Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμονή λόγω… γάμου

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κρέμεται από τα χείλη του Γκιγιέρμο Οτσόα, ωστόσο, αποφάσισε να του δώσει μια ακόμη παράταση λόγω… γάμου.

Ελένη Μπούντου

Αναμονή λόγω… γάμου

Μετά το τέλος του Κυπέλλου Συνοσπονδιών, ο Μεξικανός ταξίδεψε από τη Ρωσία στην Ίμπιζα καθώς τις επόμενες ημέρες θα παντρευτεί την “εκλεκτή” της καρδιά του, Κάρλα Μόρα.

Οι ετοιμασίες του γάμου είναι σε εξέλιξη, την ώρα που ο Οτσόα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους “ασπρόμαυρους”.

Ο ΠΑΟΚ εξαντλεί για μια ακόμη φορά τα περιθώρια, κάνοντας σαφές πως ο έμπειρος πορτιέρε είναι η Νο1 επιλογή για τον Δικέφαλο, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να επιθυμούν να αποσπάσουν το πολυπόθητο “ναι”.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον ΠΑΟΚ που δίνει “μάχη” με το χρόνο, προκειμένου να απαλλαγεί από τον συγκεκριμένο “πονοκέφαλο”.

Διαβάστε τι ισχύει με τις άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων που είναι στο προσκήνιο μέσα από το PAOK24

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Νάσου

Κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μνημόσυνο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, τελέστηκε σήμερα στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα, από τον παπά-Χρήστο.

Στεφάνι στη μνήμη κατέθεσε τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας, παρόντες στην τελετή, ήταν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα πόλο του συλλόγου, άφησε συμβολικά ένα σκουφάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου, που κανείς δεν ξεχνάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ