Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Όποιος έχει τα… κάκαλα και θέλει να μιλήσουμε με στοιχεία, εδώ είμαι»

Τη δική του απάντηση σε όσους συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έδωσε ο πρώην πλέον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Όποιος έχει τα… κάκαλα και θέλει να μιλήσουμε με στοιχεία, εδώ είμαι»

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που “ανέβασε” σήμερα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, έχει ως εξής: “Αγαπητοί φίλοι αν και από τη Δευτέρα έχω πάψει να είμαι μέλος της ομάδας κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί μου (αυτό καλό θα ήταν να το ψάξουν λίγο με κάποιον ειδικό).

Αναγκάζομαι λοιπόν να προσθέσω ένα τέταρτο υστερόγραφο σ’ αυτά που έγραψα τη Δευτέρα όχι ορμώμενος τόσο από προσωπικά κίνητρα αλλά κυρίως για να υπερασπιστώ τη δουλειά που έγινε απ όλους τα τελευταία 10 χρόνια !!!! Φυσικά κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το έχει κάνει ο για οχτώ χρόνια ηγέτης της ομάδας αλλά όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν καλά πως η διαμόρφωση της κοινής γνώμης ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα γι αυτόν.

ΥΓ4. “Έκρηξη του χρέους”

Την άνοιξη του 2011 η ομάδα είχε υποχρεώσεις 6.2 εκ. Με την είσοδο και έξοδο στο άρθρο 99, με την χρηματοδότηση του ευεργέτη της ομάδας αλλά και με τη σκληρή δουλειά τη συνεργασία και την υπομονή που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας (παίκτες, προπονητές, εργαζόμενοι, προμηθευτές) στις 30/8/19 οι υποχρεώσεις της ομάδας ήταν 3.0 εκ (δημόσιο αθλητές, προπονητές, προσωπικό, προμηθευτές, δηλαδή ΟΛΟΙ!!!!).

“Αλόγιστη αύξηση του αγωνιστικού μπατζετ”

2016-17 = 580 χλ.
2017-18 =650 χλ.
2018-19 = 780 χλ.

Στο καθορισμό του μπατζετ φυσικά παίζει ρόλο πάντα και ο ανταγωνισμός. Να υπενθυμίσω δηλαδή πως πριν από 3,4 χρόνια δεν υπήρχε η ΑΕΚ ο Προμηθέας το Περιστέρι ο Ήφαιστος.

Γι όλα τα παραπάνω έχω φυσικά και όλα τα στοιχεία. Αν λοιπόν έχει κάποιος τα κάκαλα (που λέμε και μεις οι Πόντιοι ) να μιλήσουμε με στοιχεία εδώ είμαι. Φυσικά και όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν λάθη και αστοχίες πολλές και σοβαρές μάλιστα. Συνήθως όμως έτσι γίνεται όταν βάζεις σε προτεραιότητα συνέχεια το επείγον σε σχέση με το σημαντικό.

Αλλά αν ενας αντικειμενικός κριτής αξιολογούσε την κατάσταση θα έβλεπε πως υπήρχε μια απόλυτα αξιοπρεπής αγωνιστική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και η εταιρεία έκανε κυρίως θετικά βήματα. Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσει η ανέξοδη κριτική και ανθρωποφαγία από κάποιους που όχι μόνο δεν προσέφεραν στην ομάδα αλλά σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να την πλήξουν ή το μόνο που τους νοιάζει είναι η προσωπική τους ατζέντα και να στηρίξει όλη η οικογένεια της ομάδας τους 4 νέους και εξαιρετικούς ανθρώπους που μπήκαν στη διοίκηση.

Αγαπάνε την ομάδα είναι ικανότατοι και θα κάνουν τα πάντα γι αυτήν. Η λογική του “όπου δε συμμετέχω το πυροβολώ για να φαίνονται όλοι μικροί κι ανίκανοι όπως εγώ” επιτέλους πρέπει να σταματήσει!!!!!!”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ