Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιξε η μπουτίκ (video)

Στο διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας λειτουργεί εδώ και λίγες ώρες το νέο κατάστημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ηλίας Τάταλας

Άνοιξε η μπουτίκ (video)

Σε μία μέρα με αυξημένη κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες της για τον κόσμο η δεύτερη μπουτίκ του ΠΑΟΚ. 

Μοναδική παραφωνία είναι το… event των εγκαινίων, που επιμελείται μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, καθώς η μουσική είναι σε τέτοια ντεσιμπέλ που… ξεκουφαίνουν και κουφούς. 

Κατά τ` άλλα ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο κατάστημα όλα τα προϊόντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η μπουτίκ κεντρίζει το ενδιαφέρον των περαστικών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Η απάντηση για το θέμα ντόπινγκ

Η τοποθέτηση της ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μια λακωνική τοποθέτηση, η ΕΠΟ αναφέρθηκε σε δημοσίευμα που θέλει να έχει βρεθεί θετικό δείγμα  διεθνούς ποδοσφαιριστή σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην εθνική ομάδα για τα μπαράζ του Euro 2024.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σημείο συγκέντρωσης των οπαδών της Μπριζ

Η ανακοίνωση της βελγικής ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ εξέδωσε, μέσω ανακοίνωσης, οδηγίες στους φιλάθλους της αναφορικά με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.

Τους ζητήθηκε να μη φορούν διακριτικά της ομάδας, να μην τραγουδούν συνθήματα, να μην κινηθούν κοντά στο στάδιο της Τούμπας και όρισε ως σημείο συνάντησης και μεταφοράς με λεωφορεία στο γήπεδο το λιμάνι της πόλης.

Μάλιστα υπάρχουν και οι λεπτομέρειες όπως το γεγονός πως απαγορεύεται να έχουν μαζί τους , οταν θα πάνε στο γήπεδο, τσάντες και power bank...

 

https://twitter.com/ClubBrugge/status/1780584574126309521

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρομάριο επιστρέφει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια

Θα εχει συμπαίκτη το γιο του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βραζιλιάνος Ρομάριο, παγκόσμιος πρωταθλητής του 1994, θα φορέσει ξανά τα παπούτσια του σε ηλικία 58 ετών για να βοηθήσει τον σύλλογο του οποίου προεδρεύει, ανακοίνωσε ο θρυλικός σέντερ φορ που αποσύρθηκε σχεδόν πριν από 15 χρόνια.

«Δεν πρόκειται να παίξω ολόκληρο το πρωτάθλημα, αλλά θα παίξω μερικά ματς με την ομάδα της καρδιάς μου και θα πραγματοποιήσω ένα τελευταίο όνειρο: να παίξω δίπλα στον γιο μου», έγραψε ο Ρομάριο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Θα φορέσει τη φανέλα της Aμέρικα ντε Ρίο ντε Τζανέιρο, του συλλόγου που προεδρεύει από τον Ιανουάριο και με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε για λίγο το 2009, κατά τη διάρκεια του τουρνουά δεύτερης κατηγορίας της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο (Campeonato Carioca /Serie A2) που ξεκινά τον Μάιο και τελειώνει τον Αύγουστο.

Ο νικητής αυτής της διοργάνωσης θα παίξει στην πρώτη κατηγορία της Πολιτείας του Ρίο στις αρχές του 2025, όπου αγωνίζονται ομάδες του Ρίο που ανήκουν στη βραζιλιάνικη ελίτ, όπως οι Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Βάσκο ντα Γκάμα και Μποταφόγκο.

Μετά την αποχώρησή του, μετά από μια μακρά καριέρα σε βραζιλιάνικους συλλόγους (Βάσκο ντα Γκάμα, Φλουμινένσε, Φλαμένγκο) και μια θητεία στην Ευρώπη (PSV Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια), ο Ρομάριο ασχολήθηκε με την πολιτική και είναι γερουσιαστής, εκλέχτηκε το 2015 και επανεξελέγη το 2022.

Στην Αμέρικα, έναν σύλλογο που ιδρύθηκε το 1904 που διέρχεται μια σοβαρή οικονομική κρίση, ο Ρομάριο θα παίξει δίπλα στον γιο του, επιθετικό Ρομαρίνιο, ο οποίος υπέγραψε τον Μάρτιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ