Connect with us

Οι πέντε μεγαλύτερες νίκες στο στοίχημα!

Υπάρχουν εκεί έξω, ζουν ανάμεσά μας.

Ελένη Μπούντου

Οι πέντε μεγαλύτερες νίκες στο στοίχημα!

Το Betarades.gr λοιπόν, τους φέρνει στην οθόνη σας! Είναι κάποιοι παίκτες που συμπλήρωσαν, είτε χειρόγραφα, είτε ηλεκτρονικά, κάποια μυθικά δελτία, τόσο στο πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο, όσο και σε άλλα σπορ. Δελτία που έγιναν θρύλος, αφού καταγράφηκαν ανάμεσα σε αυτά με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές νίκες όλων των εποχών. Τουλάχιστον από αυτές που δεν μπόρεσαν να κρατηθούν κρυφές. Ας δούμε λοιπόν μαζί κάποιες από αυτές που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο παππούς στον εγγονό

Εξαιρετική ιστορία, ακόμη πιο ευφάνταστο ποντάρισμα. Το 2000, ο Πίτερ Έντουαρντς, παππούς του Χάρι Γουίλσον, ο οποίος τότε ήταν 3 ετών, πήγε στους μπουκ και ζήτησε να κάνει το εξής ποντάρισμα: να παίξει ο εγγονός του στην εθνική ποδοσφαίρου Ουαλίας. Μάλιστα ήθελε να βάλει 50 λίρες σε αυτό. Η απόδοση που του έδωσαν ήταν 2.500! Δηλαδή με 50 λίρες θα έπαιρνε επιστροφή 125.000 λίρες. Όσοι τον πέρασαν τότε για τρελό δεν θα είχαν και άδικο. Το 2013 όμως και συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου ήρθε η μαγική στιγμή. Ο Χάρι Γουίλσον σε ηλικία 16 ετών στον προκριματικό αγώνα της Ουαλίας με το Βέλγιο, πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ρόμπσον-Κάνου. Αυτό ήταν! Το στοίχημα διευθετήθηκε ως κερδισμένο. Ο παππούς είχε δύο λόγους να είναι ευτυχισμένος εκείνη τη μέρα. Ο εγγονός του φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και ο ίδιος πήρε 125.000 λίρες επιστροφή με ποντάρισμα μόλις 50 λιρών. Απλά απίστευτο.

Ο πατέρας του Χάμιλτον

Καμιά φορά το να πιστεύουμε ότι το παιδί μας είναι καλύτερο από όλα τα άλλα και ξεχωριστό, αποβαίνει σε μεγάλο καλό. Αυτό συνέβη τουλάχιστον στον πατέρα του Λιούις Χάμιλτον. Ο Έβαν Χάμιλτον, το 1998 είδε τον 13χρονό τότε Λιούις να τρέχει σε αγώνες καρτ. Μετά από αυτήν την κούρσα πήγε στους μπουκμέικερς και τοποθέτησε τρία στοιχήματα. Το πρώτο ήταν 200 λίρες ότι ο γιος του θα κέρδιζε έναν αγώνα Φόρμουλα 1 πριν γίνει 23, το δεύτερο (100 λίρες) ότι θα γινόταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής πριν τα 25 και το τρίτο με 50 λίρες, ότι ο Λιούις θα κατάφερνε και τα δύο. Και τα κατάφερε. Το πρώτο το 2007 στον Καναδά όταν κέρδισε το Γκραν Πριν και ήταν 22, το δεύτερο το 2008 όταν ήταν 24. Και τα δύο μαζί πλήρωσαν και το τρίτο στοίχημα. Συνολικά δηλαδή πόνταρε 350 λίρες και του επεστράφησαν
μετά από 11 χρόνια 165.000!

815.000 σε μία περίοδο

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι γνωστός όχι μόνο για τις επιδόσεις του μέσα στα ρινγκ αλλά και έξω από αυτά. Ο κορυφαίος πυγμάχος έχει ποντάρει ουκ ολίγες φορές τεράστια ποσά σε στοιχήματα. Αυτό που έκανε όμως το 2014 ξεπερνά κάθε όριο και είναι η πιο μεγάλη του νίκη. Πόνταρε 815.000 δολάρια ότι οι Ντένβερ Μπρόνκος θα κερδίσουν τους Νιου Γιορκ Τζετς με διαφορά 7.5 πόντων. Με ένα touchdown οι Μπρόνκος τα κατάφεραν. Ο Μεϊγουέδερ πήρε πίσω 1.400.000 δολάρια. Μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο θρύλος του Μπίλι Γουόλτερς

Πριν εκτίσει ποινή φυλάκισης 5 ετών και πριν πληρώσει ένα πρόστιμο μαμούθ της τάξεως των 10.000.000 δολαρίων, για εσωτερική πληροφόρηση trading, ο Μπιλ Γουόλτερς είχε γίνει ήδη μύθος για τα στοιχήματα που έπαιζε. Ήταν πολλά αυτά που προκάλεσαν, αλλά το μεγαλύτερο όλων ήταν αυτό που έκανε το 2010. Στο Super Bowl πόνταρε 3.500.000 δολάρια στους Νιου Όρλεαν Σεντς για να κερδίσουν τους Ινδιανάπολις Κολτς. Οι Σεντς ήταν το αουτσάιντερ με τους Κολτς να φαίνονται αχτύπητοι. Κι όμως η έκπληξη έγινε. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς σε τι απόδοση είχε ποντάρει ο Γουόλτερς και πόσα ήταν τα κέρδη του. Προφανώς… αμύθητα.

Ο Μπάρκλεϊ στο Super Bowl

Ο Σερ του αμερικανικού μπάσκετ, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είναι γνωστός για το θέμα που έχει με τον τζόγο. Έχει χάσει μέχρι τώρα τουλάχιστον 30.000.000 δολάρια. Ποντάρει μανιωδώς εδώ και δεκαετίες. Είχε όμως αυτό το διάστημα και νίκες, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους παίκτες του στοιχήματος. Κάπως έτσι λοιπόν ως μεγαλύτερη νίκη του καταγράφεται αυτή που έκανε στο Super Bowl 36, το 2001. Πόνταρε σε αουτσάιντερ, στους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς να κερδίσουν τους Σεντ Λούις Ραμς. Όπερ και εγένετο με 20-17. Ο μπουκ προσπάθησε να μην πληρώσει τον Σερ Τσαρλς με το αιτιολογικό ότι δεν είχε τόσο μεγάλη πίστωση κι ότι δεν είχε τικάρει σωστά την αγορά. Αυτά όμως δεν περνάνε στον Μπάρκλεϊ και πληρώθηκε ένα ποσό της τάξης των 800.000 δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γρηγορίου: “Δίνω τα εύσημα στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ”

Η προσπάθεια της ομάδας του Λουτσέσκου και το ντέρμπι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στη "Δίκη στο OPEN" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου στην Stoiximan Super League.

"Το είχαμε πει από τον Σεπτέμβριο. Είχα προβλέψει ότι ενδεχομένως μέχρι το τέλος να το διεκδικούν και οι τέσσερις ομάδες για πρώτη φορά στην ιστορία. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου μας και την έξωθεν καλή μαρτυρία στο εξωτερικό. Μακάρι αυτό το επεισόδιο που έγινε να μείνει εκεί και να μην κλέψει καθόλου από την ομορφιά του φετινού πρωταθλήματος.

Είναι πολύ όμορφο για το ποδόσφαιρο και όσους το αγαπούν αυτό που συμβαίνει. Σε αυτά τα 90 λεπτά, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, και οι δύο ομάδες παίζουν όλη την χρονιά. Ο ΠΑΟΚ έφτασε την κατάσταση σε αυτό το σημείο να παίξουν για το ποιος θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αν λέγαμε ότι το ματς με την ΑΕΚ ήταν must win, σκεφτείτε τι θα είναι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και τι ακόμη θα δούμε", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Γρηγορίου, σχολίασε και όσα συνέβησαν με κεντρικό πρόσωπο τον Ματίας Αλμέιδα στο φινάλε του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σημειώνοντας: "Η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει τον κ. Αλμέιδα και όλο το διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας. Ούτε το ήθος και το ύφος του, αλλά είμαστε άνθρωποι, δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε. Υπάρχουν 200 παλμοί εκείνη την στιγμή, γιατί παίζουμε και εμείς, εκτός από τους παίκτες. Είναι δύσκολο, όμως, αν μας έχει ενοχλήσει κάτι να κρατηθούμε. Βέβαια, όσες φορές και να προκληθούμε δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Στις 100 φορές και στις 100 πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, για τον κόσμο, για την τηλεόραση και τη θέση που εκπροσωπούμε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με Bet Builder και Special Bets στο Μπάγερν – Ρεάλ

Η επιλογή της ημέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League ξεχωρίζει απόψε και το Freetips247.com έχει τα προγνωστικά.

Η μεγάλη αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ρεάλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης (30/04, 22:00) για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο... πρόωρος τελικός μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι έλαβε τέλος πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Μπορεί η ρεβάνς να μην ήταν σαν το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα του πρώτου αγώνα, που έληξε 3-3, αλλά είχε μία άγρια ομορφιά, με τους Μαδριλένους να προηγούνται νωρίς νωρίς με τον Ροντρίγκο (12'), τη Μάντσεστερ Σίτι να κυριαρχεί μετά και να ισοφαρίζει με τον Ντε Μπρόινε (76') και την πρόκριση τελικά να κρίνεται στα πέναλτι. Εκεί ο Λούνιν βγήκε μπροστά, η «Βασίλισσα» επικράτησε με 4-3 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Από την άλλη, η Μπάγερν με σκόρερ τον ηγέτη της Τζόσουα Κίμιχ, λύισε 1-0 την Άρσεναλ και σε συνδυασμό με το 2-2 στον πρώτο αγώνα, έκλεισε ραντεβού για τα ημιτελικά του Champions League, όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι.

Αυτή θα είναι η 16η τους συνάντηση, με την ιστορία των αναμετρήσεων να είναι υπέρ των Μαδριλένων, καθώς σε αυτό τον αριθμό αγώνων μετράνε εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν το 2019, όπου και η πιο πρόσφατη, με σκορ 3-1. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ωστόσο αφορούσε το International Champions Cup. Σε επίπεδο Champions League, Μπάγερν και Ρεάλ κοντραρίστηκαν τελευταία φορά το 2018, χωρίς ωστόσο το ματς να έχει νικητή, μιας και έληξε 2-2 για τη φάση των νοκ άουτ και την Ρεάλ να παίρνει την πρόκριση, μετά το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1).

Τώρα, λίγα χρόνια αργότερα, η Μπάγερν του Τόμας Τούχελ και η Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι αναμετρώνται ξανά. Οι Βαυαροί διανύουν μία πολύ κακή σεζόν και το τρόπαιο με τα μεγάλα "αυτιά" ειναι η μόνη τους σωτηρία. Από την άλλη, η Ρεάλ τα πηγαίνει περίφημα στη La Liga, ούσα πρώτη στην κατάταξη. 

Για το Bet Builder: 

Θα επιλέξουμε αρχικά τα γκολ. Η ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων είχε πάντα αρκετά τέρματα και γι' αυτό θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.65.Επιπλέον, θα το συνδυάσουμε με το να σκοράρει ο Ροντρίγκοστο 3.85.Ο Βραζιλιάνος είναι εκ των κορυφαίων των Μαδριλένων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα και όντας ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ. Τέλος, θα κλείσουμε με το να σκοράρει Over 1.5 τέρματα η Μπάγερνστο 3.65 στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σε αυτό το διάστημα η Ρεάλ έχει δεχθεί το 80% των τερμάτων της στη διοργάνωση. 

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Συνολικά Γκολ: Over 2.5 (1.65)
  • Να σκοράρει: Ροντρίγκο (3.85)
  • Σύνολο τερμάτων Μπάγερν: Over 1.5 2ο ημίχρονο (3.65)

Απόδοση Bet Builder: 13.50

Για τα ειδικά:

Ενα ενδιαφέρον bet για την εν λόγω αναμέτρηση είναι το Ακριβές Σκορ Ημίχρονο/Τελικό και συγκεκριμένα το σκορ 0-1/2-2σε απόδοση 60.00. Εως τώρα το Champions League έχει προσφέρει ουκ ολίγες συγκινήσεις με πολλά γκολ και θέαμα. Η Ρεάλ είναι αυτή η οποία στα περισσότερα παιχνίδια της έως τώρα, μπαίνει φουριόζα για να πετύχει ένα γκολ. Ωστόσο, στο δεύτερο κατεβάζει ρυθμούς, με αποτέλεσμα πολλές φορές η εστία της να παραβιάζεται. Γι' αυτό και κρατάμε το συγκεκριμένο σημείο, βλέποντας στην τελική... 2/Χ αλλά με ακριβές σκορ.

Επιπλέον, ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο είναι το πρώτο γκολ να επιτευχθεί με κεφαλιά. Ψηλά κορμιά και από τις δύο ομάδες, κυρίως από την Μπάγερν. Δεν αποκλείεται έτσι αυτός που θα ανοίξει πρώτος το σκορ να το κάνει με κεφαλιά. Και γι' αυτό και σαν fun bet επιλέγουμε το συγκεκριμένο σημείο σε απόδοση 5.60.

Special Bets:

Ακριβές Σκορ Ημίχρονο/Τελικό: 0-1/2-2 (Απόδοση: 60,00)

Πρώτο γκολ με κεφαλιά (Απόδοση: 5,60)

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο Freetips247.com!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… πολιτισμένος Αλμέιδα πρώτο θέμα στην Daily Mail!

Κοίτα να δεις τι συμβαίνει…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όλα όσα συνέβησαν μετά το φινάλε του ντέρμπι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή, δεν απασχολούν μόνο τα ΜΜΕ της Ελλάδας, αλλά και μεγάλα διεθνή media.

Είναι ενδεικτικό, ότι η Daily Mail φιλοξενεί σήμερα ένα μεγάλο θέμα με φόντο όσα έγιναν και τη συμπεριφορά του Ματίας Αλμέιδα, κάνοντας λόγο για ένα "ντροπιαστικό χάος στην Ελλάδα".

"Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ενεπλάκη σε έναν έντονο καυγά, μετά από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ομάδα του, που ολοκληρώθηκε με άσχημες εικόνες", αναφέρουν οι Βρετανοί, συνεχίζοντας:

"Η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει και ο προπονητής βρίσκεται αντιμέτωπος με τιμωρία, έχοντας πιάσει άνθρωπο από τον λαιμό".

"Ο 5οχρονος προπονητής, έσπρωξε ακόμη και τον παίκτη του, τον Σέρχιο Αραούχο και μετά κατευθύνθηκε και σε πολλά άλλα πρόσωπα, ακόμη και σε μέλος της αστυνομίας", καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ