ΜΠΑΣΚΕΤ
Ξανά εκτός ο Κατσίβελης
Ερωτηματικό η συμμετοχή του και την Τετάρτη
Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κάλεβ/Κράμο (15/1, 20:15), με την προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, να ξεκινάει σήμερα, μετά τις απαραίτητες ανάσες την Κυριακή.
Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος έμεινε εκτός από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο, λόγω μιας διάτασης στον οπίσθιο μηριαίο. Ο αρχηγός της ομάδας, έκανε ατομικό και θεραπεία σήμερα, με τη συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης, να αποτελεί ερωτηματικό και να κρίνεται ουσιαστικά, λίγο πριν το τζάμπολ.
Το πρόγραμμα σήμερα, είχε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και στη συνέχεια τακτική, στο βοηθητικό γήπεδο του «PAOK Sports Arena».
Ο Άγγελος Παπανικολάου αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΟΚ, καθώς εξελέγη με πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο, διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Λιόλιο.
Ο Παπανικολάου αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΟΚ, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Λιόλιου, ενώ σημαντικές ανακατατάξεις υπάρχουν και στη σύνθεση του ΔΣ.
Τέσσερα αναπληρωματικά μέλη έχουν κληθεί να καλύψουν τις κενές θέσεις που προέκυψαν και πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Περικλή Δορκοφίκη, Κέλλυ Γιαννάκη και Γιώργο Αντωνιάδη.
Προφανώς, σύντομα αναμένονται και νέες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, με την Ομοσπονδία να βρίσκεται στο επίκεντρο.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Μαυραγάνης: Σύντομη απολογία – Αρνήθηκε τις κατηγορίες
Μετά τον Λιόλιο βρέθηκε κι αυτός ενώπιον του ανακριτή
Σύντομη ήταν η απολογία του Γιώργου Μαυραγάνη στον ανακριτή, με τον ίδιο να οδηγείται στον Εισαγγελέα.
Μετά τον Βαγγέλη Λιόλιο, ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε και ο στενός του συνεργάτης, Γιώργος Μαυραγάνης.
Η ανάκριση του κ. Λιόλιου κράτησε πάνω από τρεις ώρες, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα, ενώ ακολούθησε αυτή του Μαυραγάνη, του οποίου κράτησε πολύ λιγότερο και πιο συγκεκριμένα, περίπου 40 λεπτά.
Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λιόλιος: Αρνήθηκε τα πάντα – Ολοκληρώθηκε η απολογία
Ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα προφυλακιστεί
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η απολογία του Βαγγέλη Λιόλιου, που κατηγορείται για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λιόλιος αρνήθηκε τις κατηγορίες κι επανάλαβε τους ισχυρισμούς του περί σκευωρίας, ενώ -μεταξύ άλλων- παρέδωσε φορολογικές δηλώσεις 10 ετών.
Αυτή την ώρα απολογείται ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Μαυραγάνης, ενώ στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για την ποινική μεταχείριση και των δύο.




