Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επίθεση» Κούγια σε Πανόπουλο: «Μόνο ξεδιάντροποι ομοφυλόφιλοι βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις!»

«Σκληρό ροκ» μέσω ανακοινώσεων

Αντώνης Τσακαλέας

«Επίθεση» Κούγια σε Πανόπουλο: «Μόνο ξεδιάντροποι ομοφυλόφιλοι βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις!»

Νέο «επεισόδιο» στο σήριαλ με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Πανόπουλο και Κούγια, με τον δεύτερο να απαντά μέσω ανακοίνωσης, στην τοποθέτηση του πρώτου. Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του κ. Κούγια: 

Μωρή Χρηστάρα, όπως σε λέει και ο συνεταίρος σου, ο νονός του γιου μου του Χρίστου, Πολυχρόνης Συγγελίδης, δεν ασχολούμαι μαζί σου, γιατί ούτε είσαι κάτι ξεχωριστό, γιατί ούτε είσαι ένα πρόσωπο που θέλω να είσαι στο κοινωνικό μου περιβάλλον, γιατί ούτε σε γουστάρω όπως γράφεις, αφού ο δικός μου τρόπος ζωής και στο δικό μου κοινωνικό περιβάλλον οι άντρες δεν γουστάρουν τους άντρες, ούτε οι άντρες φοράνε κόκκινα παντελόνια, γιατί έτσι δίνουν δικαιώματα, εκτός εάν τα φοράνε γιατί θέλουν να δίνουν δικαιώματα.

 
Εκείνο που με κατάπληξε στη σημερινή ανακοίνωση σου, είναι ότι με αποκάλεσες «γλυκέ μου, ζωηρέ μου Αλέξη» (έκφραση που χρησιμοποιούν κυρίως οι ομοφυλόφιλοι), γιατί ήξερα ότι αυτήν την έκφραση την είχες μόνο για τον Σταύρο και για τον Γιάννη που τον διαδέχτηκε.

Τέτοιου είδους ανακοινώσεις, σαν τη σημερινή αλλά και όπως αυτή που έβαλες να υπογράψει ο Πιαλόγλου, με τέτοιο λεξιλόγιο, στην Ελλάδα που παραμένει συντηρητική και ανδροκρατούμενη, γράφουν μόνο οι ξεδιάντροποι, γιατί υπάρχουν και άλλοι, που έχουν την αίσθηση της ντροπής, ομοφυλόφιλοι όταν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με ειλικρινείς απαντήσεις σε ερωτήσεις, σαν αυτές που με τη χθεσινή μου ανακοίνωση σου υπέβαλλα, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα φοβηθεί και θα σταματήσει να τους ενοχλεί και να τους αποκαλύπτει αυτός που πραγματικά φοβούνται.

Αυτή είναι η προσωπική μου κρίση.

Επειδή εσύ λοιπόν δεν είσαι ομοφυλόφιλος και είσαι άντρας, έστω και με κόκκινα παντελόνια, θα πρέπει τώρα, σήμερα, να γράψεις με ονοματεπώνυμο ποιος είναι αυτός που με τηλεκατευθύνει, αφού είμαι τηλεκατευθυνόμενος όπως γράφεις στην ανακοίνωση σου και επειδή είσαι και μεγάλη αντρούκλα, μπορείς και να απαντήσεις έστω και μία λέξη στα ερωτήματα που σου έκανα χθες και να γράψεις σε μας που σεβόμαστε τον ανδρισμό σου και τα κόκκινα παντελόνια σου, πότε θα διαλύσεις την ΞΑΝΘΗ και θα το ανακοινώσεις στο ΓΕΜΗ, αφού από τις 14 Αυγούστου έχει περάσει ήδη μία εβδομάδα και ο επενδυτής δεν έχει φτάσει;

Όσο για τα δικαστήρια που αναφέρεις ότι εκεί θα λύσουμε τις διαφορές μας, εγώ χαίρομαι ήδη γιατί όσες φορές μέχρι τώρα βρεθήκαμε εκεί, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σαν ΑΕΛ εναντίον Ξάνθης, έχεις μόνο τραυματική εμπειρία.

Βεβαίως τώρα έχω αρχίσει να φοβάμαι και να τρέμω, γιατί έχεις νέα δικηγόρο, αυτή που θριάμβευσε πριν από λίγες μέρες στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου η μόνη ψήφος που πήρε η ΞΑΝΘΗ στην προσφυγή της με δικηγόρο τη συγκεκριμένη κυρία, ήταν του κορυφαίου δικαστή και νομικού Παπαχρήστου, προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή της Ενώσεως του Κωστούλα και του Μελισσανίδη, ο οποίος εκτός από τη νομική σχολή του Harvard και την άσκηση της επιστήμης του στα κορυφαία δικαστήρια όλου του κόσμου για χόμπι και για να σπάει τη ρουτίνα από τα σοβαρά νομικά ζητήματα, εργάζεται και ως υπάλληλος στο ΚΤΕΟ Αγρινίου.

Χρηστάρα, θα σου δώσω μία συμβουλή: όταν ασχολείσαι με ανθρώπους σαν και εμένα που όλη τους η ζωή είναι στο μικροσκόπιο, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, μην τα ανακατεύεις γιατί βρωμάνε και ο κόσμος έστω και με καθυστέρηση τριών δεκαετιών, θα μάθει ποιος πραγματικά είσαι και τι έκανες με όλη την «παράγκα», είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω του αείμνηστου Κοντοβαζαινίτη, για να μείνει 31 χρόνια στη Super League η ομάδα σου, η με 10 οπαδούς και με γήπεδο που φτιάχτηκε ως προπονητήριο της ΕΠΟ και να έχουν εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη ιστορικές ομάδες όπως η ομάδα μου.

Ελπίζω να έρθεις προσωπικά στα δικαστήρια και στις συνεδριάσεις της Super League, εφόσον βεβαίως η ομάδα σου παραμείνει με οποιονδήποτε τρόπο στην κατηγορία, για να τα πούμε και face to face, επειδή σου αρέσουν και τα αγγλικά και να μην εξαφανιστείς σαν τον Πιαλόγλου, που δεν έρχεται πια στις συνεδριάσεις της Super League, μετά τη χυδαία ανακοίνωση που τον έβαλες να υπογράψει μετά το παιχνίδι ΞΑΝΘΗ – ΑΕΛ, όταν κατήγγειλα μετά το παιχνίδι την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗΣ, που πλέον έχει αποδειχθεί και στα δικαστήρια.

Καταλαβαίνω σε τι απελπιστική κατάσταση βρίσκεσαι, γιατί πια δεν έχεις τίποτα να χάσεις, ούτε στη δουλειά σου, ούτε στο ποδόσφαιρο, αλλά τέτοιο κατάντημα δεν το περίμενα.

Τουλάχιστον, θα έπρεπε να σέβεσαι τα παιδιά σου, αλλά και τα παιδιά των άλλων και να μη με φέρεις στη δύσκολη θέση να σου απαντήσω, όπως σου απάντησα σήμερα.

Εγώ από την αρχή μόνο ποδοσφαιρικές διαφορές είχα μαζί σου και δεν ασχολήθηκα ποτέ με την ιδιωτική σου ζωή, γιατί ούτε με ενδιέφερε, ούτε με ενδιαφέρει».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την 7η αγωνιστική

Μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ στη Λαμία και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε 3ος αν και έχασε 2 βαθμούς (1-1) στη Λαμία, ωστόσο η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους επτά βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έμεινε στην τέταρτη θέση αφού δεν κέρδισε (1-1) στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για το φινάλε αλλά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν 4 αγώνες αφού θα παίξουν στην Τούμπα στις 12/5.Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε 3-0 τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Παρέμεινε πρώτη και αύξησε τη διαφορά της από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 4!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 75
2. Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 68
4. Ολυμπιακός 67
5. Άρης 49
6. Λαμία 35

*Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η, 28/4)

17:00 Ολυμπιακός - Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός - Άρης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Άδειος από ενέργεια και ιδέες»

Όσα γράφει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε την γκέλα στο «Αθανάσιος Διάκος» μέσα από το καθιερωμένο match report, υπογραμμίζοντας πως ο Δικέφαλος «πέταξε δύο βαθμούς» στη μάχη του τίτλου. Ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+9′, ωστόσο δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να κάνει την μεγάλη ανατροπή στο ΔΑΚ Λαμίας και να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε άδειος από ενέργεια και ιδέες στη Λαμία και το πλήρωσε, καθώς πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου και πριν τα τρία ντέρμπι στην Τούμπα, που θα κρίνουν τα πάντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπλόκο» στο Χαριλάου για τον Ολυμπιακό!

Μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο «Βικελίδης»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης έστησε μπλόκο στον Ολυμπιακό! Με τον Κουέστα να κατεβάζει ρολά, οι «κίτρινοι» κατάφεραν να κρατήσουν στο 1-1 τους «ερυθρόλευκους» που ήταν ανώτεροι αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λορέν Μορόν (48’) για να «απαντήσει» άμεσα ο Ζέλσον Μαρτίνς (53’), αλλά να μην μπορούν να βρουν το γκολ της νίκης που θα τους έφερνε, τουλάχιστον, πάνω από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν πρώτοι, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αναγκάζει σε επέμβαση τον Χουλιάν Κουέστα στο 5ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Στέφαν Γιόβετιτς νίκησε τον Ισπανό τερματοφύλακα, ωστόσο στο ξεκίνημα της αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων υπήρξε φάουλ του Μάρτινς στον Κίκε Σαβέριο. Ο Ράντε Ομπρένοβιτς, μετά από παρέμβαση του VAR (Ματέι Γιουγκ και Θανάσης Κόλλιας) έκανε on field review, ακυρώνοντας το γκολ και δίνοντας κίτρινη κάρτα στον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την αναταραχή, ο Άρης πλησίασε στο γκολ, με τους Νταβίντ Κάρμο και Βιθέντε Ιμπόρα να ορθώνουν τοίχος στις προσπάθειες των Μορόν και Σαβέριο, αντίστοιχα. Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο πίεσης από τους Πειραιώτες, με τον Κουέστα να σταματάει το σουτ του Σαντιάγκο Έσε (21’) και την κεφαλιά του Γιόβετιτς (24’) ενώ το δοκάρι σταμάτησε τη δυνατή κεφαλιά του Ιμπόρα (25’).

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, χωρίς να δημιουργήσουν ή να χάσουν κάποια σπουδαία ευκαιρία, πλην ενός σουτ του Γιάννη Φετφατζίδη, ωστόσο εξίσου εύκολα κρατούσαν μακριά από την περιοχή του Κουέστα τους αντιπάλους τους. Μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν κι έγινε μια περίεργη φάση: ο Μόουζες Οντουμπάτζο προσπάθησε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στον Ελ Κααμπί και μετά στο δοκάρι, χωρίς όμως να περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ - και μάλιστα δύο. Αρχικά σκόραραν οι «κιτρινόμαυροι», με τον Μορόν να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ανδρέα-Ριχάρδου Ντόη και να πλασάρει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη για το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Ο Κώστας Φορτούνης έκανε την ενέργεια και την πάσα στον Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Μάλιστα, ο σκόρερ του Ολυμπιακού θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 58’, ωστόσο νικήθηκε αυτή τη φορά από τον Κουέστα. Κάπου εκεί, άρχισαν οι δυο προπονητές τις παρεμβάσεις τους, χάλασε όμως και ο ρυθμός του αγώνα. Η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 74’ κι ήταν το σουτ του Ελ Κααμπί που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει όσο μπορεί πιο επιθετική την ομάδα του.

Αυτό είχε συνέπεια να υπάρχουν κενά πίσω, με τον Μορόν, όμως, στο ξεκίνημα των καθυστερήσεων να μη βλέπει δίπλα τους αμαρκάριστους συμπαίκτες του και να τελειώνει άψυχα την προσπάθειά του. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στους 67 βαθμούς, πέντε κάτω από την ΑΕΚ, τέσσερις από τον Παναθηναϊκό κι έναν από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης, από την άλλη, έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμβοντό, Νταρίντα (90’+3’ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης (60’ Μάνου Γκαρθία), Σαβέριο (60’ Ζαμόρα), Μορόν.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Φορτούνης, Ιμπόρα, Ελ Κααμπί (87’ Ελ Αραμπί), Μάρτινς (79’ Ναβάρο), Κάρμο, Γιόβετιτς (68’ Ποντένσε), Ροντινέι, Έσε (68’ Τσικίνιο), Ντόη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ