Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

"H στήριξη του κόσμου είναι πιο αναγκαία από ποτέ!"

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ (19:30) για το BCL, με το PAOK Sports Arena να αναμένεται να γεμίσει.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"H στήριξη του κόσμου είναι πιο αναγκαία από ποτέ!"

Όσοι βρεθούν σήμερα στο γήπεδο, θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν σημαντικά τόσο την “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ, όσο και τον Παντελή Κυριακίδη και την οικογένεια του, που καθημερινά δίνουν τη δική τους “μάχη”.

Το CLUB PAOK Λαχαναγοράς θα βρεθεί απόψε στο γήπεδο και πριν από το τζάμπολ, θα υπάρχει ειδικό σταντ, όπου θα διατίθενται σημαίες, μπρελόκ και κούπες, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικογένεια του Παντελή.

“Aπευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο, δεν έχει να κάνει με την ομάδα. Να βοηθήσουμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, που ξεκίνησε το 2009. Επιστρέφοντας από την Αθήνα, ο Παντελής ήταν στο αμάξι με τον πατέρα του και άλλους 3 από αγώνα με την ΑΕΚ. Έξω από τη Λάρισα έγινε το δυστύχημα. Στο αμάξι ήταν και ένα παιδί από την ΑΕΚ και πλέον είναι μία χαρά, γιατί τότε η ΑΕΚ μερίμνησε για το δικό της παιχνίδι και όλα πήγαν καλά.

Ο Παντελής είναι σε άγρυπνο κώμα και προσπαθεί να μείνει στη ζωή. Αυτό μεταφράζεται δυστυχώς σε 2000 ευρώ το μήνα. Μιλάμε μόνο για τα νοσήλια του παιδιού, δεν συζητάμε καν, για καλύτερη ποιότητα ζωής”, ανέφερε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 ο Τάσος Παπαϊωάννου από το CLUB PAOK Λαχαναγοράς, για να συνεχίσει:

“Η μία σημαία κοστίζει 5 ευρώ και όλα τα άλλα είναι από 3. Όλος κόσμος τρέχε πλέον, έχουμε μεγαλώσει πολύ την ομάδα μας. Ο κόσμος πλέον το γνωρίζει το θέμα. Στην αρχή της προσπάθειας μας, μία δυσκολία ήταν ότι ο πολύς κόσμος δεν γνώριζε, τώρα πλέον όλοι γνωρίζουν. Είμαστε και σε ένα οριακό σημείο, γιατί πάντα προκύπτουν κι έκτακτα. Θα πρέπει να τοποθετηθεί μία αντλία στην κοιλιά του Παντελή αυτή τη στιγμή, η οποία με ένα σωληνάκι, θα εκκρίνει ένα υγρό μυοχαλαρωτικό στον αυχένα του, για να μην έχει σπασμούς, που μπορεί να αποβούν μοιραίοι. Από τον ΕΟΠΥΥ χορηγείται αυτή η αντλία που κοστίζει 17000 ευρώ, δεν υπάρχει γιατρός να την τοποθετήσει. Εμείς μιλήσαμε με τον γιατρό, μετά από συνεννόηση πάντα με την οικογένεια, ο οποίος μας είπε ότι για τη ομάδα του χρειάζονται 4000 ευρώ. 

Η ευθύνη είναι μεγάλη κι εμείς πρέπει να σεβαστούμε την οικογένεια του. Είναι τρομερά μεγάλη ανάγκη. Εμείς έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις κι ακόμη κι εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος. Θα είμαστε εκεί από τις 16:30 και πραγματικά ένα μπρελόκ, μία κούπα, μία σημαία, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η κατάσταση έχει βελτιωθεί από τότε που υπάρχει η συμμετοχή του κόσμου, επειδή υπάρχει μία συνέπεια και πρόοδος, η οποία όμως αν δεν συνεχιστεί, μπορεί να πάει πίσω.

Ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου. Μας έχει δοθεί άδεια μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος και θα είμαστε σε όλα τα παιχνίδια στην Τούμπα μέχρι το τέλος, για να κάνουμε ότι μπορούμε για αυτό το παιδί. Και θα το κάνουμε να είστε σίγουροι. Θα είμαστε μπροστά στα επίσημα στην Τούμπα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ