Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ: Sold out… ούτε σε μισή ώρα!

Φοβερή η δίψα του κόσμου

Νίκος Μοσχοβίτης

ΚΑΕ: Sold out… ούτε σε μισή ώρα!

Η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ για τη σεζόν 2026-2027, δεν πρόλαβε να διαρκέσει ούτε μισή ώρα πριν ανακοινωθεί το sold out!

Από τους περσινούς 4.492 κατόχους, ανανέωσε ένα μεγάλο ποσοστό και στις 12:00 που άνοιξε η διαδικασία της ελεύθερης διάθεσης, παρατηρήθηκαν διαδικτυακές ουρές που θύμιζαν συναυλία μεγάλου ονόματος από τη ξένη σκηνή!

Τα μηνύματα που έβλεπαν αρκετούς από τους φίλους του ΠΑΟΚ που μπήκαν να πάρουν το εισιτήριο τους από τη συνεργαζόμενη πλατφόρμα ήταν για αναμονή περίπου μίας ώρας και για 5.000-6.000 κόσμου που περίμενε επίσης εκείνη την ώρα στη διαδικτυακή ουρά.

Τελικά, σε λιγότερο από μισή ώρα, διατέθηκε τετραψήφιος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας και γνωστοποιήθηκε το sold out, με το συνολικό αριθμό που διατέθηκε να φτάνει τις 5.000.

Η ΚΑΕ γνωστοποίησε ότι αύριο, από τις 12:00 και μετά θα διαθέσει, άλλα 1000 και με τη… δίψα που υπάρχει στον κόσμο, αναμένεται να γίνουν και αυτά ανάρπαστα μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Σε ένα Παλατάκι συνολικής χωρητικότητας, λίγο παραπάνω από 8.200 θέσεις, το να έχουν διατεθεί 6.000 διαρκείας, αντιλαμβάνεται κανείς ότι όντως… είναι μικρό το γήπεδο, όπως αναφέρει με νόημα και η ΚΑΕ στην ανάρτησή της.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηρακλής: Αμφίβολος ο Λεκιού ενόψει ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό γκαρντ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τζέιλεν Λεκιού δεν αγωνίστηκε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Ηρακλή, στην Εσθονία κόντρα στην Ταρτού, λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και το ενδιαφέρον στρέφεται στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο.

Ο Αμερικανός αποτελεί ερωτηματικό, με τη συμμετοχή να κρίνεται αύριο πριν το τζάμπολ, με τον ίδιο να δοκιμάζει το πόδι του και να αποφασίζεται αν θα αγωνιστεί ή όχι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηρακλής, Ιβανώφειο και… Ταϊρί

Οι περσινές αναμνήσεις και το παρελθόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (17:30, ΣΚΑΪ) για την 5η αγωνιστική της GBL, με τον ΕΣΑΚΕ να αναφέρει στην ιστοσελίδα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση... "Το πρώτο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα γίνει αύριο στο Ιβανώφειο. Ο Ηρακλής είναι στο 1-3 και οι τρεις ήττες στις οποίες υποχρεώθηκε, ήρθαν σε παιχνίδια στα οποία προηγήθηκε με διψήφιες διαφορές. Βρέθηκε στο +11 με τον Ολυμπιακό (25-14 στο 8:58), στο +17 με το Περιστέρι Betsson (42-59 στο 23:24) και στο +12 με τη Δόξα Λευκάδας Elabet (55-67 στο 28:40).

Ο ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε το αήττητο του με την επικράτηση επί της ΑΕΚ, κάνοντας το 4-0 για πρώτη φορά μετά από την περίοδο 2013-14. Ο Μπριν Ταϊρί τον οδήγησε στη νίκη στο ντέρμπι των Δικεφάλων έχοντας 28 πόντους που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση στα παιχνίδια των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη μετά από τους 29 που είχε ο Μπιλ Έντουαρντς, ως παίκτης του ΠΑΟΚ, στο ματς της σεζόν 2001-02 (85-77).

Stats info: Ο Νόα Χόρκλερ διανύει την 5η σεζόν του στη Stoiximan GBL και έχει μπροστά του τρία milestones με ριμπάουντ. Χρειάζεται δύο αμυντικά για να φτάσει τα 400, επτά επιθετικά για να φτάσει τα 200 και απέχει έτσι εννιά ριμπάουντ από τα 600.

Ο Νίκος Περσίδης ήταν στη 12άδα του ΠΑΟΚ αλλά δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έτσι μπήκε τέλος στο σερί των 83 αγώνων του στη Stoiximan GBL που άρχισε στις 25 Νοεμβρίου 2023. Η προηγούμενη απουσία του ήταν στις 18 Νοεμβρίου 2023 όταν δεν αγωνίστηκε με τον Άρη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Από τότε έκανε 25 συνεχόμενες εμφανίσεις με τον Άρη στη σεζόν 2023-24 και ένα 58/58 με τον ΠΑΟΚ.

Η ιστορία: Συνολικά 106 παιχνίδια έχουν καταγραφεί στην ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ να έχει 68 νίκες έναντι 38 του Ηρακλή που ως γηπεδούχος κρατάει το προβάδισμα (30-22) από καταβολής Α’ Εθνικής. Ανάλογοι είναι οι αριθμοί και στο πλαίσιο του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (20-32 συνολικά, 17-9 με γηπεδούχο τον Ηρακλή). Ο ΠΑΟΚ πάντως έφυγε νικητής στις δύο επισκέψεις του στο Ιβανώφειο επικρατώντας με 84-73 στο ματς της σεζόν 2021-22 και με 76-72 στο ματς της περασμένης περιόδου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρκ Στάιν: «Πόρτερ, Ντένβερ, Παρτιζάν και… ΠΑΟΚ»

Η αναφορά στη Σερβία από τον έμπειρο Αμερικανό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σερβικό δημοσίευμα, της ιστοσελίδας «Sport.alo.rs» επικαλείται πληροφορίες του γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου, Μαρκ Στάιν, για το μέλλον του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Παρτιζάν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις πληροφορίες του Στάιν, ο «KPJ» είναι πιθανό να συνεχίσει στους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς και κάπου εκεί, υπάρχει και μια... μικρή αναφορά στον ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Για τρίτη φορά: Το Ντένβερ του Γιόκιτς «κλέβει» άλλον έναν στόχο της Παρτιζάν;

Το Ντένβερ βάζει στο στόχαστρο έναν ακόμη παίκτη που βρισκόταν στο ραντάρ της Παρτιζάν...

Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρίσκεται ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ένας Αμερικανός γκαρντ ο οποίος —σύμφωνα με δημοσιεύματα— βρισκόταν στο ραντάρ των «ασπρόμαυρων» (Παρτιζάν), αλλά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ενδέχεται να είναι η ομάδα από το Κολοράντο, όπως αναφέρει ο Μαρκ Στάιν.

Τους τελευταίους μήνες, το Ντένβερ έχει βρεθεί ξανά στον δρόμο της Παρτιζάν, καθώς ο σύλλογος του Βελιγραδίου προσπαθούσε να αποκτήσει διάφορους παίκτες. Αρχικά, απέκτησαν τον φόργουορντ Καμ Γουίτμορ —ο οποίος είχε συνδεθεί έντονα με την ομάδα του Βελιγραδίου— ενώ αργότερα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπέγραψαν και τον Λόνι Γουόκερ.

Η σύνδεση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με την Παρτιζάν ήταν λιγότερο έντονη σε σχέση με τις προηγούμενες περιπτώσεις. Αν και οι «ασπρόμαυροι» εξέτασαν πράγματι το ενδεχόμενο απόκτησής του, ο βασικός στόχος του Αμερικανού παίκτη ήταν να περιμένει προτάσεις από το NBA.

Ο Πόρτερ Τζούνιορ έχει αγωνιστεί ήδη στην Ευρώπη - συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ - και έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι, από τις ευρωπαϊκές ομάδες, θα επέλεγε ξανά το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Η αποχώρησή του από το NBA ήρθε στον απόηχο ενός σοβαρού σκανδάλου που αφορούσε κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, γεγονός που επηρέασε σημαντικά την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόρτερ Τζούνιορ προερχόταν από μια πολύ δυνατή σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς. Είχε κατά μέσο όρο 17,4 πόντους, 7,4 ασίστ και 5,2 ριμπάουντ, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας από το Ουισκόνσιν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ