Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο συμβόλαιο και με Δέδα!

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Κώστα Χαραλαμπίδη για τα επόμενα δύο χρόνια, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε και την επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Δέδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Νέο συμβόλαιο και με Δέδα!

«H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Δέδα για δύο ακόμη χρόνια. Έχοντας ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δέδας θα συνεχίσει την εξαιρετική του συνεργασία με την ομάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου: «Η σχέση που έχουμε πλέον με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική και για αυτό οι συζητήσεις μας και η τελική συμφωνία για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και με τρόπο απόλυτα φυσιολογικό, χωρίς να μπουν στο τραπέζι δεδομένα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε διαφωνία.

Η ομάδα θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και για μας που μείναμε, αλλά και για αυτούς που θα έρθουν, αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο, πέρα από το γεγονός ότι το να παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι από μόνο το πιο σημαντικό από όλα. Όπως πάντα, θα βοηθήσουμε τους νέους που θα έρθουν στην ομάδα μας να εγκλιματιστούν άμεσα στο νέο περιβάλλον και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και αυτό που δημιουργήσαμε πέρσι και αφήσαμε στο τέλος της σεζόν.

Νομίζω ότι αυτή η όμορφη εικόνα που έμεινε σε όλους μας από το τελευταίο παιχνίδι στο «Παλατάκι», πρέπει να είναι οδηγός και για την επόμενη σεζόν, αλλά και σε ότι κάνουμε σε αυτή την ομάδα. Μας περιμένει μία γεμάτη χρονιά, με σημαντικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και μόνο θετικές σκέψεις πρέπει να κάνουμε για την ομάδα μας και το μέλλον του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται.

Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος που έχει σωστή κρίση και μπορεί να βλέπει μπροστά, πρέπει να μας εμπιστευτεί, πρέπει να εμπιστευτεί αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ και θα το κάνει».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ: Στις 8 Ιουνίου η Γ.Σ.

Στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και οι μέτοχοι της πρόσφατης Α.Μ.Κ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 18:00, στο Παλατάκι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ, στην οποία έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και όσοι συνέβαλλαν στην τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία μαζεύτηκε το ποσό των 500.000 ευρώ, από τον κόσμο της ομάδας.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ., είναι μεταξύ άλλων και η νέα Α.Μ.Κ. ίδιου ύψους (500.000 ευρώ), με την ΚΑΕ να αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena.

Είναι η πρώτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν και οι νέοι μέτοχοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όσοι δηλαδή πήραν μέρος στην τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας. Για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουνίου είναι απαραίτητο οι μέτοχοι να ενημερώσουν με σχετικό email στη διεύθυνση metoxos@paokbc.gr έως την 1η Ιουνίου 2022, ώστε να λάβουν τη σχετική επιβεβαιωτική απάντηση.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σε μορφή pdf…

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της ανώνυμης αθλητικής εταιρείας (ΑΑΕ) με την επωνυμία

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

με το δ.τ. «ΠΑΟΚ 2004-ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

ΣΕ TAKTIKH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

[με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 043793606000 και ΑΦΜ 999719662]

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το δ.τ. «ΠΑΟΚ 2004-ΚΑΕ ΠΑΟΚ», καλεί τους μετόχους σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 8η Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο επί της οδού Αντ. Τρίτση 12, γήπεδο PAOK SPORTS ARENA που χρησιμοποιεί ως έδρα της η ΚΑΕ, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης

     ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή, ανάγνωση και έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01/07/2020 – 30/06/2021 μετά των επ΄ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018.
  2. Έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρείας από το ΔΣ και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 01/07/2020-30/06/2021 καθώς και απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών.
  3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 01/07/2021 – 30/06/2022.
  1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και την έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
  2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών, μέχρι του ποσού των 500.000€, με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν. 4548/2018 και εξουσιοδότηση του ΔΣ να καθορίσει τους ειδικότερους όρους της αύξησης και τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
  3. Παροχή εξουσιοδότησης στο διοικητικό συμβούλιο να αποφασίζει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μερικά ή ολικά με την έκδοση νέων μετοχών, μέχρι το τριπλάσιο αυτού, για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών.
  4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
  5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί την 15/06/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας (1) ψήφου.

Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και το Καταστατικό της εταιρείας οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στα γραφεία της εταιρείας (Αντ. Τρίτση 12) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Αναγνωρισμένη στην Ελλάδα Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ιδίας προθεσμίας πρέπει να υποβάλλει τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης των μετοχών καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Θεσσαλονίκη 16.05.2022

Για το ΔΣ της ΑΑΕ «ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ»

Αθανάσιος Χατζόπουλος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε ταλέντο ο ΠΑΟΚ (pic)

Ο 15χρονος, Κωνσταντίνος Μπόρσης στα «ασπρόμαυρα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα από σημαντικά ταλέντα της ηλικίας του, προσθέτει ο ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής του, αφού αποκτά από τον Ερμή Σχηματαρίου, τον 15χρονο, Κωνσταντίνο Μπόρση.

Μάλιστα, ο Μπόρσης, σημείωσε και επτά συμμετοχές με την ανδρική ομάδα του συλλόγου, η οποία εξασφάλισε φέτος την άνοδο από τη Β’ Εθνική, στην Α2, με την ανακοίνωση του Ερμή, να αναφέρει σχετικά:

«Ο σύλλογος μας με μεγάλη χαρά παραχωρεί τον αθλητή μας Μπόρση Κωνσταντίνο στον Α.Σ ΠΑΟΚ .

Ο Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής (πρώτος σκόρερ) ενώ είχε και 7 συμμετοχές στην Β´Εθνικη , έχοντας 12 πόντους σε ηλικία μόλις 15μιση ετών!!!!!

Έχοντας σε απόλυτη προτεραιότητα το μέλλον των αθλητών μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα μεγάλη του πρόκληση .Κωνσταντίνε είμαστε δίπλα σου, εσύ απλά συνέχισε να κάνεις πράξη ότι ονειρεύεσαι !!!

Κ.Μπορσης : «Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα, σε αυτά που μπορώ να καταφέρω κ με βοηθούν να υλοποιήσω με σταθερά βήματα τους στόχους μου στο μπάσκετ πού για εμένα είναι τρόπος ζωής.

Καταρχήν τον πρόεδρο κ. Φλώτσιο για τις όποιες ενέργειες και για τον τροόπο που μου στάθηκε. Στον προπονητή μου κ. Οικονόμου που για μένα έπαιξε κατασταλτικό ρόλο στην πορεία μου.

Σας ευχαριστώ πού πιστέψατε σε εμένα , στις δυνατότητές μου κ για την πορεία μου στο μπάσκετ. Μια πορεία που χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους θα συνεχιστεί με ένα σκαλοπάτι παρά πάνω κοντά στην οικογένεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία που είναι τιμή για εμένα να ενταχθώ σε αυτόν…»

Γιώργος Βαλαβανιδης ( υπεύθυνος Ακαδημιών ΑΣ ΠΑΟΚ ) : «Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου για την παραχώρηση του αθλητή Μπόρση Κωνσταντίνου.

Ο αθλητής αποτελεί για τις υποδομές μας μία πολύ σημαντική προσθήκη και πεποίθηση μας είναι ότι μέσα από το πρόγραμμα μας θα κατορθώσει να επιτύχει τους στόχους του που συνάδουν με τους με αυτούς του Α.Σ.. Π.Α.Ο.Κ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λοβ: «Δεν υπήρχε χημεία φέτος»

Ο απολογισμός του αρχηγού για τη φετινή σεζόν, ο Λυκογιάννης, ο Χατζόπουλος, ο Γκρίφιν και η επιθυμία του για παραμονή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων παραχώρησε ο Ζερμέιν Λοβ, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την επιθυμία του να παραμείνει στον Δικέφαλο και τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Αναλυτικά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Για τη φετινή χρονιά και τα συναισθήματά του: "Τη δεδομένη στιγμή, επειδή όλα τελείωσαν και δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα πίσω, αισθάνομαι εντονότερα μέσα μου ανακούφιση. Ενιωσα πολλά με την ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς, όμορφα πράγματα, αλλά και απογοητεύσεις. Στο μυαλό μου, πλέον, είναι η αποσυμπίεση, η χαλάρωση στην πατρίδα, όπου και θα σκεφτώ καλύτερα όσα έγιναν φέτος.

Η συνεργασία παικτών και προπονητών, η οποία σίγουρα δεν πήγε καλά. Η συνεργασία είναι το βασικό συστατικό, όταν παίζεις σε μια ομάδα. Η φυγή του Μάρβιν (σ.σ. Τζόουνς), επίσης, μας άλλαξε πολύ. Επρεπε να βρούμε τρόπο να είμαστε ομάδα ξανά χωρίς αυτόν.

Σε επίπεδο ‘χημείας’ οι παίκτες μεταξύ μας, νομίζω πως δεν είχαμε θέμα. Aγωνιστικά υπήρξαν στιγμές στις οποίες παίζαμε ίσως λίγο πιο ατομικά. Προφανώς και η ‘χημεία’ σε μια ομάδα αρχίζει πρώτα από τον προπονητή και μετά οι παίκτες χρειάζεται να προσαρμοστούν στο οποιοδήποτε πλάνο εφαρμόζει ο προπονητής. Φέτος, συγκρίνοντας την κατάσταση με τη περυσινή σεζόν, αυτό δεν υπήρχε. Ηταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, επειδή είχαμε και διαφορετικούς χαρακτήρες στην ομάδα.

Θεωρώ πώς ήμασταν ομάδα που έκανε καλή προπόνηση. Οταν ερχόταν η ώρα των αγώνων, όμως, μερικές φορές, ξεχνούσαμε τι έχουμε κάνει στην προπόνηση. Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση στους παίκτες, στους προπονητές. Πολλά πράγματα θα μπορούσε να είχαν γίνει διαφορετικά, νομίζω πως το κυριότερο από αυτά ήταν να μπλοκάρουμε τα πάντα στο μυαλό μας. Αν είχαμε καταφέρει να μπλοκάρουμε όλη την πίεση, όλες τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν, όλη τη «φασαρία» η οποία υπήρχε γύρω μας για το τι θα συνέβαινε αν χάναμε ένα παιχνίδι, η σεζόν θα εξελισσόταν πολύ καλύτερα.

Γενικά, νομίζω πως όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων και των συναισθήματών τους για τη σεζόν. Είχαμε πολλά και από τα δύο στη διάρκεια της χρονιάς".

Για τον τραυματισμό του Γκρίφιν: "Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπήρξε σημείο στη σεζόν στο οποίο να πίστεψα πως η χρονιά τελείωσε. Οταν τραυματίστηκε, ωστόσο, ο Μάλκομ ήξερα πως αυτό θα ήταν μεγάλο πλήγμα για μας. Ξέροντάς τον, γνωρίζω πως μπορεί να αγωνιστεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να παίξει, ήξερα πως αυτό θα μας επηρεάσει δραστικά. Ο Μάλκομ είναι εξαιρετικός, δυναμικός παίκτης, αλλάζει παιχνίδια, κερδίζει παιχνίδια. Η ενέργεια , η ηγετική του φυσιογνωμία ήταν αυτά που χρειαζόμασταν και στερηθήκαμε περισσότερο".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: Πιστεύω ακράδαντα πως δεν άξιζε σε αυτήν την ομάδα το φινάλε που είχε στο πρωτάθλημα. Νομίζω πως το ρόστερ μας ήταν εύκολα στα 4-5 καλύτερα του πρωταθλήματος. Χάσαμε πολλά παιχνίδια στον πόντο, τα οποία αν είχαμε κερδίσει θα ήμασταν στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας. Σε μερικά παιχνίδια ηττηθήκαμε από... βλακεία μας, δεν εκτιμήσαμε σωστά κάποιες κατοχές. Είναι ματς που τα σκέφτεσαι και λες ‘Αν είχα βάλει εκείνο το σουτ ή τη βολή, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα’. Αν κοιτάξει κανείς ξανά τους περισσότερους από τους αγώνες που χάσαμε στον πόντο, θα δει ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί από τα 6.75 και στις βολές.

Το βέβαιο είναι πως χάνουμε όλοι μαζί και κερδίζουμε όλοι μαζί. Ετσι πρέπει να γίνεται. Αυτό που πρεσβεύουμε σε αυτήν την ομάδα είναι η λέξη οικογένεια. Ο κόουτς επαναλαμβάνει το «μόνο ΠΑΟΚ». Πρέπει να το αποδεχόμαστε αυτό όλοι. Ισως να μη θέλουμε να το αποδεχτούμε, αλλά αυτή είναι η πράγματικότητα και έτσι πρέπει να πάμε στην επόμενη σεζόν".

Για το αν αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι: "Ηταν χαιρετισμός εκτίμησης, γιατί άσχετα με το πως κύλησε η σεζόν, φίλαθλοι έρχονταν στο γήπεδο για να μας στηρίξουν. Η μεγαλύτερη δυναμική στο μπάσκετ είναι η διαδραστικότητα με τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Την αγάπη που εισπράττω, θέλω να τη δίνω πίσω.

Για το αν μετάνιωσε που παρέμεινε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι: "Ούτε στο ελάχιστο δε σκέφτηκα ποτέ κάτι τέτοιο, αν και η χρονιά είναι αποτυχημένη. Ηθελα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ για την αγάπη που εισέπραξα εδώ, για την ευτυχία που βρήκα εδώ. Επιπρόσθετα, ήθελα παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας και όταν άρχισε η χρονιά, με την ομάδα την οποία είχαμε, πίστευα πως θα κάνουμε πολλά όμορφα πράγματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είχα στο μυαλό μου ότι μπορούμε να πάμε στο Top 16 του Basketball Champions League και πως στο πρωτάθλημα θα είμαστε πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θέλω πολύ να συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Η αγάπη που έχω εισπράξει εδώ, ο τρόπος που αντιμετωπίζομαι, είναι εξαιρετικός! Πρέπει, βέβαια, να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει".

Για τη δική του αγωνιστική παρουσία: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από όσα έκανα, γιατί έτσι είμαι εγώ. Για μένα ποτέ δεν είναι αρκετό αυτό που κάνω. Αν το δεις αντικειμενικά, δεν κερδίσαμε πολλά παιχνίδια, η σεζόν δεν στέφθηκε από επιτυχία. Αν είχαμε πάει στα πλει οφ, φτάναμε ως την τετράδα και χάναμε από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, θα έλεγα ότι είμαι καλά, διότι αυτές οι δύο είναι πολύ δυνατές ομάδες. Αυτό με το οποίο είμαι καλά, είναι πως όλες τις φορές που φόρεσα την ασπρόμαυρη φανέλα τη σεβάστηκα και έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Μπορώ να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να λέω πως έδωσα αυτό που μπορούσα".

Για τον Θανάση Χατζόπουλο: "Εχω συνεργαστεί με πολλές ομάδες. Υπάρχουν ιδιοκτήτες, πρόεδροι, γενικοί διευθυντές, οι οποίοι σε κοιτάνε στα μάτια, ξέρεις ότι λένε ψέματα, αλλά παρόλα αυτά δε διαφοροποιούνται και ψεύδονται. Ο πρόεδρος θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σου πει την αλήθεια, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Εναν τέτοιον άνθρωπο δεν μπορείς παρά να τον σέβεσαι!

Σε κάθε προπόνηση ήταν μαζί μας, δεν το βλέπεις αυτό πουθενά! Είναι ένας από τον κόσμο της ομάδας, πάντα θα τον σέβομαι. Ασχετα με τις καταστάσεις τις οποίες βιώσαμε φέτος, το πάθος του για τα παιχνίδια, για τη φανέλα, για την ομάδα, ήταν απίστευτα! Λατρεύω το έντονο συναίσθημά του, γιατί προέρχεται από την αγάπη του για την ομάδα και δεν μπορείς να κριτικάρεις το πάθος, διότι είναι διαφορετικό στον καθένα.

Αγαπώ πολύ τον πρόεδρο. Αν τον είχα απέναντί μου εν όψει της νέας σεζόν, επειδή είναι άνθρωπος ο οποίος εμπιστεύεται τους γύρω του, του αρέσει να ακούει τις απόψεις των άλλων- και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τον σέβομαι, διότι πολλοί είναι τόσο αλαζόνες που δεν τους αρέσει να ακούνε τους άλλους, στέκονται στη θέση εξουσίας τους και επικεντρώνονται μόνο στη δική τους άποψη- θα του έλεγα να έχει μεγαλύτερη επίγνωση και περισσότερο στα χέρια του, την κατάσταση για ό,τι συμβαίνει εδώ. Για τους παίκτες που επιλέγονται, για την ελευθερία που επιτρέπει να υπάρχει.

Πολλές φορές νιώθεις την παρουσία του, αλλά θα πρέπει να μιλάει περισσότερο, προκειμένου να γίνεται κατανοητό στους παίκτες, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν, τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ. Μόνο αυτός μπορεί να εκφράσει τι είναι και τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ. Ολοι οι υπόλοιποι δε λέω ότι δεν έχουν το πάθος, το έχουν, αλλά αυτός το έχει περισσότερο από όλους. Οταν μιλάει ο πρόεδρος, πράγματα συμβαίνουν. Στεναχωριέμαι, δεν αξίζει στον πρόεδρο να μην έχει την ομάδα εκεί που τη θέλει και εκεί που πρέπει να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending