Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τακιανός: «Πάντα είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω»

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, έθεσε τους στόχους και μίλησε για το όραμα

Νίκος Μοσχοβίτης

Τακιανός: «Πάντα είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω»

Ο Φώτης Τακιανός, παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα, τόνισε ότι σύλλογοι όπως ο ΠΑΟΚ έχουν πάντα μεγάλο όραμα, υπογράμμισε ότι σκεφτόταν πάντα την επιστροφή του σύλλογο και ανέφερε ότι αυτή η περίοδος είναι μία ευκαιρία για να χτιστούν πράγματα και για τη νέα σεζόν.

Αρχικά ανέφερε: «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Ξεκινάει η τρίτη μου θητεία στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ξέρω το μέγεθος της ομάδας, τις απαιτήσεις από διοίκηση, κόσμο και όνομα. Όλο αυτό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω χαρούμενος για την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα μεγάλο σύλλογο και μαζί με τη διοίκηση και τον κόσμο, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους. Στους βραχυπρόθεσμους, είναι να μπορέσει η ομάδα να καταλάβει μία όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Εφόσον βλέπουμε και πιο μακριά από τη φετινή χρονιά, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κορμό παικτών που είναι απαιτούμενο για μια ομάδα που θέλει να έχει υψηλές απαιτήσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα υπάρξει προσπάθεια στο 100% με μεγάλη συγκέντρωση για να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της φετινής περιόδου».

Για το αν σκέφτεται άμεση παρέμβαση και ποια θα ήταν αυτή: «Έχω ως πρωταρχικό στόχο να κάνω αυτήν την ομάδα να αποδώσει καλύτερα. Έχω διακρίνει ότι το υπάρχον υλικό έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να καλύψει τα κενά που φαίνεται ότι λείπουν. Χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα, όχι για να δω την ομάδα, αλλά για να διακρίνω σε πιο ποσοστό μπορούν να βελτιωθούν και να καλύψουν τα κενά οι υπάρχοντες παίκτες».

Για το αν έχει υπάρξει κάποια δική του εισήγηση για αλλαγές: «Στις επαφές με τη διοίκηση καταλήξαμε ότι θα γίνει ό,τι πρέπει για να είναι η ομάδα δυνατή ως το τέλος. Θεωρώ ότι μπορούν να καλυφθούν εκ των έσω κάποια πράματα. Η ομάδα διεκδικεί με αξιώσεις ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Η μέχρι τώρα πορεία σε σχέση με αυτήν ως το τέλος, μπορεί να είναι καλύτερη. Το επίπεδο συγκέντρωσης μας αυξηθεί γιατί έχουμε μπροστά μας κίνητρα για να βελτιωθούμε».

Για την έλλειψη σταθερότητας και πως μπορεί να ξεπεραστεί: «Διακρίνοντας που είναι το πρόβλημα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το λύσουμε. Εφόσον βρούμε σταθερότητα, θα βελτιωθεί η εικόνα μας. Στόχος είναι να αποδώσουν οι παίκτες καλύτερα για μεγάλο χρονικό διάστημα και υπό συγκεκριμένη τακτική. Η ομάδα παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε».

Για το γεγονός ότι Κύπελλο και Ευρώπη έχουν τελειώσει και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Μας έχει μείνει ο στόχος του πρωταθλήματος. Το μέγεθος του ΠΑΟΚ, μας δημιουργεί όλους την υποχρέωση να δίνουμε το 100% και να προσπαθούμε να πιάσουμε τον υψηλότερο στόχο που μπορούμε. Θέλουμε να τερματίσει ο ΠΑΟΚ όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αυτό το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών, υπάρχει κίνητρο και υποχρέωση σε καθημερινή βάση».

Για την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο μήνα που έδειχνε να έχει τελματώσει και πως θα αλλάξει αυτό: «Για να δώσει μία ομάδα ότι δε λειτουργεί έτσι όπως πρέπει, είναι ξεκάθαρο ότι έχει επηρεαστεί από κάτι. Οι αγωνιστικοί παράγοντες, όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές περιόδους. Αυτό μπορούμε να το θεωρήσουμε φυσιολογικό. Είναι προαπαιτούμενο για μια ομάδα για να είναι καλά στις τέσσερις γραμμές, να υπάρχει ομοιογένεια, οικογενειακό κλίμα και παίζουν όλοι μαζί για τη νίκη. Όσοι είναι στην ομάδα, πρέπει α βάλουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα. Επειδή καμία ομάδα δε μπορεί να προχωρήσει όταν δεν υπάρχει ομοιογένεια και ψυχική ένωση όλων, δε μπορεί να προχωρήσει και στο αγωνιστικό κομμάτι, Είναι πρωταρχικός στόχος να δημιουργήσουμε ΄να τέτοιο περιβάλλον στην ομάδα, να παλεύει ο ένας για τον άλλο για τις επόμενες έξι αγωνιστικές, αλλά πρέπει να βάλουμε και το κομμάτι της επόμενης σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε στέρεες βάσεις. Οι μεγάλες ομάδες, έχουν μεγάλα οράματα και εμείς θέλουμε να χτίσουμε. Το πρώτο πράγμα είναι το πως θα υπάρχει η ψυχική ένωση όλων των παραγόντων».

Για τις δύο προηγούμενες θητείες του και αν σκεφτόταν ποτέ την επιστροφή του: «Μπολιάστηκα στον ΠΑΟΚ από τη διαδικασία του παίκτη και αργότερα ως βοηθός προπονητή. Αυτό το μπόλιασμα, μου δημιούργησε μία διαδικασία, που πάντοτε είχα σε επίπεδο ονείρου, να μπορέσω να ξαναδουλέψω με την ομάδα. Πάντοτε υπήρχε στο μυαλό μου. Ανεξάρτητα αν η παρουσία μου ως παίκτης δεν τελείως όπως θα ήθελα. Υπήρχε πάντα η επιθυμία να ξαναείμαι εδώ, να δώσω το 100%. Κανένας δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, εμείς που περάσαμε από την ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να οραματιζόμαστε πως θα μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να βοηθήσουμε».

Για την ομάδα που θέλει να δει ο ίδιος και οι φίλαθλοι: «Θα ήθελα να εμφανιστεί στο γήπεδο μία ομάδα σε πλήρη ομοιογένεια, με τον ένα να θυσιάζεται για τον άλλο. Μία ομάδα που θα παίζει σε υψηλά επίπεδα ενέργειας, που θα μάχεται σε κάθε κατοχή. Σε οποιαδήποτε δύσκολη περίοδο του αγώνα, ομαδικά ή ατομικά, όλη η ομάδα να είναι δίπλα στον παίκτη που έχει μία άσχημη βραδιά κα όλο αυτό να είναι ευδιάκριτο γι’αυτόν που βλέπει το παιχνίδι Με την προσπάθεια των παικτών, την επικοινωνία και την υποστήριξη του ενός στον άλλο. Όλοι θέλουμε να το δούμε και είναι κάτι που αρέσει και στους φίλους του ΠΑΟΚ. Να βλέπουν παίκτες μέσα στο γήπεδο που μάχονται».

Για το αν σκέφτεται την ανάδειξη κάποιων νεαρών παικτών: «Στην εφηβική και παιδική ομάδα που έχω δει, υπάρχουν αξιόλογα και ταλαντούχα παιδιά. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο βέβαια, χρειάζεται σκληρή δουλειά. Το δεύτερο είναι η σωστή διαδικασία ένταξης και ανάδειξης. Όταν αποφασιστεί ότι θα δοθεί χώρος σε νέα παιδιά, να έχουν την ευκαιρία, το καλοκαίρι, θα πρέπει να τους δοθεί ο ανάλογος χώρος. Εμείς θα προσπαθήσουμε, αλλά είναι ένα γενικότερο πλάνο, ώστε να τους δοθεί ο χώρος να δουλέψουν. Το καλοκαίρι θα μπει σε πιο συγκεκριμένες βάσεις ο προγραμματισμός ανάδειξης. Μακάρι στη θητεία μου να καταφέρουμε να βάλουμε στην ομάδα, παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Θα είναι κάτι το ιδανικό».

Για το αν είχε κάποια συζήτηση με τον Άρη Λυκογιάννη: «Δεν έγινε τέτοια επαφή, με τη λογική ότι έχει ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα. Βοήθησε σε αυτό το γεγονός ότι ήμουν έξω από την προπονητική διαδικασία, οπότε παρακολουθούσα τα παιχνίδια σε επίπεδο σκάουτινγκ. Όχι μόνο το τι έπαιζε η ομάδα, αλλά και για τους παίκτες, έχω ένα πλήρως ενημερωμένο αρχείο».

Για κομμάτια της ομάδας που του άρεσαν και αν σκέφτεται ευρωπαϊκή προοπτική για την επόμενη σεζόν: «Η ομάδα είναι πολύ ταλαντούχα στο επιθετικό κομμάτι. Μπορεί να επιτεθεί με διαφορετικούς παίκτες, με υψηλά ποσοστά στην απόδοσή τους, σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Την αδυναμία θα την έβαζα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Θα πρέπει να δούμε την ομάδα να παίζει με υψηλότερη ενέργεια, μεγαλύτερο πάθος. Η προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής στο BCL, είναι κάτι το οποίο αποτελεί κίνητρο. Αυτό έχει να κάνει και με το πως θα δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις για να μην ξεκινήσουμε να χτίζουμε την ομάδα από το μηδέν το καλοκαίρι. Θέλουμε να υπάρχει μία σύνδεση από αυτό το διάστημα».

Για τον “κορμό” ενόψει επόμενης σεζόν και να έχει σκεφτεί κάποιες ανανεώσεις: «Το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, οι προτάσεις για ανανέωση, δε βοηθάει. Οι συζητήσεις θα γίνουν στο τέλος της χρονιάς. Είναι από τα πιο βασικά πράγματα, να δημιουργηθεί έστω κι ένας μικρός κορμός για του χρόνου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προβλήματα για τον ΠΑΟΚ ενόψει του Game 3!

Αμφίβολοι Σαλούστρος και Σάιμπερτ για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαφώς κατώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 64-81 από το Περιστέρι στο «Παλατάκι» στον δεύτερο μεταξύ τους «μικρό» τελικό της Basket League κι βρίσκεται πλέον πίσω με 2-0 στη σειρά, και τις δύο ομάδες να τα ξαναλένε στο «Ανδρέας Παπανδρέου» το ερχόμενο Σάββατο.

Λίγες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι αυτό έχει ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, χωρίς ακόμη να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς. Ο έλληνας γκαρντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαγνωστεί τι ακριβώς έχει.

Εκτός του Σαλούστρου, αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου είναι και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο οποίος είχε ενοχλήσεις πριν από την έναρξη του αγώνα στη μέση, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται σήμερα και να κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του και το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» το Σάββατο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τακιανός: «ΠΑΟΚ και Περιστέρι, δεν έχουν την ίδια αφετηρία…»

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στη διαφορά ποιότητας και μπάτζετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, εξήγησε τους λόγους της σημερινής ήττας κατά τον ίδιο και στάθηκε πολύ στα προβλήματα που προέκυψαν με τον Σάιμπερτ και τον Σαλούστρο, ενώ υπογράμμισε ότι οι δύο ομάδες, έχουν σημαντική απόσταση, που είναι δύσκολο να καλυφθεί σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε… «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως νωθρά. Δεν ήταν ούτε η συγκέντρωση μας ούτε το επίπεδο της ενέργειας μας εκεί που θα θέλαμε για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Η διακύμανση μας έδωσε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε και να βρούμε το ρυθμό μας σε κάποια σημεία. Μέχρι το 15’, κυρίως μέσα από την αμυντική μας τακτική, μπορούσαμε να περιορίσουμε το Περιστέρι, είχαμε ένα «νεκρό» διάστημα στην επίθεση για να έχουμε μία καλύτερη διαφορά.

Το ξεκίνημα μας και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν όπως και στην αρχή του αγώνα. Και πάλι η άμυνα, μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε το μομέντουμ του παιχνιδιού. Οι άμυνες μας έδιναν τη δυνατότητα να μη βρίσκουμε το Περιστέρι οργανωμένο για να πιέσει τους περιφερειακούς μας παίκτες. Καθοριστικό σημείο είναι οι τραυματισμοί του Σαλούστρου και του Σάιμπερτ. Ήταν στο 100% στην ενέργειά τους, είχαμε σχήμα που λειτουργούσε η άμυνα και δυστυχώς λόγω τραυματισμού τους χάσαμε.

Σε τρία σημεία είχαμε αδυναμία. Το πρώτο ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ, δεν τα ελέγξαμε και το Περιστέρι ανανέωνε ή σκόραρε με επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που μας στοίχισε. Το δεύτερο, έχει να κάνει με την πιεστική άμυνα του Περιστερίου στους περιφερειακούς μας, που έσπρωξε την ομάδα μας σε λάθη. Στο κομμάτι της οργάνωσης και της δημιουργίας, είχαμε τεράστιο έλλειμμα. Το τρίτο έχει να κάνει με το πως η ομάδα το Περιστερίου μας χτύπησε μέσα από το καλάθι με παίκτες που έχουν ικανότητα και ποιότητα. Το παιχνίδι μέσα από το καλάθι, αποτελεί μία ασφάλεια για το Περιστέρι, κάτι που εμείς δυσκολευόμαστε να βρούμε όταν η επιθετική μας γραμμή δε λειτουργεί επιθετικά.

Έχουμε ένα τρίτο παιχνίδι μπροστά μας. Από το 2-0 και ίσως με τους σημερινούς τραυματισμούς έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή. Καλούμαστε να συγκεντρωθούμε και να πάμε να δώσουμε τη μάχη μας».

Για το πρόβλημα που έδειξε η ομάδα σε ένα ακόμα παιχνίδι στην πίεση στην περιφέρεια, καθώς και στην αντιμετώπιση του Μπίλαν, είπε… «Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα στερείται παικτών που να μπορούν να οργανώσουν και να διαχειριστούν την πίεση. Δοκιμάσαμε κάποιες καταστάσεις, να ανοίγουμε τα παιχνίδια με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτά είναι ημίμετρα. Οι περισσότερες ομάδες έχουν αθλητικούς γκαρντ που πιέζουν, πρέπει να υπάρχουν παίκτες που να μπορούν να αντιδράσουν σε αυτόν.

Η απόδοση του Μπίλαν έχει να κάνει γενικά με την κίνηση του, τη σωματοδομή του και το ύψος του. Για να έχεις κάποια παραπάνω λύση, θα πρέπει να έχεις κάποιον παίκτη για να μπορέσει να ματσάρει αυτά τα χαρακτηριστικά. Στο ύψος που παίζει και στην ποιότητα που συνεργάζεται με τους περιφερειακούς».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα έβγαλε θέμα νοοτροπίας στο 4ο δεκάλεπτο, απάντησε… «Είναι η απουσία δύο παικτών που καταθέτουν το 100%. Αν πούμε ότι έχουμε έλλειμμα ενέργειας στο τέταρτο δεκάλεπτο, έπαιξε ρόλο ότι έλειπαν οι δύο αυτοί παίκτες (σ.σ. Σαλούστρος, Σάιμπερτ). Το πως η ομάδα αντιμετωπίζει γενικά το παιχνίδι, αν υπάρχει η νοοτροπία όταν το παιχνίδι δυσκολεύει, οι παίκτες να μπορούν να αντιδράσουν, έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Με τη νοοτροπία, με τις σκέψεις του, βλέπει ότι η ομάδα είναι πίσω, και σκέφτεται μήπως είναι ανώφελο να προσπαθήσει. Άλλος σκέφτεται να κάνει το καλύτερο δυνατό να το γυρίσει. Σε αυτήν την περίοδο, έχει να κάνει και με το τι έχει στο μυαλό του. Όσο κι αν θέλεις να επιβάλλεις κάτι και να το ζητάς, σε αυτήν την περίοδο ο παίκτης στο τέλος, βασίζεται στο ένστικτό του».

Για το αν τα παιχνίδια αυτά, βοηθούν για να παρθούν αποφάσεις για παίκτες για την επόμενη σεζόν. «Μερικές φορές για να πάρεις μία απόφαση για κάποιον παίκτη, πρέπει να τον δεις να δοκιμάζεται σε δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχουν παίκτες που μέσα σε ένα περιβάλλον μπορούν να αντέξουν την πίεση για κάποιο χρονικό διάστημα, κάποιοι που αντέχουν για μεγαλύτερο και κάποιοι που αντέχουν τα πάντα. Αυτές οι καταστάσεις μας βοηθούν να καταλάβουμε κάποια πράγματα για την πιθανότητα συνεργασίας και την επόμενη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ φέτος ξεκινώντας από κάπου και διαγράφοντας μία πορεία, δημιουργούσε βάσει της πορείας, τον επόμενο μεγαλύτερο στόχο. Στην προηγούμενη σειρά με τον Ολυμπιακό, είχαμε θέσει ως στόχο, να συμμετάσχει η ομάδα στους τελικούς, ανεξαρτήτως της ποιότητας του αντιπάλου. Στη σειρά με το Περιστέρι, έχουμε και πάλι ένα δύσκολο στόχο. Θα πρέπει να ξέρουμε από που ξεκινάμε. Η αφετηρία του φετινού ΠΑΟΚ, με το Περιστέρι και τον Ολυμπιακό, δεν είναι ίδια. Είναι ομάδες με διαφορετικούς στόχους, διαφορετικό μπάτζετ, το οποίο τώρα, παίζει το ρόλο του και στο βάθος του ροτέισον και στην ποιότητα.

Σε αυτήν τη φάση, η απόσταση που υπάρχει για να κλείσει, θα πρέπει να πάνε όλα καλά. Να αποδίδουν πολλοί παίκτες, να είναι όλοι συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε τραυματισμούς για να κλείσουμε το κενό αυτό…»

Τέλος, για το αν τελικά ο πήχης με την παρουσία στην τετράδα, ανέβηκε και αυτό κάνει κακό ενόψει της νέας σεζόν, είπε… «Το ότι είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, δεν ήταν πρωταρχικός στόχος, αλλά επιτεύχθηκε στη διάρκεια. Ο ΠΑΟΚ βάσει μπάτζετ και προσδοκιών το περασμένο καλοκαίρι, δεν ευελπιστούσε ότι θα είναι στις 4 καλύτερες ομάδες, πάνω από την ΑΕΚ και τον Προμηθέα και να αποκλείσει τον Προμηθέα στα πλέι οφ. Πρέπει να διακρίνουμε τι μπορούμε να κάνουμε του χρόνου και να αξιοποιήσουμε τη φετινή χρονιά. Δεν πρέπει να παρθεί ως βάση αυτό που πετύχαμε φέτος, αλλά ως στόχος που θα επιτευχθεί πάλι, αν λειτουργήσουν του χρόνου, αυτά που λειτούργησαν. Γίνεται αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο, είναι ιδιαίτερα δύσκολο…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: «Μεγάλο μας στόχος η τρίτη θέση»

Ο προπονητής του Περιστερίου ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 64-81 του Περιστερίου επί του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του, έπαιξε μοντέρνο μπάσκετ και ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλο στόχο γι’αυτή, η τρίτη θέση.

«Πιστεύω ότι πέρα από την πρώτη περίοδο που δεν ελέγχαμε το παιχνίδι, στις υπόλοιπες τρεις περιόδους, παίξαμε πολύ καλό και μοντέρνο μπάσκετ. Είχαμε καλή επικοινωνία στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και κλείσαμε όλα τα ατού του ΠΑΟΚ. Αν και είχαμε ανοικτά σουρ στην τρίτη περίοδο, αστοχήσαμε και γίναμε νευρικοί, επιτρέποντας κάποιους αιφνιδιασμούς στον αντίπαλο. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πάλι εξαιρετικοί, δεχτήκαμε 12 πόντους και 9 στη δεύτερη, νούμερο τρομακτικό για την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ».

Όσο για το κίνητρο που έβγαλε η ομάδα του σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, είπε… «Πραγματικά, θέλουμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση, είναι ο μεγάλος στόχος από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο, συνεχίζουν να δουλεύουν πολύ καλά κι εγώ απαιτώ, μάξιμουμ συγκέντρωση. Παλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ, φτάσαμε πέμπτο παιχνίδι στα ημιτελικά. Είμαστε μία πολύ σταθερή ομάδα και δεν έχουμε κάνει καν δύο ήττες συνεχόμενες. Αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε ως το τέλος της χρονιάς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending