Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη με προβλήματα για την Εθνική

H Εθνική Νέων Ανδρών του Ηλία Παπαθεοδώρου με τον Αντώνη Κόνιαρη σε ρόλο πρωταγωνιστή κέρδισε με δυσκολία το Μαυροβούνιο και πλέον τους περιμένει η Λιθουανία.

Άκης Σακισλόγλου

Νίκη με προβλήματα για την Εθνική

Οι Μαυροβούνιοι αποδείχθηκαν πολύ δυνατός αντίπαλος για την Εθνική μας, αφού πάλεψαν μέχρι τέλους το ματς. Ωστόσο, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν έχασαν τον έλεγχο στα κρίσιμα κι έφτασαν στη νίκη-πρόκριση στην «8άδα». Επόμενος αντίπαλος η Λιθουανία (20/7, 21:15) στο δρόμο για τη ζώνη των μεταλλίων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έγραψε ιστορία!

Τα μεγάλα ρεκόρ του Κατερινιώτη σεντερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πηγαίνοντας στις 293 και συνεχίζει. Σήμερα, κόντρα στο Μαρούσι έφτασε στις 421 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στην κορυφή της ιστορίας τον Νίκο Μπουντούρη και φυσικά, αν η ομάδα κερδίσει το Μαρούσι, θα έχει την ευκαιρία στα πλέι οφ, να γίνει ρεκόρντμαν συμμετοχών όλων των εποχών με την ασπρόμαυρη φανέλα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ο 7ος ξένος που μένει εκτός με Mαρούσι

Πάρθηκε η απόφαση από τον Στάθη Νεραντζάκη για το σημερινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι, για την τελευταία αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League, και ως γνωστόν ο Στάθης Νεραντζάκης θα πρέπει να αφήσει έναν ξένο εκτός αποστολής, μιας και έχει στα χέρια του επτά και δικαίωμα να δηλώσει έξι.

Την αποστολή ακολουθούν οι Φρίντρικσον, Γουίλιαμς, ΜακΝίς, Άλστον, Μίχαλ Μιχάλακ και φυσικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Εκτός, λοιπόν, θα μείνει ο Μαρκές Τάουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κανονικά στην αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ, με τον Σέσιλ Γουίλιαμς να μένει εκτός από εκείνο το παιχνίδι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ