Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

APU Udine-ΠΑΟΚ(live streaming)

Το πρώτο φιλικό του Δικεφάλου επί Ιταλικού εδάφους

Κωνσταντίνος Ζαφειρίδης

APU Udine-ΠΑΟΚ(live streaming)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 21:30 της APU Udine, στον πρώτο αγώνα στα πλαίσια του φιλικού που διοργανώνει η ιταλική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητη η χρήση vpn, για την παρακολούθηση του αγώνα.

Το παιχνίδι μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 6

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τους εμπλεκομένους στους στημένους αγώνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την απολογία του Τάσου Πηλοΐδη  στον ανακριτή, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των 6 συλληφθέντων, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ.

Αυτό που απομένει είναι η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τους Ηλία Κορομηλά, Βάσω Τσαρούχα και Τάσο Πηλοΐδη, όσον αφορά την προφυλάκιση τους ή όχι.

Υπενθυμίζεται πως οι Βαγγέλης Λιόλιος, Πέτρος Παπαπέτρου και Γιώργος Μαυραγάνης, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Απολογήθηκε η Τσαρούχα!

Το πρωί της Δευτέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Βάσω Τσαρούχα απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ πλέον θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η Ελληνίδα διαιτητής κατηγορείται για συμμετοχή σε 13 αγώνες.

Πλέον αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση, ενώ σήμερα θα απολογηθεί και ο Τάσος Πηλοΐδης, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των 6 συλληφθέντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: «Θα γίνουν εκλογές»

Όσα δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Άγγελο Παπανικολάου, στις οποίες η Πολιτεία ζήτησε άμεσα εκλογές, ο τελευταίος δήλωσε:

«Μόλις τελείωσε η συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ με τον Υπουργό Αθλητισμού και το Γενικό Γραμματέα του Αθλητισμού, βρισκόμαστε στο ίδιο πλαίσιο, το
οποίο το πλαίσιο αυτό αφορά την κάθαρση στο χώρο του αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης γενικά, γιατί είναι κάτι το οποίο μας έχει πληγώσει. Είναι κάτι το οποίο έχει επηρεάσει και την ελληνική κοινωνία.

Σίγουρα τα μέτρα τα οποία θα πάρουμε, όπως έχουμε συμφωνήσει με τον Υπουργό και, όπως σας είπα, η πολιτεία έχει απόλυτο δίκιο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είναι να προχωρήσουμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, στην εκλογική διαδικασία, υπό το παρόν διοικητικό συμβούλιο, το οποίο διατηρεί μια κατάσταση μεταβατική. Θα μπορούσα να πω, αν χαρακτηρίζεται έτσι, για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και την αγωνιστική διαδικασία των εθνικών ομάδων, γιατί, όπως γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, τον Νοέμβριο έχουμε το πρώτο παράθυρο, ένα από τα δύο τελευταία παράθυρα, που καθορίζει την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών και στο Παγκόσμιο των Ανδρών.

Θα διατηρήσουμε την πρόθεσή μας να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είναι κάτι το οποίο έχει ανάγκη ο ελληνικός αθλητισμός, το έχουν ανάγκη τα σωματεία.
Θα προχωρήσουμε σε αυτό το πλαίσιο, συμφωνώντας με το Υπουργείο και προτείνοντας στο Υπουργείο, ένα καταστατικό χάρτη διενέργειας των εκλογών, όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΟΚ και οι διεργασίες του αθλητικού νόμου.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ