Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λυκογιάννης: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσες διακοπές…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κράτησε τη νίκη και την κάλυψη της διαφοράς και άφησε αιχμές για τη διαιτησία

Νίκος Μοσχοβίτης

Λυκογιάννης: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσες διακοπές…»

Ο Άρης Λυκογιάννης, χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Κολοσσό, το καλύτερο της φετινής σεζόν, άφησε αιχμές για τις πολλές διακοπές στο δεύτερο μέρος και κράτησε τη νίκη αλλά και την κάλυψη του -4 του πρώτου γύρου.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε το παιχνίδι αυτό και είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι καλύψαμε τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Αυτήν του πρώτου ημιχρόνου, που παίξαμε ίσως το καλύτερο μας ημίχρονο φέτος. Διαβάσαμε πολύ καλά ότι μας έδωσε ο αντίπαλος, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, βγάλαμε ελεύθερα σουτ και ευστοχήσαμε και τα βάλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε αυτό, κυρίως από εκνευρισμό που προκλήθηκε. Πολλές αποφάσεις, πολλές διακοπές… Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα παιχνίδι με 1000 θεατές που δε γίνεται τίποτα, σταματάει ο χρόνος κάθε τρεις και λίγο. Με χαμηλό σχήμα ο αντίπαλος, βρήκε ευκαιρία και κατέβασε τη διαφορά. Ήμασταν ψύχραιμοι, βάλαμε τα καλάθια και τις βολές για να καλύψουμε και η διαφορά. Πρέπει να καλύψουμε τη «γκέλα» που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα που μετράει για τις θέσεις 3 ως 8.

Όσον αφορά το Κύπελλο έχουμε μία μέρα ξεκούραση, πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι του Περιστερίου σήμερα, γιατί έχει διάφορα καινούργια πρόσωπα και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις επόμενες ημέρες» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Λυκογιάννης μίλησε και για το αν η ομάδα επηρεάστηκε από το ότι σταμάτησε να ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων από ένα σημείο και μετά… «Έπαιξε ρόλο… Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, είχαμε 25 ασίστ. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Επηρεαστήκαμε από αποφάσεις και κάποιες λάθος αποφάσεις που κάναμε και εμείς. Φταίμε και εμείς, φταίνε και πράγματα που έγιναν. Ο Κολοσσός σε αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας, μένει πίσω στο σκορ και μετά επανέρχεται και διεκδικεί τη νίκη. Είναι ποιοτική ομάδα με έμπειρους παίκτες».

Τέλος για το γεγονός ότι ο Ράιλι έμεινε στον πάγκο στο τέταρτο δεκάλεπτο, παρά το κοντό σχήμα και την πίεση του Κολοσσού, είπε.. «Υπήρξε μια χρονική στιγμή λίγο νωρίτερα, που ήταν να μπει, δε μπήκε και αποφάσισα να τελειώσω το παιχνίδι με τους παίκτες που ήταν μέσα και «ζεστοί». Ήταν καλός στη δημιουργία σήμερα, διαβάσε τι φάσεις, ήταν αναποτελεσματικός στην εκτέλεση».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ