Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τσέντι Όσμαν είναι εδώ!

Έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ο Τούρκος σταρ!

Νίκος Μοσχοβίτης

Ο Τσέντι Όσμαν είναι εδώ!

Έστω και με μία ώρα καθυστέρηση, ο Τσέντι Όσμαν βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στη Θεσσαλονίκη!

Ο Τούρκος σταρ, του οποίου η μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ στοιχειοθετεί από κάθε άποψη – οικονομική και αγωνιστική – τη μεγαλύτερη κίνηση αυτού του καλοκαιριού και μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” με πτήση από την Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του, όπου τον περίμεναν για λογαριασμό της ΚΑΕ το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της, Βαγγέλης Τσακμακάς, ο τιμ μάνατζερ Μιχάλης Γιαννακίδης, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής, Γιώργος Tσιάρας, αλλά και αρκετοί φίλοι του Δικεφάλου, κυρίως νεαροί.

Ο 31χρονος φόργουορντ, όπως αναμενόταν, δεν προέβη σε δηλώσεις από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά η “μετακόμισή” του στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους της νέας του ομάδας για αύριο το απόγευμα στο “Παλατάκι” (18:30), αφού πρώτα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον “δέσει” με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τρία χρόνια!

Πάρτε μια “γεύση” από τις πρώτες στιγμές του Όσμαν στη Θεσσαλονίκη, μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο του PAOK24:

ΜΠΑΣΚΕΤ

Επένδυση ΠΑΟΚ με Λέλαντ Γουόκερ

Στον Δικέφαλο ο νεαρός Αμερικανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση του 23χρονου point guard, Λέλαντ Γουόκερ, με ελεύθερη μεταγραφή από τη Βίλπας.

Η συμφωνία με τον Αμερικανό είναι μέχρι το 2029, ενώ για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνιστεί στην Κλουζ, σε EuroCup, Αδριατική λίγκα και πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Ο Γουόκερ  έχει ύψος 1μ.85, και τον περασμένο Απρίλιο αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Wisconsin. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν με την Βίλπας, με την οποία είχε 30,6 πόντους σε 5 αγώνες στο Βasketball Champions League και 25,7 πόντους μέσο όρο σε 6 αγώνες του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στροφή στον Ηρακλή

επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 84-81 από τη Μπαχτσεσεχίρ για την 5η αγωνιστική του EuroCup, και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να στραφεί εκ νέου στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση στο Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 17:30.

Ο Δικέφαλος καλείται να πάρει τη νίκη, διατηρώντας το αήττητο εντός των συνόρων, και παραμένοντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέσω… Τουρκίας τα χρήματα του Κορομηλά

Τι υποστήριξε στον ανακριτή ο πρώην διαιτητής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ηλίας Κορομηλάς υποστήριξε στον ανακριτή πως οι 102 χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του και τα πολλά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, προέρχονταν από λογαριασμό στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έφερνα τα λεφτά λίγα-λίγα, 10-10 χιλιάρικα. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έγινε αυτό. Κάθε χρόνο πήγαινα στην Τουρκία περίπου 15 φορές ως διαιτητής. Η Τουρκία με διευκόλυνε γιατί είχα έναν φίλο που είχε σχέση με την τράπεζα και μου έδιναν από την τράπεζα τα χρήματα σε 500ευρα».

Υπενθυμίζεται πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει σταματήσει από το 2019 με απόφασή της την τύπωση των εν λόγω χαρτονομισμάτων, εξαιτίας της ανησυχίας περί χρήσης τους σε δραστηριότητες ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, προχωρώντας σε περιορισμό της κυκλοφορίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξηγήσεις του πρώην διαιτητή δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να αποφασισθεί η προφυλάκισή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ