Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας – ΠΑΟΚ: Ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ (vid)

Στη μνήμα των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη

PAOK24

Προμηθέας – ΠΑΟΚ: Ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ (vid)

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων από το δυστύχημα στα Τέμπη, με την σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών, τηρήθηκε πριν το τζάμπολ του Προμηθέας – ΠΑΟΚ, στην Πάτρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: H «μάχη» της τρίτης θέσης

Πρώτη αποστολή στο Περιστέρι για την ομάδα του Φώτη Τακιανού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τζάμπολ σήμερα (3/6) στους μικρούς τελικούς της Basket League, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται από το Περιστέρι, στον πρώτο αγώνα της μάχης για την τρίτη θέση.

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού θα πρέπει να κερδίσουν μια φορά στην έδρα του αντιπάλου προκειμένου να «σπάσουν» το πλεονέκτημα και να κατακτήσουν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε για τη σειρά των αγώνων, αναδεικνύοντας την σημασία που έχει για την ομάδα του να κερδίσει.

Ο αγώνας  ξεκινά στις 19:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χουγκάζ: «Το θέλουμε πολύ»

Ο παίκτης του Περιστερίου για τη σειρά με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο παίκτης της ομάδας του Περιστερίου, Νίκος Χουγκάζ είναι αισιόδοξος για την πορεία των μικρών τελικών κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεν το κρύβει.

«Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σειρά με τον Παναθηναϊκό, καλούμαστε πλέον να παίξουμε για την τρίτη θέση που είναι ο κύριος στόχος της ομάδας» δήλωσε ο Νίκος Χουγκάζ, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Προετοιμαζόμαστε σκληρά, το θέλουμε πολύ και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χουγκάζ: «Κύριος στόχος η τρίτη θέση»

Ο φόργουορντ του Περιστερίου περιμένει στήριξη από τον κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νίκος Χουγκάζ δε συμμετείχε στις αναμετρήσεις του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό, καθώς όντας δανεικός από τους Πράσινους, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Ο διεθνής φόργουορντ, αναμένεται να είναι στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη για τους αγώνες του Περιστερίου κόντρα στον ΠΑΟΚ και με δηλώσεις του, τόνισε ότι κύριος στόχος της ομάδας του, είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης.

«Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σειρά με τον Παναθηναϊκό, καλούμαστε πλέον να παίξουμε για την τρίτη θέση που είναι ο κύριος στόχος της ομάδας.

Προετοιμαζόμαστε σκληρά, το θέλουμε πολύ και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο Χουγκάζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending