Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζουν μαζί

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η συνεργασία με την εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και τις εταιρίες MORRIS&FUNAI, οι οποίες είναι χορηγοί της ομάδας, θα συνεχιστεί.

PAOK24

Συνεχίζουν μαζί

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και τις εταιρίες MORRIS&FUNAI, που συμμετέχουν ανελλιπώς στο χορηγικό μας πρόγραμμα και στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ από το 2008!

 Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Κώστα Αμοιρίδη, που ως μέγας χορηγός της ομάδας στάθηκε δίπλα στον ΠΑΟΚ όλα τα τελευταία χρόνια και στις δύσκολες στιγμές, όπου η ομάδα προσπαθούσε να ορθοποδήσει, αλλά και σε όλες τις προσπάθειες αναγέννησης της ομάδας αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τον ΠΑΟΚ δεν έχει όρια. 

 ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣΗ εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1989 στο χώρο εισαγωγής και εμπορίας οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μίας μεγάλης γκάμας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο εύκολη και λειτουργική, η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κόσμου και διακινεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μεγάλα brands στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού όπως:

– MORRIS,- F&U,- United- Daewoo- Harmony , AKI , GCV

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον καταναλωτή , με κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, την ασφάλεια, τον άψογο σχεδιασμό καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής . Προσπαθούμε και ανταποκρινόμαστε έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια , στρατηγικές που διέπονται από τις αρχές αυτές και εξυπηρετούν αυτό το στόχο . Η εταιρία μας , έχει σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και πλέον συγκαταλέγεται στις ποιο καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου με το όνομά της να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης . Για αυτό , ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη ποιο ψηλά ενισχύοντας συνεχώς περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει . Ανταποδίδουμε στο καταναλωτικό κοινό την εμπιστοσύνη του, μεταφέροντάς και μεταβιβάζοντας σε αυτό την εμπειρία και τη δυναμική που διαθέτουμε , δια μέσου της ποιότητας , της συνέπειας και του χαμηλού κόστους των προϊόντων μας .

Η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. διαθέτει επίσης ένα εξειδικευμένο τμήμα service που αποτελείται από άριστα καταρτισμένους τεχνικούς πάνω στη νέα τεχνολογία και μπορεί να εξυπηρετήσει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια με οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο και πλήρως οργανωμένη αποθήκη παρακαταθήκης ανταλλακτικών έτσι ώστε να εξυπηρετείται ο τελικός καταναλωτής κάθε στιγμή και παντού μετά την πώληση. Το τμήμα after sales service είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία μας και μας διαφοροποιεί σε σημαντικό βαθμό από τους ανταγωνιστές μας .

Ο σεβασμός προς τον πελάτη , η αρχή της ανταποδοτικότητας που αυστηρά εφαρμόζουμε , η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας , εγγυώνται την οικονομική ανάπτυξη και την συνεχή ενίσχυση της ιδιαίτερης σχέσης που έχουμε αναπτύξει με τους καταναλωτές πελάτες μας η οποία και είναι η πηγή έμπνευσης και δύναμης για μας”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ