Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

"Στην Ευρωλίγκα μας παρακολουθούν"

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Ζουρνατζίδης, ο οποίος μίλησε για το τουρνουά της Πάτρας που ξεκινάει σήμερα, αλλά και για τη σημαντική συνάντηση με τους ανθρώπους της Ευρωλίγκα.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Στην Ευρωλίγκα μας παρακολουθούν"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι περιμένουν από το τουρνουά της Πάτρας: “Περιμένουμε να δούμε δυο πράγματα. Το ένα είναι αν ότι δουλεύεται στην προπόνηση μπαίνει και μέσα στο παιχνίδι μας και το δεύτερο και βασικότερο να δούμε πως αντιδρούν οι παίκτες σε κατάσταση αγώνα και στην πίεση που όλο και θα μεγαλώνει. Θα δούμε μία πρώτη εικόνα, θα δούμε ποια είναι τα δυνατά σημεία και ποια όχι, αλλά σε πραγματικές συνθήκες και όχι σε συνθήκες προπόνησης”.

Για τη φιλοσοφία της ομάδας: “Νομίζω ότι η φιλοσοφία είναι κάτι ζωντανό, δεν είναι κάτι που μπορεί να παραμένει για πάντα το ίδιο. Ανάλογα με το τι έχεις, προσαρμόζεσαι. Πέρσι η ομάδα ανέβασε κατά πολύ τον μέσο όρο των επιθέσεων της και φέτος έχει προσπαθήσει να χτίσει μία αθλητική ομάδα με παίκτες που θα ξέρουν καλό μπάσκετ. Η δυνατότητα που έχουμε φέτος αυξήθηκε πολύ, καθώς αυξήθηκε ο αριθμός των παικτών που έχουν τη δυνατότητα να είναι για περισσότερη ώρα στο παρκέ και να προσφέρουν πολλά. Αυτά σιγά σιγά θα τα βλέπουμε στο παιχνίδι και η ομάδα θα παίζει όμορφο μπάσκετ. Δε θα πάμε σε ένα σετ παιχνίδι με σκληρές άμυνες”.

Για τη διαφορά του Όντουμ με τον Κούπερ: “Δεν είναι ίδιοι παίκτες. Ο Ντι Τζέι συμμετείχε στο παιχνίδι κρατώντας τη μπάλα αρκετά στα χέρια του και αυτό που έκανε, το έκανε καταπληκτικά. Έπρεπε να κρατάει την μπάλα και να βρίσκει ελεύθερους παίκτες. Ο Όντουμ είναι εντελώς διαφορετικός, συμμετέχει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, είναι πάρα πολύ δυνατός στην άμυνα, είναι ψηλός και μπορεί η ομάδα να τον εκμεταλλευτεί σε πολλά πράγματα. Σίγουρα συμμετέχει πολύ στα ριμπάουντ, μπορεί να πάει στο καλάθι και να τελειώσει τις φάσεις. Ο Όντουμ κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και συμμετέχει σε περισσότερους τομείς του παιχνιδιού. Χρειάζεται πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί, ίσως είναι υπερφορτωμένος από τις πληροφορίες, γιατί όλοι θέλουν να τον βοηθήσουν. Υπάρχουν και τρεις, τέσσερις παίκτες, οι οποίοι αυτά τα κάνουν πολλοί πιο εύκολα. Τα παιδιά τα δικά μας έχουν δείξει ότι αυτό που βάζουν σαν κορυφαίο είναι το καλό της ομάδας. Όταν ο καταλαβαίνει αυτό και ο καινούργιος βλέπει ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί πιο εύκολα”.

Για την επίσκεψη των ανθρώπων της Ευρωλίγκα: “Πριν από ενάμιση μήνα ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε ένα μίτινγκ που έγινε στη Βαρκελώνη, που είχε σαν συζήτηση, σαν στόχο να διερευνηθεί το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εμείς είχαμε εκπροσώπους εκεί, έγιναν κάποιες συζητήσεις και μίλησαν για την πορεία της ομάδας. Ο κύριος Μπερτομπεου αλλά και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, είχαν τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα, ρωτούσαν αν υπάρχει περίπτωση στο άμεσο μέλλον να εμπλακεί κάποιος παράγοντας, όπως έγινε στο ποδόσφαιρο και όλα αυτά έδειξαν ότι υπάρχει ένας τεράστιος σεβασμός και παρακολουθούν πάρα πολύ την πορεία της ομάδας. Σε συνέχεια αυτού του ραντεβού, θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια κι επειδή ήταν γνωστό ότι θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για το τεχνικό μίτινγκ της διαιτησίας, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλό να τους προσκαλέσουμε στο γήπεδο για να δουν ότι όλα είναι πραγματικότητα. Υπήρξαν θέματα που θέλαμε να τους δώσουμε μία καλύτερη εικόνα. Γιατί το αγωνιστικό από μόνο του είναι πολύ σοβαρό κομμάτι, αλλά η κοινωνική ευαισθησία, το ποια είναι η πολιτική στο marketing, ο τύπος και τα social media και το πως συμμετέχεις σε αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο για αυτούς. Εμείς έχουμε κάνει τεράστια δουλειά σε αυτούς τους τομείς τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε να δείξουμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε όλα, είδαν το γήπεδο, είδαν από κοντά το τμήμα marketing, είδαν την αύξηση που είχαμε στα διαρκείας, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις που μας είχαν δώσει οι ίδιοι. Φέτος ο ΠΑΟΚ, πουλάει τα και bussiness ticket, τα οποία τα παίρνει μία εταιρεία και τα πουλάει όπως θέλει, ήδη έχουμε πουλήσει τρία κομμάτια του γηπέδου έτσι. Οικονομικά δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τις ομάδες της Ευρωλίγκα, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι προσανατολιζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση, έτσι ώστε όταν έχουμε την ικανότητα να είμαστε ήδη έτοιμοι και να λειτουργούμε σε αυτό επίπεδο.

Μας είπαν ότι ο μόνος τρόπος είναι τα εισιτήρια διαρκείας. Αν δουν ότι πουλάμε 5000 διαρκείας τότε επιβάλλεται για αυτούς, γιατί ψάχνουν ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ. Θα κινήσουν αμέσως τη διαδικασία για να μας φέρουν και πάλι στο ανώτερο επίπεδο. Όταν μία ομάδα λειτουργεί με το σκεπτικό αυτό και το μόνο που της λείπει είναι η οικονομική δύναμη που θα της δώσουν τα διαρκείας, τότε δεν έχει κανένα λόγο να σου αρνηθεί να μπεις μέσα στους κόλπους της. Και τα λεφτά θα είναι περισσότερα και η Ευρωλίγκα θα έχει γεμάτο γήπεδο. Έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, η παρουσία του κυρίου Ρήγα βοήθησε πάρα πολύ στη συνεννόηση. Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε το κάναμε, δε βιαζόμαστε, θέλουμε να βρεθούμε στο ανώτερο επίπεδο όταν είμαστε έτοιμοι. Εμείς μπορούμε να σώσουμε μόνοι την ομάδα, αν έχουμε τη σταθερή εμπλοκή του κόσμου. Ο στόχος είναι να βρεθούμε μία μέρα εκεί, αλλά πρέπει να γίνουν σοβαρές προσεγγίσεις. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ένας είναι ο επενδυτής και το άλλο είναι η οργάνωση και η εμπλοκή του κόσμου. Τότε κάθε χρόνο θα ανεβαίνουμε και ένα σκαλί, αν βοηθάει ο κόσμος κάθε χρόνο θα γίνονται και πιο πολλά”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ