Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η μέρα του Σκουλαριώτη (pic)

Την τιμητική του έχει σήμερα ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ

PAOK24

Η μέρα του Σκουλαριώτη (pic)

Ημέρα γενεθλίων για τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Σκουλαριώτη, ο οποίος κλείνει τα 19 του χρόνια, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να εύχεται στον παίκτη της γι’ αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Δείτε αναλυτικά:

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ο 7ος ξένος που μένει εκτός με Mαρούσι

Πάρθηκε η απόφαση από τον Στάθη Νεραντζάκη για το σημερινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι, για την τελευταία αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League, και ως γνωστόν ο Στάθης Νεραντζάκης θα πρέπει να αφήσει έναν ξένο εκτός αποστολής, μιας και έχει στα χέρια του επτά και δικαίωμα να δηλώσει έξι.

Την αποστολή ακολουθούν οι Φρίντρικσον, Γουίλιαμς, ΜακΝίς, Άλστον, Μίχαλ Μιχάλακ και φυσικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Εκτός, λοιπόν, θα μείνει ο Μαρκές Τάουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κανονικά στην αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ, με τον Σέσιλ Γουίλιαμς να μένει εκτός από εκείνο το παιχνίδι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Για πάντα στο μυαλό μας…»

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη μέρα της δολοφονίας του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Με ανάρτηση στα social media, το μπασκετικό τμήμα του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 24 ετών.

«Επτά χρόνια χωρίς το Νάσο. Για πάντα στο μυαλό μας. Αθάνατος», έγραψε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: «Τελικός» κόντρα στο Μαρούσι για μία θέση στα Play off

Σημαντικό παιχνίδι για τον «Δικέφαλο» στο PAOK Sports Arena.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο PAOK Sports Arena θα δώσει ο ΠΑΟΚ mateco την τελευταία και πιο σημαντική μάχη για την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Το σημερινό παιχνίδι (27/4 στις 20:15) απέναντι στο Μαρούσι, θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να κερδίσει και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα τελικού, δεδομένου ότι ο νικητής θα είναι αυτός που θα περάσει στα πλέι οφ και με αυτήν ακριβώς την λογική συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων». Ο Σταύρος Σχίζας, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο γαστροκνήμιο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Μαρούσι ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ