Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πας Παλατάκι και κερδίζεις!

Το PAOK Sports Arena αναμένεται να είναι γεμάτο αύριο, με τον κόσμο να μετράει αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με την Παρτιζάν.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Πας Παλατάκι και κερδίζεις!

Όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα, έτσι και τώρα η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ ετοίμασε διάφορους διαγωνισμούς και δώρα για όσους βρεθούν στο γήπεδο. 

Αναλυτικά:

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα PAOK-Partizan , που θα διεξαχθεί αυτή την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 9 μ.μ. στο PAOK Sports Arena…

Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα σε δύο (2) φιλάθλους της ομάδας μας και ένας τυχερός θα κερδίσει το ιστορικό λεύκωμα «ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, 90 Χρόνια Ιστορίας Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ» υπογεγραμμένο από τον κ. Νίκο Σταυρόπουλο.

 Επίσης, θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός “Vοulis Shoot”, όπου δύο (2) φίλαθλοι που θα επιλεγούν πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν πέντε σουτ (σε διάστημα ενός λεπτού) από οποιαδήποτε σημείο του γηπέδου και να κερδίσουν: για κάθε εύστοχο ΣΟΥΤ ΔΥΟ (2) ΠΟΝΤΩΝ κερδίζουν 10€ και για εύστοχο ΤΡΙΠΟΝΤΟ κερδίζουν 20€. Όλα αυτά σε μία προσφορά του Επίσημου Χορηγού της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου “VOULIS CHEMICALS”.

 Το Γυμναστήριο “REAL FIT”, Επίσημος Συνεργάτης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μία (1) ετήσια συνδρομή.

 Η εταιρεία “WATT+VOLT”, Επίσημος Πάροχος Ηλεκτρικού ρεύματος της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε ένα (1) τυχερό φίλαθλο δωρεάν ρεύμα για τέσσερις (4) μήνες.

 Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων “AVANCE RENT A CAR”, Επίσημος Χορηγός της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο μία (1) δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για δύο (2) ημέρες και για οποιαδήποτε ημέρα επιλέξει.

 Τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΟ “AUTECO”, Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο έναν ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ ή μία δωρεάν αυτόνομη κάρτα καυσαερίων.

 Η εταιρεία “MADONA EXPRESS”, Επίσημος Υποστηρικτής της ομάδας μας, προσφέρει σε δύο (2) τυχερούς φιλάθλους μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού οικιακής χρήσης.

 Η εταιρία “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ”, Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε ένα τυχερό φίλαθλο λιπαντικά οχημάτων της εταιρίας MPM MOTOR OILS.

 Η εταιρία “HYGIENE SERVICE”, Επίσημος Συνεργάτης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε είκοσι (20) τυχερούς φιλάθλους από ένα 1 κουτί των 50 τεμαχίων Απολυμαντικά Μαντηλάκια Sanix Gel. 

 Η εταιρεία “Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας”, Επίσημος Προμηθευτής της ομάδας μας, προσφέρει προϊόντα της σε δύο (2) φιλάθλους.

 Το κατάστημα “Mammy’s Creperie”, στην 25ης Μαρτίου 25 στην Θεσσαλονίκη, Επίσημος Προμηθευτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει τέσσερα (4) δωρεάν γεύματα.

 Το “EGNATIA PALACE HOTEL”, Επίσημος Προμηθευτής, προσφέρει σε έναν φίλαθλο του Π.Α.Ο.Κ., μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa.

 Οι “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ”, Επίσημος Συνεργάτης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε δύο (2) τυχερούς φιλάθλους μας, ένα (1) βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σπιτιού πέντε (5) θέσεων αξίας 120 ευρώ, και ένα (1) καθαρισμό δύο (2) στρωμάτων από ακάρεα αξίας 80 ευρώ.

 
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα και… ένσταση για Παναθηναϊκό

Έχασε με 85-83 από τη Μακάμπι, δυσκολεύει η παρουσία του F4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» στην 4η περίοδο του τρίτου προημιτελικού της Euroleague κόντρα στη Mακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά οι βολές του Μπράουν και το άστοχο τρίποντο του Ναν, έφεραν τη νίκη με 85-83 για τους Ισραηλινούς, οι οποίοι πήγαν στο 2-1 και πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

O Nαν ήταν πρώτος σκόρερ για τους Πράσινους με 25 πόντους (5/8 τρίποντα, 4/13 δίποντα), ο Παπαπέτρου είχε 17 και ο Λεσόρ, 14, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλούκας έμεινε στο 0!

Ο τέταρτος ημιτελικός, είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στο Βελιγράδι, με τον Παναθηναϊκό να παίζει για να γυρίσει τη σειρά στην Αθήνα, ενώ μετά το τέλος του αποψινού αγώνα, έγινε γνωστό ότι με απόφαση του Εργκίν Αταμάν, οι Πράσινοι κατέθεσαν ένσταση για μια τάπα του Λεσόρ στον Μπράουν, με το σκορ στο 83-83, για την οποία οι διαιτητές μετά από εξέταση στο instant replay, έδωσαν τζάμπολ και στην εξέλιξη, προέκυψε το φάουλ και οι νικητήριες βολές του Αμερικανού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο «Hall of Fame» της FIBA ο Πέτζα! (pic)

Σπουδαία στιγμή για τον Στογιάκοβιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ΝΒΑ και μερικά χρόνια μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, έρχεται μια μεγάλη διάκριση.

Το όνομα του Σέρβου, είναι μέσα σε αυτά που θα μπουν στο «Hall of Fame» της FIBA για το 2024, με τον Ρέτζι Μίλερ και τον Ρομέιν Σάτο, να ξεχωρίζουν από τους άλλους αθλητές που βρίσκονται μαζί του.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο γήπεδο μέχρι τη Μ. Πέμπτη ο ΠΑΟΚ

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα της ομάδας και η άδεια που ακολουθεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από τη στιγμή που το φιλικό με τον ΠΑΟΚ δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί, ο Στάθης Νεραντζάκης και οι παίκτες του, θα συνεχίσουν με προπονήσεις το πρόγραμμά τους, μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Μετά την προπόνηση εκείνης της ημέρας, οι παίκτες θα έχουν μία πενθήμερη άδεια, με το ραντεβού στο Παλατάκι, να δίνεται ξανά για τις 8 Μαΐου, με τους περισσότερους Έλληνες και ξένους, να εκμεταλλεύονται τις ημέρες του Πάσχα, για να περάσουν αυτό το διάστημα.

Ο Μίχαλακ αναμένεται να βρεθεί στην πατρίδα του, ενώ οι άλλοι, αναμένεται να βρεθούν σε κοντινούς ή και πιο μακρινούς προορισμούς, πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για την προετοιμασία τους, ενόψει Παναθηναϊκού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ