Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Σφίγγει τα δόντια» ο Τσόχλας

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν άλλη επιλογή, από το να στραφούν στο ντέρμπι με τον Αρη, ωστόσο έχει προκύψει ένα μικρό πρόβλημα με τον Απόλλωνα Τσόχλα…

Νίκος Μοσχοβίτης

«Σφίγγει τα δόντια» ο Τσόχλας

Ο Τσόχλας γύρισε τον αστράγαλό του στο παιχνίδι με τη Ρόσα Ράντομ και είχε ενοχλήσεις και χθες.

Στον ΠΑΟΚ, δεν εκφράζουν κάποια ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση του Τσόχλα, ωστόσο η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει περαιτέρω στη σημερινή προπόνηση.

Το θέμα δε δείχνει να είναι κάτι σοβαρό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τσόχλας, θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το αυριανό ντέρμπι με τον Αρη.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέφυγε ο Σιάο (pics)

Repost που δεν το λες και… ψύχραιμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης πήρε μία μεγάλη νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Basket League και για μία ακόμη φορά, ο Σιάο κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο.

Ο Ρίτσαρντ Σιάο, ο οποίος εκπροσωπεί το fund που έχει αναλάβει την ΚΑΕ Άρης, συνηθίζει να κάνει διάφορες αναρτήσεις στα social media του, με επίκεντρο την ομάδα του, αλλά αυτή τη φορά ξέφυγε τελείως.

Μετά το χθεσινό ματς, έκανε repost μία... περίεργη δημοσίευση, σε μία εποχή όπου -προφανώς- οι τόνοι δεν πρέπει να ανεβαίνουν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα καταθέτει ο Γιαννάκης

“Τρέχουν” οι εξελίξεις στην υπόθεση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η προσοχή στρέφεται σήμερα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, που θα καταθέσει στις 11:00 για την "καυτή" υπόθεση του μπάσκετ.

Το όνομα του Γιαννάκη υπάρχει στη δικογραφία λόγω της υπόθεσης της αποβολής του με δύο τεχνικές ποινές στην αναμέτρηση του Άρη με τον Φάρο, με τον ίδιο να είναι το θύμα και σήμερα θα βρεθεί στον ανακριτή.

Η κατάθεσή του είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, ωστόσο, αυτή άλλαξε με τον Γιαννάκη να καταθέτει τελικά σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προετοιμάζεται για Ρόμα ο ΠΑΟΚ!

Χωρίς χρόνο για χάσιμο ο Δικέφαλος – Στο προσκήνιο το Eurocup

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και τη διατήρηση του αήττητου στη Stoiximan GBL, στρέφει άμεσα την προσοχή του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Τρίτη (3/11, 20:00) τη Ρόμα στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο του BKT EuroCup, με το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας να είναι ιδιαίτερα περιορισμένο.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους από το μεσημέρι της Κυριακής (1/11), λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (2/11).

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει αρχικά ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και στη συνέχεια προπόνηση στο PAOK Sports Arena. Στις 14:00, ο Αντρέα Τρινκιέρι και δύο παίκτες του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης.

Από την πλευρά της, η αποστολή της Ρόμα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 16:30, ενώ στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ιταλικής ομάδας στο «Παλατάκι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ