Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε τρομερή κατάσταση!

Ανεβάζει όλη την ομάδα με την μεγάλη του ποιότητα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Σε τρομερή κατάσταση!

Χθες και μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Ο Μπίσεσβαρ έχει μεγάλη ποιότητα, δεν μπορείς να μην αγαπήσεις τον τρόπο, με τον οποίο προσεγγίζει το παιχνίδι». Πέρυσι ο Βλάνταν  Ίβιτς τον χαρακτήρισε ως τον πιο ποιοτικό παίκτη στην Ελλάδα. Και οι δύο βέβαια τον διαχειρίζονταν προσεκτικά και πολλές φορές τον «έφερναν» στο γήπεδο από τον πάγκο.

Ο Μπίσεσβαρ έκανε σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι ήταν ο πλέον κομβικός παίκτης και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το κύπελλο. Δύο καλές εμφανίσεις σε διαφορετικές θέσεις.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τις τελευταίες ημέρες ο Μπίσεσβαρ κάνει φοβερά πράγματα και στην προπόνηση. Είναι σε καταπληκτική κατάσταση και… όπως λένε, σε  μερικές περιπτώσεις δεν μπορούν να του κάνουν ούτε φάουλ!

Μεγάλη υπόθεση αυτή για τον ΠΑΟΚ και για τον Λουτσέσκου που μπορεί τώρα στην τελική ευθεία, να τον αξιοποιήσει όπως ακριβώς θέλει.

Βασικό ή αναπληρωματικό. Στον άξονα ή στα πλάγια. Γιατί πέρα από την ποιότητά του, ο Μπίσεσβαρ είναι και ένας ποδοσφαιριστής που αποδέχεται κάθε ρόλο που του ανατίθεται. Και αυτό είναι σπουδαίο για τον  ίδιο και φυσικά για την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ