλεπτο δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να βάλει εύκολα καλάθια, με τον τρόπο που του αρέσει και παίζει όλη τη χρονιά. Δε μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Είχαμε δημιουργήσει προσδοκίες από τις τελευταίες εμφανίσεις, αλλα σήμερα ήμασταν πολύ κατώτεροι των προσδοκιών αυτών. Άνετα και δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Φλαγκ σήμερα, αλλά και στην εικόνα του Μάρτιν.
«Ο Φλαγκ πιστεύω θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Ηταν οριακά για σήμερα, ήταν μαζί μας στο γήπεδο, αλλά δεν ήταν στο 100%. Εχουμε δει παίκτες να θυσιάζονται για το καλό της ομάδας, το προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Μάρτιν είχε κατευθείαν από το κολλεγιακό πρωτάθλημα και τέτοιοι παίκτες, όταν δεν περνούν το διάστημα της προετοιμασίας με την ομάδα, για να καταλάβουν τι γίνεται εδώ, δείχνουν τις δυνατότητες τους, αλλά αυτές δε μπορούν να αποτυπωθούν στην ομαδική προσπάθεια. Έχουμε ρόστερ για να καλύψουμε την αδυναμία του Ρέμι γι’αυτό και τον κρατάμε και περιμένουμε στην πορεία να βοηθήσει την ομάδα όπως και τα άλλα παιδιά».
Όσο για τη μάχη της παραμονής; «Με βάση το μπασκετ που παίζουμε, δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα σωθούμε. Οι νίκες όμως μετράνε. Θα επιμείνουμε στην ομάδα που έχουμε, θα κοιτάξουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Ευχόμαστε να μην έχουμε απουσίες γιατί δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και εμπειρία» είπε ο προπονητής του Λαυρίου.

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:15) κόντρα στην ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ Mαteco.
Πρόκειται για έναν αγώνα κομβικής σημασίας, καθώς είναι ανοικτή η μάχη για την τετράδα, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League.
Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής και με απόντα τον άρρωστο Χρήστο Σαλούστρο.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τακιανός: «Αγώνας υψηλών απαιτήσεων – Τεράστιος αθλητής ο Μπάνε»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για Πρέλεβιτς και ΑΕΚ

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και την τιμή που θα κάνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Φώτης Τακιανός.
Συγκεκριμένα, είπε:
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που αποφάσισε ο σύλλογος να τιμήσει ένα τεράστιο αθλητή όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Τα αξίζει πραγματικά και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, που θα είμαστε μέρος αυτής της εκδήλωσης.
Θα πρέπει όμως πολύ γρήγορα να βάλουμε στην άκρη την εκδήλωση που θα προηγηθεί, να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι.
Είναι αγώνας υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολλές φιλοδοξίες διάκρισης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χρειάζεται συγκέντρωση, ενέργεια και σωστή διαχείριση της ατμόσφαιρας, ώστε να γίνει σύμμαχός μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ο κόσμος που θα είναι στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μία νίκη που την θέλουμε πολύ και μπορεί να μας δώσει πλεονέκτημα».
ΜΠΑΣΚΕΤ
Καντζούρης: «Ζωντανός θρύλος ο Μπάνε»
Ο προπονητής της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την… ημέρα του Πρέλεβιτς

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ το Σάββατο στο PAOK Sports Arena στις 19:15 σε ένα παιχνίδι που θα συνδυαστεί με την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς με το νούμερο 7, που θα κοσμεί πλέον την οροφή του γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά.
Ο Ηλίας Καντζούρης, προπονητής της ΑΕΚ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για ένα ματς - τελικό.
«Παίζουμε άλλον έναν «Τελικό», αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με ποιότητα και βάθος. Η άμυνά μας πρέπει να μας δώσει το ρυθμό και παράλληλα πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ομαδικά στην επίθεση, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες.
Είμαστε χαρούμενοι, που η παρουσία μας στην Πυλαία θα συνδυαστεί και με τις τιμές προς τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ένα ζωντανό θρύλο της χρυσής εποχής του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και έναν παίκτη που τίμησε και τα χρώματα της ομάδας μας» τόνισε.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!