Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το απίστευτο τατουάζ

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έχει προσφέρει πολλές χαρές στους οπαδούς του, αλλά κυρίως λύπες. Και αυτό το πράγμα το αποτύπωσε έξοχα ένας οπαδός της ομάδας.

Σταύρος Κόλκας

Το απίστευτο τατουάζ

Η επιλογή ενός τατουάζ σίγουρα εκφράζει την ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου. Και όταν το θέμα της επιλογής είναι αθλητικό, περιμένεις να δεις κάποια επιτυχία… Στη περίπτωση του πρωταγωνιστή μας, συνέβη το αντίθετο.

Μόλις έχει κάνει το μεγάλο λάθος ο Παναγιώτης Φασούλας. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς που μέχρι εκείνο το σημείο γύρισε μόνος του το παιχνίδι με μεγάλα σουτ, χάνει την ψυχραιμία του. Είναι η στιγμή που ο οπαδός του ΠΑΟΚ λυγίζει, είναι η στιγμή που ο συγκεκριμένος οπαδός του ΠΑΟΚ επιλέγει να αποτυπώσει στο σώμα του.

Ποστάροντας το σχετικό τατουάζ σε σελίδα φίλων του ΠΑΟΚ στο facebook εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να “γράψει” στο κορμί του αυτό το στιγμιότυπο:

 

“Γεια χαρά

Δεν έχει σημασία, αλλά είμαι ο αυτός που σου είχα στείλει το κείμενο “αν δεν μπορεί να πάρω εγκώ μπάλα”, παρακολουθώ καθημερινά τη σελίδα και μετά το ματς με τον φάρο είχα την ίδια αντίδραση με σένα, με την ανάρτηση “κλειστό μέχρι νεοτέρας”. Περίπου τεσπα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα βάλω το διαρκείας στο συρτάρι και ίσως το βγάλω το καλοκαίρι για την ανανέωση πάλι.

Εντωμεταξύ, την επόμενη μέρα ακριβώς είχα κλείσει ραντεβού για τατουάζ. Το έκλεισα από τον Αύγουστο, έπρεπε να διαλέξω ημερομηνία μέσα στα Χριστούγεννα, λέω στην τύχη 29/12. Όταν είδα ότι τότε θα παίζαμε με τον Φάρο ήμουν 99% σίγουρος ότι θα αποκλειόμασταν. Γιατί έτσι, γιατί η ιστορία είναι πουτάνα και εμείς μια ζωή λίγοι στα δύσκολα, χίλια δυο γιατί. Από τα νεύρα μου την Τρίτη το πρωί μέχρι που σκέφτηκα να αλλάξω σχέδιο.

Τελικά δεν το άλλαξα. Είχα πολλές φωτογραφίες να διαλέξω, από χαρές, αλλά η πιο δυνατή ήταν αυτή που είχα σκεφτεί από την αρχή, αυτή που διάλεξες κι εσύ για φωτογραφία προφίλ. Όλος ο μπασκετικός ΠΑΟΚ σε μια φωτογραφία, “μια ζωή πίκρες”. Μόνο αυτό. Μια ζωή πίκρες.

Ελπίζω ότι θα το ξανασκεφτείς και θα επανέλθεις με νέες αναρτήσεις μέσα στο 2016. Ελπίζω να μου περάσουν και μένα τα νεύρα και να πάω ξανά φέτος στο γήπεδο.

Δεν ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι στο μέλλον. Γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά ρε, μόνο δάκρυα και πίκρες. Δεν συνηθίζεται αυτό το πράγμα, απλά προχωράς κι όπου βγει.

Καλή χρονιά να ‘χουμε…”

Απλά απίστευτο..

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι: Με Κέβιν Πόρτερ τα «ολε» με την κερκίδα (vid)

Μπήκε στο πνεύμα ο Αμερικανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μπήκε στο πνεύμα των πανηγυρισμών μετά το τέλος του αγώνα και συμμετείχε στα «ολε» με την κερκίδα.






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Βετούλας: «Είχαμε θέμα στα ριμπάουντ»

Ο προπονητής του Αμαρουσίου ξεχώρισε τα προβλήματα της ομάδας του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στα 18 επιθετικά ριμπάουντ του ΠΑΟΚ, αλλά και στο «φόρτωμα» με φάουλ του Ραντούλιτσα…

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, η νίκη του ήταν δίκαιη. Είχαμε θέμα στο αμυντικό ριμπάουντ και λάθη σε κομβικά σημεία. Είχαμε το φόρτωμα του Ραντούλιτσα με φάουλ που ήταν «κολώνα» για εμάς στο επιθετικό παιχνίδι. Το αρνητικό μας ήταν η συμπεριφορά μας στα τελευταία 4-5 λεπτά και μετά το 63-58. Δείξαμε κόπωση και αναρχία στο παιχνίδι μας που βοήθησαν να πάρει τη διαφορά ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ το σταφ και όλη την ομάδα, πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η παραμονή και φτάσαμε να διεκδικούμε την παρουσία μας στα πλέι οφ στην τελευταία αγωνιστική» ανέφερε ο προπονητής του Αμαρουσίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόρτερ Τζούνιορ: Stat line από το NBA!

Εκπληκτικά νούμερα για Ευρώπη και πάλι από τον Αμερικανό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, καταγράφοντας μία ακόμα φοβερή εμφάνιση, με νούμερα… από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Αμερικανός που σήμερα έμεινε στο παρκέ και στα 40 λεπτά, έχασε για δύο ασίστ το triple double, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 22 πόντους (9/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 4/8 βολές), 12 ριμπάουντ (8 αμυντικά, 4 επιθετικά), 8 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 τάπα, ενώ έκανε και 4 λάθη.

Το efficiency του έφτασε στο 35, σε μία ακόμα εκπληκτική εμφάνιση, που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ευρώπη, αλλά ο «KPJ», τις έχει στο… τσεπάκι του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ