Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαλούστρος: «100% συγκεντρωμένοι σε κάθε κατοχή» (vid)

O έμπειρος φόργουορντ του ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα ενόψει του προημιτελικού με το Περιστέρι

Νίκος Μοσχοβίτης

Σαλούστρος: «100% συγκεντρωμένοι σε κάθε κατοχή» (vid)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το μεσημέρι από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο και το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το Περιστέρι, στα «Δύο Αοράκια».

Ο Χρήστος Σαλούστρος, μίλησε στην ΕΡΤ ενόψει του Final 8, αναφέροντας αρχικά… «Είναι ένα νοκ-άουτ ματς. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο να κερδίσουμε από αυτήν τη διοργάνωση, όπως και το Περιστέρι και όλες οι ομάδες. Οπότε πάμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, για να είμαστε εμείς στο τέλος, αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δύο ήττες από το Περιστέρι, στο πρωτάθλημα. «Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν πληγώσει. Στο πρώτο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά, αλλά χάσαμε. Στη δεύτερη, στην έδρα μας, μας πλήγωσε πολύ περισσότερο. Είναι ένα άλλο παιχνίδι, διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να μη χάσουμε καμία κατοχή, γιατί ακόμα και μία κατοχή, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο μετρούν σε αυτά τα ματς».

Τέλος, ο Σαλούστρος, ανέφερε ενόψει Final 8… «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ως τον τελικό αποφεύγουμε τους δύο «μεγάλους». Για αρχή, έχουμε να παίξουμε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, πάμε να το ευχαριστηθούμε, να το απολαύσουμε, να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί και προχωράμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το PAOK24 news για ΠΑΟΚ και Εθνική

Η επικαιρότητα στο προσκήνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο PAOK24 News by GAS24 ήρθε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελικού της εθνικής με τη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024 με τα όσα έγιναν στη Τιφλίδα να αποτελούν θέμα συζήτησης, όπως φυσικά και όλες οι εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ Mateco: Ο αντίπαλος στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα (26/3) το πλήρες πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος. Οι αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής στο Top 6 και στα πλέι άουτ της Basket League με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν ως εξής:

TOP 6

=====

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

«Α. Παπανδρέου» 17:15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ3)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3

ΣΕΦ 17:15 Ολυμπιακός-Άρης (ΕΡΤ3)

ΟΑΚΑ 21:00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πάτρας (ΕΡΤ3)

PLAY OUTS

=========

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

PAOK Sports Arena 18:00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Πατρών (ΕΡΤ SPORTS1)

ΚΓ Λαυρίου 19:00 Λαύριο-Καρδίτσα (ΕΡΤ SPORTS2)

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/4

ΟΚ Άνω Λιοσίων 20:15 ΑΕΚ-Μαρούσι (ΕΡΤ3)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Η τελική κατάταξη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Η θέση του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία πολύ δυνατή προπόνηση απέναντι στον Προμηθέα Πατρών ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την κανονική περίοδο της Basket League. Τρία 24ωρα μετά την φοβερή εμφάνιση του β΄ μέρους με την Μπαρτσελόνα και τέσσερα πριν τον «τελικό» με την Βίρτους στην Μπολόνια, για την 32η αγωνιστική της Euroleague, οι «πράσινοι» συνέτριψαν με 93-62 τον Προμηθέα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της regular season (22η αγωνιστική) της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας του μπάσκετ.

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23-25/3)

Άρης-Λαύριο 84-60

ΑΕΚ-Περιστέρι 97-101

Κολοσσός Ρ.-Μαρούσι 89-85

Απόλλων Π.-Ολυμπιακός 63-93

Καρδίτσα-ΠΑΟΚ 97-78

Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. 93-62

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ Β.

1. Παναθηναϊκός 43

2. Ολυμπιακός 42

3. Περιστέρι 37

4. Προμηθέας 35

5. Άρης 34

6. Κολοσσός 31
-----------------------------------
7. ΑΕΚ 31

8. Λαύριο 30

9. ΠΑΟΚ 30

10. Mαρούσι 29

11. Καρδίτσα 29

12. Απόλλων Π. 25

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ