Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

"Στήριξη σε παίκτες και προπονητή"

Στην εκπομπή «Φουλ επίθεση» στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Από την κατάσταση της ομάδας και τη στήριξη σε προπονητή και παίκτες, μέχρι και το ενδεχόμενο… αλλαγών.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Στήριξη σε παίκτες και προπονητή"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της ομάδας: “Για πρώτη φορά είχαμε την ομάδα γεμάτη στις 15 Αυγούστου. Φέτος έχουμε μία καινούργια ομάδα, με νέο προπονητικό τιμ, έχουν αλλάξει πολλά. Η προετοιμασία ξεκίνησε καλά, η ομάδα είχε δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Μετά ήρθε το ματς και η ήττα από τον Άρη και άλλαξε η κατάσταση. Αυτά είναι ματς ψυχολογίας. Οι Έλληνες ξέρουν τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια και οι ξένοι μπαίνουν στη διαδικασία να το καταλάβουν, οπότε όλοι το σκέφτονται διαφορετικά. Προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και νομίζω κυρίως μας στοίχισε η ήττα από τον Προμηθέα. Θέλω να σταθώ και στους τραυματισμούς, γιατί αυτό που συνέβη φέτος ήταν εξωπραγματικό. Ο ένας πήγε στο νοσοκομείο, ο άλλος έπαθε διάστρεμμα… Είχαμε πολλούς τραυματισμός σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ, πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Οι νίκες είναι σημαντικές και βοηθούν τους παίκτες να βρουν ρυθμό και να μπορέσουν να κερδίσουν τον αντίπαλο. Έχουμε βρει κάποια πατήματα, εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος και περιμένω παραπάνω πράγματα, επειδή ξέρω καλά τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα”.

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγών: “Κάποια παιδιά δεν έχουν προσαρμοστεί αλλά εμείς θα τους δώσουμε χρόνο, έχουμε την υπομονή να το κάνουμε αυτό. Αν περάσει κι άλλος χρόνος και δεν ταιριάξουν, κάποια παιδιά θα αλλάξουν. Εμείς είμαστε πολύ έτοιμοι να προβούμε σε αλλαγές, αν δεν αλλάξει κάτι. Θεωρώ ότι ακόμη δεν έχουν μπει όλα τα παιδιά σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε σημάδια βελτίωσης, έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού. Οι προπονητές τα ξέρουν αυτά και θα κοιτάξουν να βελτιωθεί η ομάδα με το υπάρχον υλικό”.

Για το αυριανό παιχνίδι: “Το αυριανό ματς είναι δύσκολο, όπως κάθε παιχνίδι. Δεν είμαστε ομάδα με σταθερότητα κι έτσι όλοι, μας θεωρούν εύκολο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το ξέσπασμα και να παίξει αυτό που βλέπαμε στην προετοιμασία. Κάτι που δεν το βλέπουμε τώρα.  Ελπίζουμε να φτάσουμε σε εκείνα τα επίπεδα και τα όρια τω αθλητών που είχαμε στην προετοιμασία”.

Για την πίεση: “Υπάρχει μία πίεση στα παιδιά τα δικά μας και δεν παίζουν τόσο ελεύθερα. Αν περάσουμε από τα Τρίκαλα αύριο, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σιγά σιγά το comeback και να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Κάθε μέρα γίνονται συζητήσεις, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις εκ των έσω. Προσπαθούμε να έχουμε υπομονή, αν κάποια παιδιά δεν μπορέσουν να προσαρμοστούν, θα πρέπει να πάμε σε αλλαγές, εμείς ψάχνουμε πάντα και θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ώστε μέχρι το τέλος της σεζόν να μπορέσουμε να εμφανίσουμε ένα πρόσωπο που θα μας ευχαριστεί όλους”.

Για το πρόγραμμα της ομάδας: “Εμείς είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με τον Άρη, τον Παναθηναϊκό, τον Προμηθέα που είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα που έχει καλούς παίκτες. Ο Παπαθεοδώρου θα μπορούσε ή να βγει κορυφαίος αν κέρδιζε τον Άρη ή θα πάθαινε αυτό που παθαίνει τώρα να γευτεί την πίεση της ήττας. Εμείς τον στηρίζουμε, είμαστε η ομπρέλα του. Γιατί είναι κάτι που θα το ήθελα κι εγώ σαν προπονητής. Θα ήθελα να με προστατέψουν και να με αφήσουν να δουλέψω. Εμείς το μοντέλο που έχουμε, είναι ότι στηρίζουμε και τους παίκτες και τους προπονητές μέχρι το τέλος ή αν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη αλλαγή για να πάει ο ΠΑΟΚ παρακάτω”.

Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου: “Αυτό που θα πω είναι ότι είναι ένας σκληρός και φιλόδοξος προπονητής. Τον ζω καλά και νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε χώρο και χρόνο. Του το έχω πει και του ίδιου. Ξέρω την πίεση που μπορεί να έχει ένας προπονητής. Τα έχω ζήσει κι εγώ ως παίκτης, έχω ζήσει αυτή την πίεση στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βγει πιο δυνατός, να κάνει υπομονή και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θα κριθεί και ο ίδιος από την ομάδα, όλοι κρινόμαστε”.

Για την ιδιαίτερη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη: “Ήταν πολύ συγκινητικό, ήταν ιδιαίτερες στιγμές. Και οι Αμερικανοί το ένιωσαν και οι Έλληνες ότι το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από το Πέρα. Περπατήσαμε σε ένα κτίριο με ένα εκπληκτικό γηπεδάκι, που δείχνει την προσπάθεια των ανθρώπων. Ήταν σημαντικό για τα παιδιά τα δικά μας, για να καταλάβουν τι σημαίνει Ελλάδα κι από που ξεκίνησε το μπάσκετ. Ήταν συγκινητικό. Δεν το περίμενα, είναι ένας πάτερ εκεί και μας έδωσε μία πέτρα μαρμάρινη, ένα κομμάτι μεγάλο βράχου, όπου είχε ζωγραφίσει ο ίδιος τον Δικέφαλο. Μας το χάρισε με μεγάλη καρδιά για να το βάλουμε είτε στο μουσείο μας, είτε σε ένα χώρο που θεωρούμε σημαντικό. Μιλήσαμε για λίγο, μου είπε ότι είναι ΠΑΟΚ ότι αγαπάει πολύ αυτή την ομάδα. Ήξερε πολλές λεπτομέρειες και μας έδωσε αυτό το δώρο, που ήταν κάτι ξεχωριστό για όλους μας”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: “Ραντεβού” στο Παλατάκι

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Απόλλων Πατρών Carna, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 18:00, για την 1η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

0210 tickets 

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

Από το PAOK Sports Arena…

Πέμπτη (28/3): 12:00-18:00

Παρασκευή (29/3): 10:00-18:00

Σάββατο (30/3): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

OnLine μέσω του δικτύου της Ticketmaster στη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Τηλεφωνικά στο 2111981535

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ