Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το «Παλατάκι» και ο ΠΑΟΚ υποκλίθηκαν στον Μπάνε!

Ζωντανά μέσα από το PAOK24 οι μεγάλες στιγμές στο Παλατάκι

Νίκος Μοσχοβίτης

Το «Παλατάκι» και ο ΠΑΟΚ υποκλίθηκαν στον Μπάνε!

Η 1η Απριλίου 2023 θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου και του μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αφού η φανέλα με το Νο7 θα βρίσκεται από σήμερα για πάντα στην οροφή του “PAOK Sports Arena” προς τιμήν του σπουδαίου, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Το PAOK24, σας μεταφέρει live την τελετή και όλα τα παραλειπόμενα από το Παλατάκι…

– Τζον Κόρφας, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, Δημήτρης Ιτούδης, Κρις Παπασαράντου, Ντράγκαν Σάκοτα, Κλιφ Λέβινγκστον μαζί με Κεν Μπάρλοου, Πιτ Παπαχρόνης, Πέτζα Στογιάκοβιτς όλοι έστειλα τον διαδικτυακό τους μήνυμα, που έπαιξε στο Cube.

– Ωραία λόγια για τον Μπάνε, από τον Νίκο Βεζυρτζή και τον Θανάση Χατζόπουλο, μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και πολλά χειροκροτήματα από τον κόσμο

– Θανάσης Χατζόπουλος, Νίκος Βεζύρτζης και Μπάνε Πρέλεβιτς μαζί στο κέντρο του γηπέδου, μέσα σε έκσταση από τον κόσμο! Από πλευράς ΑΕΚ, τίμησε τον Μπάνε, ο τζένεραλ μάνατζερ, Γιώργος Χήνας

– Με το “Εye of the Tiger” στα ηχεία παίζει στο cube πλάνα από τις μεγάλες στιγμές του Μπάνε. Το “Ω Μπάνε Μπάνε” δονεί το Παλατάκι!

– Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν την προθέρμανση τους λίγο πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η τελετή της απόσυρσης της φανέλας του Μπάνε!

– Αποθέωση στα αναγγελία των παρόντων από τα μεγάφωνα με πολλά χειροκροτήματα για όλους κι ένα πιο δυνατό για το… Χρήστο Τσέκο!

– Στο γήπεδο έφτασε και ο Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει θα αποτελέσει κομμάτι της μίνι τελετής για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλο

– Παρών ο Χάρης Παπαγεωργίου από πλευράς Άρη, θέση σιγά-σιγά παίρνει και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, αλλά και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

– Ο Φιλ Γκος που βρίσκεται κι αυτός στη Θεσσαλονίκη, αποθεώθηκε από τον κόσμο όταν έγινε αντιληπτός και ανταπέδωσε το χειροκρότημα, ενώ θέση έχει πάρει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

– Πρώτη βγήκε για ζέσταμα η ομάδα της ΑΕΚ, μέσα σε αποδοκιμασίες. Άνθρωπος της Ένωσης θα τιμήσει τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα της ΑΕΚ στην πορεία του ως παίκτης.

– Λίγο δίπλα τους και οι παράγοντες. Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, με τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, τον Λάκη Οικονομίδη δίπλα τους, Μιλτιάδης Κανώτας, και φυσικά ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, όπως και ο Τέλης Ζουρνατσίδης. Παρούσα στα επίσημα και η Μαρία Γκοντσάρεβα, εκπροσωπώντας την οικογένεια Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

– Αρκετοί από τους επίσημους προσκεκλημένους παίρνουν σιγά-σιγά τη θέση τους, σε ειδικό χώρο που έχει στηθεί γι’αυτούς, δίπλα στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου. Σταυρόπουλος, Τσέκος, Μπαλογιάννης, Γαλακτερός, Μαματζιόλας, Γιαννούλης, έχουν πάρει θέση.

– Οι τέσσερις γιγαντοοθόνες στην οροφή του γηπέδου δεσπόζουν και παίζουν διαρκώς πλάνα από τη μεγάλη καριέρα του Μπάνε.

– Περίπου 5.000-5.500 φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν πάρει ήδη θέση στις κερκίδες του PAOK Sports Arena

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα αποχή στην μπασκετική ΑΕΚ!

Αναστάτωση στην “Ένωση” λόγω υποσχέσεων του Αγγελόπουλου που δεν τηρήθηκαν και μεγάλη ανησυχία ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε νέα αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, από τη στιγμή που η υπόσχεση του μεγαλομετόχου της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, για καταβολή χρημάτων έως χθες, δεν τηρήθηκε ποτέ!

Έτσι, τόσο χθες όσο και σήμερα, οι παίκτες της ΑΕΚ απείχαν από την προπόνηση, σε συνέχεια της προ μίας εβδομάδας αποχής τους, που τελικά οδήγησε τον Αγγελόπουλο να τους καταβάλλει μέρος των χρημάτων που τους οφείλει!

Μάλιστα, εντός της ΑΕΚ εκφράζονται φόβοι πως ενδεχομένως να υπάρξουν αθλητές που δεν θα "κατέβουν" να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, εφόσον κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά Αμερικανού αθλητή

Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League αναζητείται από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League που πιθανότατα εδρεύει στην Αθήνα, αφού στο ΑΤ του δήμου κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η μήνυση έγινε από τη σύντροφό του.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, εκκρεμούσε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του, που σημαίνει ότι δεν είχε βρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

KAE ΠΑΟΚ: «Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι σήμερα και για πάντα»

Το μήνυμα της ΚΑΕ με φόντο τη σημερινή ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν' αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Πέρασαν 98 χρόνια! 98 χρόνια γεμάτα πάθος. 98 χρόνια γεμάτα ένταση. Χαρές, αλλά και λύπες! Το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου έστειλε τις δικές του ευχές με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία είναι εξόχως σημαντική για την οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ! 98 χρόνια με το ίδιο πάθος! Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι τώρα και για πάντα. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ